bankada baslicam canim ya ama var daha zamanina. Ve cok bunaldim. cevahire gelcem de napcamki tek basina insan cok sklyor
bankada baslicam canim ya ama var daha zamanina. Ve cok bunaldim. cevahire gelcem de napcamki tek basina insan cok sklyor
23 yasindayim canim en kotu huyum ne blyrmusun almicagm seye bakmayi hc sevmem ben. Malum is yok maddiyat ole cok iyi dgl suan alisverste yapamyorum cok skci ya hayat. Bazen sahile gdp oturuyorum ama tek basna insan cok sklyor.
neresindesin canim? Ben geccem karsiya yada ortak biyerde olabillr bilmyorum cagiriyim beraber kesfedelim. Sen buralimisin?beni de çaðýrýn gezmeye :)) ben avrupa yakasýndayým ama
Cok begendim bu fikri. Cok tesekkur ederim canim. Oralari hic bilmyorum ama istanbulda parasi olan kaybolmaz. Yerinede gezerim uzulme :)Ãsküdar'dan atla vapura doðruuu Eminönü. Eminönü _Mýsýrçarþýsý_Kapalýçarþý. Beyazýtta dur bi çay iç soluklan. Sahaflarý gez. Oradan Sultanahmete kadar yürü Ayasofya, Yerebatan Sarnýcý, Sultanahmetin orada gene soluklan gir camiye güzelliðine hayran ol. Sonra Babýali den (Caðaloðlu) ver elini gene vapur. Tüm gün gezersin, hem oralar için kimseye ihtiyacýn yok, tek baþýna en güzeli.Yýllardýr gidemediðim en büyük özlem duyduðum yerlerdir tarihi yarýmada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?