İstanbul'da Fal - Falcılar

Selam herkese..Bi kaç gündür giremedim nete oku oku bitmio neler olmus :)
Taksimdeki Emineye daha once gıttıgımde neler söledıgını ve cok memnun kaldıgımı yazmıstım ıkıncı kez gidip test etmek istedım meshur olduktan sonra acaba değişti mi yıne eskısı gibi guzel bakar mı diye tereddütlerim vardı.Ikı kez farklı zamanlarda aramama ragmen bir turlu randevu saatımız uymadı.Onun bos oldugu zaman ben işteydım,benım musait oldugum zaman o uygun olmadı.Ayrıca yorumlardan da bir arkadasımız gitmis ve pek memnun kalmamıs onun yorumuda beni baya etkiledi :S
Gercekten şu ara cok ihtiyacım var olaylar biraz karıstı ve hayatım hakkında bişeyler duymak istiyorum :) (tmm cok fazla inanmamak gerek fal sonucta )
Soganlık Emineden genel olarak herkes memnun sanırım ama bana cok ters yerde gitmem imkansız
Kafam cok karıştı Avrupa Yakasında kime gitsemmm

kızlar ben yine hiç bilmediğim bi kafeye daldım:))yıldızname iskambil kahve hepsine bir arada bakıyormuş..bi kağıda kareler çizip üstüne bişeye benzetemediğim çizik çizik bi takım şeyler çizdi..hakkını yemiyeyim epey tutturdu da ama gelecek için uzuuun uzuuuun!!!tarihler verdi 1 sene 2 sene gibi ki ben zaten unuturum onları 2 seneye kim öle kim kala:))sormak istediğim yıldızname cidden böyle mi bakılıyor?en iyi kim bakar baktıranlar yorumlarlarsa çok sevinicem:)

ben baharı denemiştim.ama gelecek için söylediği şeyler çıkmadı onu soruyosan

Selamlar
walla ben de buradaki birçok arkadaş gibi falkoliğim. Beğendiklerim de
1 Bakırköy kafede 3 vakit- Didem= 1 konu dışında söyledikleri hep çıktı. Çok da tatlıdır. Uzun uzun bakar.
2 Yeşilköy- Gül= Severim kendisini söyledikleri genellikle gerçekleşir bende. Ama ayrıntılara dikkat etmek lazım
3 Yeşilköy Tilbe cafe- Gülden=2 kez baktırdım ama elektriğini sevdim. Bekliyorum bazı şeyleri hala
4 Taksim 14 şubat cafe- Melda= Kimse pek tutmuyor ama bana söyledikleri çıkıyor. Ben de anlamadım gitti
5 Taksim Kadınlar kahvesi Pelin= İlginç noktaları biliyor. Sevdim kendisini nedense bana güven verdi.
6 Pen cafe - Yeter= Geçmişi çok iyi bildi yeni baktırdım bakalım n'lcak?

BEĞENMEDİKLERİM

1- Bakırköy fincan cafe- Çiğdem= Çok sıra oluyor ve tükeniyor sanırım, ben de pek tutturamadı, bir de tutarsız.
2-Taksim Kadınlar kahvesi- Remziye= Çok negatif. Bana yeni birini buldu diye sevindim 29harflik alfabemizin içinde var diye 20 harfini yazdı yuh dedim.
3- Flash Tv Emine= Yahu 3 dak. fal için 50 tl çok değil mi? Çıkmadı da ayrıca

Merak Ettiklerim
1 sarmaşık cafe Hasan
2 Chill cafe Ozancan
3 pinokyo cafe Mete&Olga
daha gidip de yazmadığım da çok var. Nedense Kadıköy tarafındakileri hiç tutmadım. Belki de ben nereye gideceğimi bilmediğimdendir.

Selamlar &sevgiler

Pinokyo Cafe Beyoğlu İstiklal caddesinde Benetton Mağazasının karşısındaki sokaktan girip biraz yukarı doğru yürüyünce karşınıza çıkıyor.Çok tavsiye ederim çünkü bana ve arkaşıma her dediği çıktı!!!

pinokyo ve chili cafeyi bende deneyeceğim merak ettim açıkçası...

*taksimde sıla cafe var orda bi kaç yıl önce hataylı bi kadın bakıyordu su falına ve sözüm ona begenmesseniz para ödemeyecekmişiz gibi laflar falan kadın 1 kelime bile bilememişti ne geçmiş ne gelecek sadece geyik ve elektriği çok kötüydü
*yıllar önce 2004 te cafe bahaneye gitmiştim bakırköyde bulgar bi kadın bakmıstı çok güzel bakmıstı ama bu cafede bi daha iyi bi falcı yakalayamadı

**ama beni en çok etkileyen inandığım tek falcı ise romen asıllı bi kadın violetaydı 2005 te tanıdım 2006 da kayboldu bi dahada iyi bi falcı bulamadım

duydugum kadarıyla artık cafelerde 6.hissi bile olmayanlar fal bakıyormuş sadece laf salatası yapıyolar bu sayede inancımızda gitgide yok oluyor

paylaşım olsun istedim sevgiler

size tesekkur ediyorum tum yazdiklarinizda cok haklisiniz ,ben de kimseye kefalet vermedim bana guzel bakiyor bir baskasina bakamayabilir hepimiz insaniz gunumuz gunumuze tutmayabiliyor

