Doğuma Hazırlık İstanbuldaki anneler bebek mobilyası konusunda yardım... bi bakın lütfen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
belis in fabrikası Adapazarın da bidiğim kadarıyla,herhalde Kocaeli ye teslimatları da vardır.Ayrıca KOCAELı (12 Kayıt ) bayileride şunlarmış ,internet sitesinden buldum

KENT DAYANIKLI TÜK.MALLARI
ılçe : ıZMıT
Telefon : 262-3243434
Faks : 262-3225232
Adres: Cumhuriyet Cad. No:110

DOĞUŞ BEBE
Telefon : 262-3225919
Adres: ıstiklal Cad. Kızılay ış Merkezi No:10

CANER BEBE
ılçe : GEBZE
Telefon : 262-6410843
Adres: Hacıhalil Mah. Yazı Cad. No:21

FANTASIA OYUNCAK
ılçe : KARAMURSEL
Telefon : 262-4541006
Faks : 262-4529793
Adres: Yeni Cami Sok. No:7/B

GