- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
Ben kişisel gelişimle çok ilgilenirim ve alternatif tedavi ile bir psikolog değilim ama bir çok kişiye yardimci olmusumdur bilinçli biriyim ama diyorum tek bu sıkıntım dan kurtulamadım.. ve Psikolojik tedavi almam için bile bi maddiyat lazım ve issizim
Allah sifalar versin canım her hocaya da gidilmez isin ehli olmali cikar gozetmeksiznSıkıntı işsizlik her iş gorusmem de tam olacakki son anda hep bir aksilik çıkıyor üstelik bu 4 yıldır böyle ve sürekli etrafm da varlıkları görüyorum hissediyorum. Ve ben 3 ay sonra evleniyorum ailemin durumu da pek mükemmel değil her şeyi nisanlim yapiyot ve cok üzülüyorum
Kuvvetli değil ama ilim sahibiyim ben inanin gece gündüz çok ibadet ettim ve fark ettim ki ettikçe hayat daha kötü hale geldi ve bunun sebebini merak eder oldum
O dediginiz duaları yüzlerce kez okuyup yattım ama gene de yataktan sürüklemeyi başardılar
Daha çok okuyun!O dediginiz duaları yüzlerce kez okuyup yattım ama gene de yataktan sürüklemeyi başardılar
Vakıa süresini okudum ama tabi devam ettirmedim peki devlet hastanelerinde ki psikolog mu var yoksa psikiyatristmi ?Vakia suresini oku. Herkese tavsiye ediyorum. Insallah hemen is bulacaksin. Ayrica devlet hastanesinin psikologlari da var onlara gidebilirsin. Illa ozel sart degil. Kimse kimseye de yardim edemez Allahtan baska bunu unutmayin..
Elbette okurum suan zaten günlük en az 100 ayetel kursi okuyorum ben ama varliklardan ziyade işsizlik derdim onların bana yaptıklarına alıştım itiyorum gidiyorlar ama tabi belki bi çok şeyi onlarda engelliuot olabilirler bunları öğrenmek sebeblerini öğrenmek amacım hoca arar ikenDaha çok okuyun!
Kafayı neyle meşgul ederseniz düşünce o yöne gider sizi esir alır. Konunuzu kapatın bence.Elbette okurum suan zaten günlük en az 100 ayetel kursi okuyorum ben ama varliklardan ziyade işsizlik derdim onların bana yaptıklarına alıştım itiyorum gidiyorlar ama tabi belki bi çok şeyi onlarda engelliuot olabilirler bunları öğrenmek sebeblerini öğrenmek amacım hoca arar iken
Söylediklerini yapmadın mi sanıyorsun oturduğun yerden tabi ki bişey e sahip olamazsın is kur da ve bir çok firmada tanidiklarim bile var benim ama gel gör ki aynı durum neyse inanin pişman oldum konuyu actigimaIlim sahibi değilsin o zaman
Zira Allah aracı istemez
Ne istersen gönülden işte Allah tan iste
Bir de çaba göster oturup iş beklenmez ki
Git çalışma müdürlüğüne işkur a kayıt ol
Nerede ise her belediyenin kursu var orada meslek edin
Zaten mesleğim var dersen de meslek odasına git gerekirse o meslekte iş olan yerlere tek tek git
Hacı hoca ile iş mi bulunur tecrübe kazan referans edin
Mutlaka en yakın zamanda bir psıkolog ya da psikiyatriste gitmen lazımElbette okurum suan zaten günlük en az 100 ayetel kursi okuyorum ben ama varliklardan ziyade işsizlik derdim onların bana yaptıklarına alıştım itiyorum gidiyorlar ama tabi belki bi çok şeyi onlarda engelliuot olabilirler bunları öğrenmek sebeblerini öğrenmek amacım hoca arar iken
Söylediklerini yapmadın mi sanıyorsun oturduğun yerden tabi ki bişey e sahip olamazsın is kur da ve bir çok firmada tanidiklarim bile var benim ama gel gör ki aynı durum neyse inanin pişman oldum konuyu actigima
Merhaba Sevgili arkadaşlar
İstanbulda iyi derdi para olmayan bir hoca arıyorum.. Yıllardır bitmeyen sıkıntım var elimden geleni yaptım ama yok bitmedi..
Lütfen bana yardım edin çok sıkıntı dayım en guzel yillarim çöp oldu ve artık bitsin istiyorum..
O dediginiz duaları yüzlerce kez okuyup yattım ama gene de yataktan sürüklemeyi başardılar
lVakıa süresini okudum ama tabi devam ettirmedim peki devlet hastanelerinde ki psikolog mu var yoksa psikiyatristmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?