şunu anladım ki falcılarında özelliği zamanla yok olabiliyor. ilk başlarda çok iyi bilen tutturan son zamanlarda saçmalıyor ve artık işi ticarete dönüştürüyor. 2-3 sene önce bir komşumuz bize tanıdık birini söylemişti.çok iyi biliyormuş sonra bizede baktırt gelelim dedik bizim komşu bizi sallamaya başladı. taşındı o kii kırıkkaleye gitti artık bu işleri bıraktı dedi.önceki sene bizim komşunun gelinine sordum.görümcem yalan söylüyor dedi.o kişi halen burda ama özelliği gitti artık bakamıyor dedi. bizim kayıp arabanın yerine akdar buldurmuştuk vs. ama şimdi kadının özelliği gitti dedi. ben ilk gittiğimde çok oldu nişantaşı symbolde fulyaya baktırmıştım.mükemmel bildi bana dedikkeride çıktı.ama herkesin dediği gibi 1 senedir sallıyor hiçbirini bilemiyor. en son bir gideyim dedim kadın tam palavraları salldı durdu birde yine geleyim hesabına laf salatası yaptı. geçen hafta kafe tam bir rezaletti.sinek avladıklarından fal bakarken birbirleri ile muhabbet ediyorlar o faldan ne hayır gelir. eğlence cümbür cemaat fal baktı müşteriye saygıları kalmamış çok müşteriden. özgür denen kişi tüm gün boş. arkadaşlar fulyayı sormuş özelden, tavsiye etmem. oyaladı oyaladı sonra kendi dediğini unuttu evet aslında öyleydi demezmi. 360 derece tutarsız söyledi.zaten dediklerinin hiçbiri 1.5 senedir çıkmadı.anı da bilemiyor artık.zorla yanımda götürdüğüm arkadaşlarımda bana kızdılar onlarıda sallamış tutturamamış. birde bahar için halen ord açalışıyor diye garsonları tembihlemişler inanmayın ordan ayrıldı. ama baharıda tavsiye etmem dediklerinin hiçbiri çıkmadı.sadece harf saysın başka bir meziyeti yok. birde cadde lenevte asla gitmeyi düşünmüyorum.bir dediği bir dediğini tutmadı kendiyle çelişti. taksim mehmetide 1 kere gittim beğenmedim tarıkla tamamen ters şeyler söyledi. zaman geçsin tarıkla şengüle bir daha giderim ama beni unutsunlar bir.

bu gece biraz sert yazmış olabilirim ama insanların kandırılmasını istemiyorum.

Merhaba ben bugun soganlık emıneye gıttım. Kotu asla dıyemem ama ıyı mukemmel falanda denmez yanı, bazı seylerı bılıyo gıbı ama bana cok pembe bı dunya cızdı. 3 kısı gıttık ucumuzede soyle basladı butun stresını atıyosun feraha cıkıyosun cok mutlu olucaksın tam olarak bu cumleyı kurdu. Sıcakkanlı bı kadın ama dedıklerının cıkması cok zor gıbı, keske cıksa keske ama dedıgım gıbı zor. Bıde zaman vermıyo yanı bu senenın sonuna dogru donucek bu senenın sonuna kadar kım ole kım kala :) tabıkı tercıh sızın ama bunlarda benım yorumlarım kendımce. He bu arada dedıklerı cıkanlar var mı?

bende hasana fal baktırdım gercekten çok güzel bildi ve daima ona baktırıorum midem bulandı demissiniz ama mekan aile ortamı bize abla kardes gibi davranıyorlar bu mide bulandıran konuyu bana özelden sölrseniz bende bilmek isterim.Bizim büyük bir grubumuz var hep gidiyoruz

ay bak çok üzüldüm şimdi.bana dediklerinden ikisi çıktı üçüncü de oldu gibi ama kesin duyum alayım %80 oldu sayılır demek istiyorum ama çok korkuyorum taşlamayın beni.

Canım benım herkeste farklı olabılıyo. Hayatta ımkansız dıye bısede yoktur bakarsın bana dedıklerıde cıkar zaten o zaman kapısından ayrılmam

bu bahsettiğin yer anladığım kadarıyla imam adnan sokağın bir alt sokağıymış

senın gıbıduşunmuyorum 750milyon istedi kısmetimi acması lazımmış ben bekar biriymişim ben evliyim 7yaşında bırde 3yaşında cocum var bence ozan falcı deyil para tuzakcısı beyolunda en iyi mekanlar fal uzerine kadınlar kavesi majastik sarmaşık kafe pen kafe artı ben bıara tasulaya gıderken ozan kısa sure ordda calışıyodu zaten tasulayla anı sozleri soyluyo benim cok buyuk bır cevrem var onlarda ozana gıttıler aynısı onlardanda istemiş onlarında kısmeti kapalıymış. caddede kart dagıtırken ben gitmişdim kendini beyenmiş bir kayin gibi goruyo kimse kayin olamaz

emine emine dediniz gittik gördük :)) mükemmeldi - iyiydi - kötü diyememleri geçiyorum ben bana berbat baktı diyebilirim. insanın haytında ufacık bişeyi mi tutturmaz.. meğer ben kendi canımdan bile vazgecmişim de haberim yokmuş :)) bu sondu bidaha falcının f sini demem bitti tamam :))

Boşuna gittin. Ben sana gitme dicektim ama dinlemeyecegini biliyordum.. 1 ay içinde dediği birşeyin olması lazım. Başkalarının tam tersini söylediği. Çıkarsa da çıkmazsa da yazacağım. En azından benim için belli olur, ya hakikaten begenmemiş olurum ya da derim ki kendime ''kızım sen yanılıyosun, bak bildi işte.''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…