Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ataşehir semt site ortam olarak güzeldir ama her sitenin neredeyse bir küçükşehir evi kadar kirası vardır.
Yine daha uygun fiyatlarda Çekmeköy taraflarında site ortamında ev bulabilirsiniz.
Bunun dışında Avrupa yakasında İstanbul Gaziosmampaşa mevlana mahallesi Avrupa konutları Tem 1 Tem 2 iyidir. Gazi mahallesine yakın ama kendi içlerinde izole ortamları vardır. Değerlendirilebilir.
Beylikdüzü’nde yaşamayı seviyorum. Ev almak için de bu civardan başka yere bakamadım. Çocuk büyütmek için de ideal bir yer. İnsanlar da çok iyi. Gece deyip dışarı çıkmaya korkmam. Tabi bu söylediklerim büyükşehir mah., bizimkent, Cumhuriyet mah.(esenyurtta da var bu mahalle aman dikkat) tarafları.
Ah ah İstanbul dediniz çok severim istanbulumu
Beşiktaş
Caddebostan
Florya
Nişantaşı (eski ama güzeldir) gerçi uzun zamandır gidemedim sadece Kıbrıs’a giderken Sabiha gökçene gittim o kadar gördüm İstanbul’u ama Beşiktaş çok güzeldir..birgün taşınırsam kesinlikle Beşiktaş’ta oturucam..