- 18 Şubat 2010
- 16.401
- 20.124
- 923
buldunmu :)Çok teşekkürler canım yorumları yazcamm
hadi bakalımmm :)
ben geçen gittiğimde yoktu bi daha da gitmedim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buldunmu :)Çok teşekkürler canım yorumları yazcamm
hayırlısı olsun..Kizlar herkezin olumlu dedigi birtek mandal cafedeki topragin olumsuz olacak dedigi ve o zaman onu hic umursamadigim sey topragin dedigi gibi oluyor![]()
Canim sare hanimin numarasini veremiyorum kendisi rahatsiz olmus numarasinin verilmesinden beni aradi mahkemeye veririm bir daha vermeyin numarami diye tehdit etti hatta.merheba,ben sirf bu konu icin uye oldum Sare hanimin numarasini bana yaza bilirmisiniz lutfen cok kotu durumdayim cok ihtiyacim var![]()
Sare ye bende baktrmak istedim ama ilk arayanlara bakmıs sanırım sonrasında yogunluktan bakmamaya karar vermıs ben bayramda yıne aradım yanlıs
Sare ye bende baktrmak istedim ama ilk arayanlara bakmıs sanırım sonrasında yogunluktan bakmamaya karar vermıs ben bayramda yıne aradım yanlıs
nası bi yöntemi var ne yapıyor anlat hele :)Bu konuyu uzun süredir takip ediyorum ben de
İsteyenlere falcı Gül'ün numarasını verebilirim.
Çok iyi kesinlikle asla pişman olmazsınız.
Sizi görmesi yeterli zaten çok farklı bir yöntemi var.
Özel mesaj atanlara numarasını verebilirim.
Ahahaha tabi ki anlatırımnası bi yöntemi var ne yapıyor anlat hele :)
ben kimsenin gözlerine bakamamAhahaha tabi ki anlatırımşimdi kahve bildiğiniz gibi işin sadece bahanesi.
Eğer bir falcı iyiyse zaten ona ihtiyaç duymaz karşısındakinden aldığı enerjiyle hislerini tercüme eder.
Gül abla'nın da öyle olduğunu düşünüyorum. Bana baktığı falla ilgili bir şey söylemek istemiyorum çünkü söylenen şeyler
benim için özeldi baya
Ama şu kadarını söyleyebilirim sadece gözlerinizin içine bakması yeterli oluyor.
Öyle 5-10 dakika felan da bakmıyor ben yani gördüklerim kadarıyla söyleyebilirim ancak bir yarım saat bakmıştı en az bizlere.
Annemin arkadaşları da baktırmıştı ve ağlayan bile olmuştu, tabi falları bizim yanımızda bakmıyor, baktıranla özel görüşüyor
çokta cana yakın birisi. Şuana kadar pişman olan hiç kimseyi görmedim - varsa da ben bilmiyorumdur- gerçekten tavsiye ediyorum![]()
Canim ankara bahcelievlerdeki gul'den mi bahsediyorsun?Ahahaha tabi ki anlatırımşimdi kahve bildiğiniz gibi işin sadece bahanesi.
Eğer bir falcı iyiyse zaten ona ihtiyaç duymaz karşısındakinden aldığı enerjiyle hislerini tercüme eder.
Gül abla'nın da öyle olduğunu düşünüyorum. Bana baktığı falla ilgili bir şey söylemek istemiyorum çünkü söylenen şeyler
benim için özeldi baya
Ama şu kadarını söyleyebilirim sadece gözlerinizin içine bakması yeterli oluyor.
Öyle 5-10 dakika felan da bakmıyor ben yani gördüklerim kadarıyla söyleyebilirim ancak bir yarım saat bakmıştı en az bizlere.
Annemin arkadaşları da baktırmıştı ve ağlayan bile olmuştu, tabi falları bizim yanımızda bakmıyor, baktıranla özel görüşüyor
çokta cana yakın birisi. Şuana kadar pişman olan hiç kimseyi görmedim - varsa da ben bilmiyorumdur- gerçekten tavsiye ediyorum![]()
ben kimsenin gözlerine bakamam( o falcı da beni anlatamaz
eee bu kadar iyi çıktı mı bari?
hayır İstanbul' da oturuyorCanim ankara bahcelievlerdeki gul'den mi bahsediyorsun?
Canım bu Gül abla dediğin bi cafede filan mı bakıyor yoksa evinde mi nerede :)Ahahaha tabi ki anlatırımşimdi kahve bildiğiniz gibi işin sadece bahanesi.
benim için özeldi baya
Ay o kızı merak ediyorum çokBugun yerindeyse meez ezgi'ye gidicem bakalim
Bugun yerindeyse meez ezgi'ye gidicem bakalim
Ben ona gittimm fal gibi değil aslında sevdiğin adamın ruhuyla konusuyor ne yapıp ne yapmaman gerektiğini anlatıyor güzeldi ama çok tatmin olmadım yanında bir kız var onu merak ediyorum ona baktırcam bir araBugun yerindeyse meez ezgi'ye gidicem bakalim
Aaa deme kizz herkes cok memnundu ezgi'nin transindan? Sen niye tatmin olmadn? Neler diyo neler soruyo biraz tuyo verebilir misin canm? Istersen ozel msj da atabiliirim. Bde yanndaki kiz km?Ben ona gittimm fal gibi değil aslında sevdiğin adamın ruhuyla konusuyor ne yapıp ne yapmaman gerektiğini anlatıyor güzeldi ama çok tatmin olmadım yanında bir kız var onu merak ediyorum ona baktırcam bir ara
Bende pek inanamadigim iccn cok merak edip gidicem bugun ordaymisssAy o kızı merak ediyorum çok