ne guzel tek gezebilmen.ben de kucuk sehirden geldim insan alisamiyo basta.gercekten gezmeyi cok istiyorum ama bi turlu tek basima su vapura binip karsiya gecmeye cesaret edemedim. Ben istiyorumki arkadasim olsun hem gezelim hem eglenelim ne bilim iste. yalnizligi cok sevmiyorum sanirim. Bide herkese guvenemiyosun burda.Bu arada Ataman insallah olur canim :)
Sende bendensin yani :)) alisveriskolik :) sen napyosun canim okuyomusun burda ?ooo alýþveriþ derseniz hoplaya zýplaya gelirimama bayram için babamlarýn memleketine gidebiliriz bayram sonrasý istanbuldayým yinee
Sende bendensin yani :)) alisveriskolik :) sen napyosun canim okuyomusun burda ?
Canim o sadece istanbul icin gecerli dglki heryerde oyle.bnm memleketimde de dolmusla bi yere gidip gelmek 3-4 lira burdada oyle. Ama tabi burdaki eglenceler daha cok ve daha fazla harcama gerektiriyo tabi haklisin.napalim paramiz kadar sosyal oluruz bizde :)ýstanbulda paran kadar sosyal olabýlýrsýn bunu unutma
ıstanbulda paran kadar sosyal olabılırsın bunu unutma
valla kizlar ben bayram sonuna kadar bosum gezmek alisveris yapmak yada sadece bakmakta olsun hadi :) her turlu aktiviteye varimm :)
aaa olma mı hem maasımı nasıl yicem baska türlü :))))aaaa işe girince gezmek yok mu haftasonu falan :)
aaa olma mı hem maasımı nasıl yicem baska türlü :))))
ben sana en kestirme yolu söyleyim hayat yalnız çerkilmez,kızların kaprisi sıkar en iyisi sevgili yap kendine.
hepimize nasip etsin Allah cnm yaaa tabiki aşk olsun hemen git gel sende tamam mı ?:)ah ne güzel allah bana da maaşımı çatır çatır yemeyi nasip etsinişe girmeyi ben de çok istiyorum :)
bayram dönüşümde beni de alın aranıza :))
amannn sevgilinin kaprisi cok cekiliyo sanki :)) yine kızlar sevgiliden iii bence en azından acı cektirmiyolarben sana en kestirme yolu söyleyim hayat yalnız çerkilmez,kızların kaprisi sıkar en iyisi sevgili yap kendine.
ben sana en kestirme yolu söyleyim hayat yalnız çerkilmez,kızların kaprisi sıkar en iyisi sevgili yap kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?