Istanbul'da Sosyal Olmak???

coktatinn

Gamzedeyim Deva Bulmam...
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
472
4
46
Diğer
Guzeller merhaba:) ben istanbula yeni geldim ve yakinda nasipse ise baslicam burda. ama bu sure cok bunaltici. Gidecek hic bir yer bulamiyorum. Resmen bunalima girdim. Her aksam cikip uzun bi yuruyus yapip geliyorum o kadar. burda yasayanlardan yardim istiyorum. Hic arkadasim yok tek basimayim sosyal aktivite olarak ne yapabilirim yardimci olursaniz cokkkk sevincem ((

Son düzenleme:
Karşı tarafı ben çok iyi bilmem doğduğumdan beri istanbulda yaşıyorum
Bu tarafa geçsen taksimde falan dolaşsan :) cevahire gelsenn

avm'lere gidip dolaşabilirsin istanbulda avm bol, tek başına sıkıcı olmayan en kolay aktivite bu :) arkadaş edinince de gezmek bahane zaten, sohbet şahane :)
kaç yaşındasın?

bankada baslicam canim ya ama var daha zamanina. Ve cok bunaldim. cevahire gelcem de napcamki tek basina insan cok sklyor

23 yasindayim canim en kotu huyum ne blyrmusun almicagm seye bakmayi hc sevmem ben. Malum is yok maddiyat ole cok iyi dgl suan alisverste yapamyorum cok skci ya hayat. Bazen sahile gdp oturuyorum ama tek basna insan cok sklyor.

23 yasindayim canim en kotu huyum ne blyrmusun almicagm seye bakmayi hc sevmem ben. Malum is yok maddiyat ole cok iyi dgl suan alisverste yapamyorum cok skci ya hayat. Bazen sahile gdp oturuyorum ama tek basna insan cok sklyor.

Sahilde en güzel iş balık tutmak

amaan hangimiz her baktığımızı alıyoruz ki canım ama çok güzel kafa dağıtıyor böyle şeyler, sinemaya da gidebilirsin bak ne güzel filmler var

evet canim subede baslicam nasipse. ben evde durmaya aliskin deglm geldim geleli evde oturmaktan ole bunaldmki anlatamam. Valla toplasalim gezelim kizlar :))

Üsküdar'dan atla vapura doğruuu Eminönü.

Eminönü _Mısırçarşısı_Kapalıçarşı. Beyazıtta dur bi çay iç soluklan. Sahafları gez. Oradan Sultanahmete kadar yürü Ayasofya, Yerebatan Sarnıcı, Sultanahmetin orada gene soluklan gir camiye güzelliğine hayran ol. Sonra Babıali den (Cağaloğlu) ver elini gene vapur.

Tüm gün gezersin, hem oralar için kimseye ihtiyacın yok, tek başına en güzeli.

Yıllardır gidemediğim en büyük özlem duyduğum yerlerdir tarihi yarımada

Son düzenleme:
Cok begendim bu fikri. Cok tesekkur ederim canim. Oralari hic bilmyorum ama istanbulda parasi olan kaybolmaz. Yerinede gezerim uzulme :)

Adunul arkadaşımızın önerdiği gibi bir gününü tarihi yarımadaya ayırabilirsin.

Çamlıca tepesine çıkıp manzara eşliğinde kahve içebilirsin...

Pier Loti tepesine çıkıp kitabınla beraber manzaranın tadını çıkarabilirsin.

Güneşin son günlerini değerlendirip boğaz turu yapabilirsin...Tam gün boğaz turuna katılırsan Karadenizin kokusunu doyasıya içine çekebilirsin...

Taksim İstiklalde tur atabilir günü Galata kulesinde bitirebilirsin...

İstanbul'da insan nasıl yapacak bir şey bulamaz Aklıma ilk gelenler bunlar... Müzeler, alışveriş merkezleri, akvaryumlar(florya ve forum İstanbuldakiler), semtlerde amaçsızca gezinmeler vs vs...İstanbuldayız yahu her gün gezsen bile aylar alır bitirmek

haklisin istanbul eglencelerle dolu bi sehir.ama ben yalniz gitmeye cekiniyorum sanirim. Ama gercekten onerilerin cok guzel. Cok tesekkur ederim. Ben hem issizlik hem kpss umdugum gibi gecmemesi vs. Bu yuzden suan bosluktaym ve burda arkadas olmayncada bunaldim. Bikac park kesfettm aksam uzeri gidip oturuyorum o kadar :) tam arabesk gunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…