Bugün orda olcağını sanmıyorum canım ya :S Pazartesi ve cuma günleri orda oluyormuş
Ben dün Taksim'de Emel diye birine baktırdım. Orta yaşın üstünde makyajlı, kısa sarı saçları var, mavi gözlü. Daha önce topikte bahsedilmişti sanırım. Baktıranlar nasıl buldu bu kadını? Dediklerinden çıkan oldu mu?
:26::26::26:
istiklal caddesi rumelihasan içi no48/14 beyoğlu/istanbul CHILI CAFE
not:OZANCANA BAKTIRDIM BEN
canım bu bahsettiğin yere randevuylamı gtmek gerekiyo
bende bu aralar tarot baktırmak istiyorum keşke kk bikaç kadın buluşup fal günü yapsak
canım çok ii olurdu inşallah denk gelirse neden olmasın
canım bu bahsettiğin yere randevuylamı gtmek gerekiyo
yorumlarınıza bakarak söylüyorum bugün sorduğum majestik nerimana gitmemek lazımmış
hasan için herkes iyi dedi ama bir arkadaş çıkmadı dedi. birde ne oluyor ne yapıyor tısrtım şimdi biri beni aydınlatırsa sevinirim. mehtetmeye korkuyorum falanda denmiş. hasanada gitmeyelim o zaman ama açıklayın
nesrin için iyi demişsiniz yine bir arkadaş hiçbiri çıkmadı dedi onuda es geçelim o zaman.
ben bugün geçmişi okurken avcılarmı bağcılarmı ne evde bakan nilüfer iyiymiş yazmışlar hatta giden kızlar olmuş. iyi demişler onu merak ediyorum. yorumlarınızı ayrıntısı ile bekliyorum arkadaşlar.
bi de şu kavganıza son verirseniz sevinirim. her falcı her insana iyi bakamıyor. onların da mesleğinin bu olduğunu tıpkı futbolcular gibi bi maç iyi bi maç kötü oynayabileceğini. 5 maç kötü oynadıktan sonra da bazı futbolcuların iyi futbolcu olarak lanse edildiğini unutmayın.
herkesin bu konuda her falcıyı istediği gibi methetme hakkı olduğunu düşünüyorum fakat bunu yaparken kefalet vermemeleridir esas olan. yani "ben kefilim muhakkak size de iyi bakar" iyi niyetli bir davranış gibi gelmiyor bana. bana günü gününe bilen birisine bile ben kefil olmuyorum.
ayrıca her ne kadar falcılar size gelecek güzel olacak derse de siz negatif olduğunuz müddetçe hayatta mutlu olamıyacaksınız. fakat bu çemkirmeler ve anlamsız savaşınız negatiflik veriyor açıkçası etrafınıza.
arkadaşım sakın sakın 3 5 arasına 4 olursun mazallah ...hasan a gelince benim ve burdan bir arkadaşın başımıza aynı şey gelmiş yazışırken ortaya çıktı .o kadar midem bulandı ki bütün dedikleri garanti de çıksa kafenin önünden geçmem valla .sakın yanlış olmasın terbiyesiz birşey değil .fakat olay başka yerlere gidiyo
ay bak çok üzüldüm şimdi.bana dediklerinden ikisi çıktı üçüncü de oldu gibi ama kesin duyum alayım %80 oldu sayılır demek istiyorum ama çok korkuyorum taşlamayın beni.
bu bahsettiğin yer anladığım kadarıyla imam adnan sokağın bir alt sokağıymış
emine emine dediniz gittik gördük :)) mükemmeldi - iyiydi - kötü diyememleri geçiyorum ben bana berbat baktı diyebilirim. insanın haytında ufacık bişeyi mi tutturmaz.. meğer ben kendi canımdan bile vazgecmişim de haberim yokmuş :)) bu sondu bidaha falcının f sini demem bitti tamam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?