Doğuma Hazırlık İstanbuldaki anneler bebek mobilyası konusunda yardım... bi bakın lütfen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
selam arkadaşlar konuyu tesadüfen gördüm.bu konuda size yardımcı olmak istedim internetteki fiyatlarla kesinlikle aynı.tek fark online mağazadan havale indirimi %5 fab.sat.mağazada ise %10 uygulanıyor.tabi küsüratlarda ufak insiyatiflerde kullanılabiliyor.bir diğeri ise direk mağazadan ücretsiz teslimat ve montaj imkanınız var(sadece avrupa yakası için ek bir ücret ödeniyor 30 tl) online mağ.sadece ücretsiz kargo teslimi hizmeti sunuluyor.ama size tavsiyem mağazadan ürünlerin detayını ayrıntıları görerek almanız.tabi ürünü mağazadan görüp yine imkanlarınız dahilinde online da sipariş verebilirsiniz en azından ürünü görmüş onaylamış olursunuz.belis hakkında bilmek istediğniz herşeyi bana sorabilirsiniz.

slm arkadaşlar bende büyüyen karyola aldım modoko nazar bebeden 1,800 e ama yani mobilyada çok güzel kaliteli uzun vadede kullanabilirim inşallah modokoda fiyatlar çok uygun tavsiye ederim

1.800 uyunmu arkadasım şakamı bu dün maskoya giyim gitmeseydim keske 2300 den asa oda bulamadık kafamızda karıştı kararsız kaldık ondan önce gördünüz herseyi beğenmiyoruz şimdi bende Topkapı timasa gittim
caploonba markalı marty bebek odası uç kapaklı dolap büyüyen besik sifonyer yatak nevrsimi artı hediyr besik 1450

belis hipoyuda orada 1400bulduk uç kapılın büyüyen beiskli sifonyerli

Ben oğlumun oda siparişini Ümraniye Belis ten verdimAy sonunda gelicek inş.(Doğa büyüyen beşikli bebek odası) 3 kapılı gardrop,şifonyer,büyüyen beşik,yatak,uyku seti,dönence toplam 1800 tl.Word kart a +4 taksit yapıyorlar.10 taksit toplamda.bence uygun ve güzel tavsiye ederim.Ayrıca beşiğin tülünü ve bebek şekeri koyulan sepeti hediye ettiler.Oldukça ilgililer.

bizde dün eyüp modesaya gittik dolaşıp modellere ve fiyatlara bakıp fikir edinecektik almak niyetiyle gitmedik çünkü doğum şubat sonu mart başında olacak,ama o kadar güzel şeyler vardı ki insann dayanamıyor,bana lazım olan sadece karyola ve 2 kapılı dolap yerimm müsait değil çünkü neyse fiyatlar aşağı yukarı her mağaza da aynı 1000tl ve 1500tl arası fiyat verdiler hep,bir karyola ve 2 kapılı dolap için,en son girdiğimiz mağazadaki dolap tam benim istediğim gibiydi karyolayıda eşim beğendi ve siparişini verdik fiyatları ise 80 e 140 karyola ve 100cme 50 cm bir dolap için 1150 fiyat verdiler peşinde 950e anlaştık ve 2 hafta sonra teslim edecekler arkadaşlar peşin alacak olursanız indirim yapıyorlar baya..

biz de mobilyalar için fikir sahibi olmak için eyüp modesaya gittik fiyatları gerçeken çok uygun mutlaka bakın derimmm:lepi:

Arkadaslar bana 1500 civarında lazım odalar çok pahalı
ucuz olanda dümdüz
yarın Eyüp modesaya gidicem
belis hipoyuda 1400 nakite büyük takımı 1600 taksitler veriyolar maximum 1500 ivari dusunuyouz bildiniz bı yer varsa lutfen bilgilendirin

bizde hsonu modesa daydık kesinlikle tavsiye ederim fiyatlar hemen hemen her mağazada aynı biz bütün mağazaları gezdik en sonuncu gittiğimiz mağazadanda siparişi verdik,ben tam takım almadım çünkü yerim müsait değil sallanan karyola ve iki kapılı ortası cam içi tüllü falan da bir dolap aldık 1150 dediler ikisine peşinde 950 tl ye anlaştık eğer tam takım istiyorsan 1500tl kadar bulabilirsin ama çok da çeşit var her mağazayı gezince insanın kafası karışıyor..bide kesinlikle düz rahat bir ayakkabı giy çünkü çok yoruluyor insan..

Eyubede gittik biurku istedim gibi istedim fiyata blamadik
timas spotucular çarşısında Topkapı'da Pınar bebeden 1350_ye
belis hippo modelini 3 kapılı, büyüyen besikli ve sifonyerli artı yatağı ve orjinali uyku seti cibinlik dönence. Hediye
ayretten 130 tl ye yatak odam için sepet besik aldım

selam sizinle belis te ilgilenen sanırım bendim yanlış hatırlamıyosam tabi ismi neydi arkadaşın sizdeki formun sol alt köşesinde yazar isim

gerçekten güzel bi rastlantı daha önce bu konuya defalarca bakmıştım çok şaşırdım memnuniyetiniz içinse çok sevindim sizi aldığınız ürünleri söyleyince ve teslim tarihinin ay sonu olduğunu söyleyince hemen hatırladım umarım memnuniyetiniz her zaman devam eder.

Ben yazında Belis ten bazı şeyler almıştım.Emzik,ateş ölçer vs. daha o zaman kestirmiştik gözümüze bebek odasını.ınşallah teslim ve kurulum aşamasında da sorun yaşamayız.

bi sorun olacağını sanmıyorum yani en azından şu ana kadar böle şeyler yaşamadık.yaşanan sorunlar heryerde yaşanan ufak aksaklıklar olabilir oda çok nadiren.zaten böle durumlarda mutlaka bilgilendiriliosunuz.ama içiniz rahat olsun zaten kurulum aşamasındada bi sorun olduğunda arkadaşlar sizdeki hatalı ürünü yada parçayı yenisi ile değiştiriolar.bu yüzden rahat olun.bi sorun yaşadığınızdada mutlaka bizi arayıp bilgilendirin.

Arkadaşlar Belis bebek odamız geldi.Dedikleri günde teslimat yaptılar.Kurulumunda bir problem olmadı.Her şey yolunda gitti.Tavsiye ederim.Mobilyalar kötü kokmuyor.Çok hafif bir kokusu var.Biraz havalandırınca gidicek.Doğumuna az kalmış arkadaşlara tavsiye ederim.Teslim süreleri kısa ve mobilyalar kokusuz :) Memnun kaldık biz

Belisten aldım hippo büyüyen takım geldi 1350 aldık valla belisin kendi fab satışı fiyatı bile bu değil orjinali uyku etüde icinde çok harika oldu ama kökü konusunda sanırım modelle alakalı zira bizimkinin kapaklarını açınca kokuyor

merhaba SEVİLİK. birkaç sorum olacak sana.Belis Ümraniye Pazar günleri de açık mı?
internet sitesindeki bütün ürünler mağazada da var mı?
bayi fiyatlarıyla Fabrika Satış Mağazası'nın fiyatı aynı mı?
şimdiden teşekkürler.iyi çalışmalar.

canım mağazamız pazar günleri 11:00/19:30 saatleri arasında açık.evet e-belis sitesinde yer alan tüm ürünler mağazamızda mevcut.bayi fiyatlarına gelince onları biz bilemeyiz yorumda yapamayız.

merak ettim belis e bende gidicem inşkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…