Arkadaslar bana 1500 civarında lazım odalar çok pahalı
ucuz olanda dümdüz
yarın Eyüp modesaya gidicem
belis hipoyuda 1400 nakite büyük takımı 1600 taksitler veriyolar maximum 1500 ivari dusunuyouz bildiniz bı yer varsa lutfen bilgilendirin
Ben oğlumun oda siparişini Ümraniye Belis ten verdimAy sonunda gelicek inş.(Doğa büyüyen beşikli bebek odası) 3 kapılı gardrop,şifonyer,büyüyen beşik,yatak,uyku seti,dönence toplam 1800 tl.Word kart a +4 taksit yapıyorlar.10 taksit toplamda.bence uygun ve güzel tavsiye ederim.Ayrıca beşiğin tülünü ve bebek şekeri koyulan sepeti hediye ettiler.Oldukça ilgililer.
bi sorun olacağını sanmıyorum yani en azından şu ana kadar böle şeyler yaşamadık.yaşanan sorunlar heryerde yaşanan ufak aksaklıklar olabilir oda çok nadiren.zaten böle durumlarda mutlaka bilgilendiriliosunuz.ama içiniz rahat olsun zaten kurulum aşamasındada bi sorun olduğunda arkadaşlar sizdeki hatalı ürünü yada parçayı yenisi ile değiştiriolar.bu yüzden rahat olun.bi sorun yaşadığınızdada mutlaka bizi arayıp bilgilendirin.
merhaba SEVİLİK. birkaç sorum olacak sana.Belis Ümraniye Pazar günleri de açık mı?
internet sitesindeki bütün ürünler mağazada da var mı?
bayi fiyatlarıyla Fabrika Satış Mağazası'nın fiyatı aynı mı?
şimdiden teşekkürler.iyi çalışmalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?