- Konu Sahibi canimailem
-
Niye böyle söylüyorsunuz ki İstanbul her haliyle güzeldir, sadece şehre uyum sağlamak ve şehri tanımak gerekir zevk almak için çünkü hangi gün neresi güzel olur neresi çok kalabalık olur, hangi saatlerde yola çıkılmaz gibi konuları öğrendiğiniz zaman o keşmekeşe bir şekilde dahil olur ve burada olmanın zevkini çıkarırsınız. Ayrıca pahalılığa gelince bence ucuzu da var herşeyin pahalısı da, herkes bütçesine göre seçim yapar. Yoksa Anadolu'daki diğer şehirlerde öyle aman aman bir ucuzluk görmedim bugüne kadar.
Doğup büyüdüğüm, başka bir yerde asla yaşamayı düşünmediğim, beni kendine bağlayan şehir İstanbul..
Trafik, kalabalık ve pahalılık denmişte.. Evet büyük şehir olduğu için var, hepte olacak. Ama gerçekten abartıldığı gibi de değil. Anadolu yakasında oturuyorum, 5 sene boyunca her gün avrupaya geçip dönüyorum. Bir kere bile 2 saat sürmedi trafik. 20 ile 40 dk arasında değişiyor ( toplu taşımayla )
pahalılık ise, istanbul çok çeşitli bir yer. her bütceye hitap eden gezme görme ve alışveriş yapma imkanı mevcut. Bu konuda gayet çeşitli.
kalabalık ise; metropol olduğu için normal. Yaşanılan semt iyi seçilirse, kuru kabalıktan, hebele hübele insanlardan son derece uzak sakin bir yaşam alanı verebilen bir şehir.
Ben çok seviyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?