- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
- Konu Sahibi canimailem
-
bende istanbulu merak ediyorum hiç gitmedim yaşamak isterdim ama evet trafiği pahalılığı insanı korkutuyor bende küçük şehirde yaşıyorum..........
yasamak mi isterdin :) gel bakalim 1 ay dur yasamak ister misin? :) arabamiz var ama esim kullanamio sabah trafik nedeniyle yollar kitlenio ve zaten bi de park sorunu var arabayi nereye koycan?ispark var o da gunluk en az 10 tl:)ayda 200 edio,ise metroyla ve otobusle gidio ve metroyla gitmesine ragmen 1 saati buluo ise gitmesi.
ama iste ne demisler dogdugun yer mi doydugun yer mi?
Tabiki İnsan özellikle alışık olmayınca bunalır kalabalıktan. Her sabah tıklım tıklım üstüste otobüslerde işe gitmek yada trafikte yorgun argın beklemek yıpratır.,. Bir anda soğursun istanbuldan. Fakat yanına sevdiğini alır gün ağırırken eminöünde bir tur attığında kalbin aklına bir kez daha ihanet eder tekrar aşık olursun istanbula.
kim ne derse desin küçük dünya valla.ben çok seviyorum istanbulu.artık başka yerde yaşamak istemiyorum. 3 yıldır burdayım...
:) Bir de o gerginliğe,adrenaline alışıyor bünye.
Tatile,sakin bir yöreye gidince,3-5 gün iyi geliyor.Bir müddet sonra sıkılmaya başlıyor insan.
Hayat rölantiye alınmış gibi,akmıyor gibi geliyor oralardayken.
gülenyelken,biz köy demedik,bilakis ne kadar medeni dedik ilk görüşte.
Görür görmez vurulduk İzmir'e :) Şimdi her sene geliyoruz.
İstanbul'da yaşamayacaksam,mutlaka İzmir'de yaşamak isterim.
Meleknaz, sanırım görüntü itibariyle öyle yorum yapıyorlar. Bir de gökdelenlerimiz,
residance!!!larımız, kocaman alışveriş merkezlerimiz yok. Bizim için gezmek demek
Kordon'da çimlere yayılmak, Küçükpark'ta kalabalığa karışmak.
Hep bekleriz İzmir'e senin gibi akil dostları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?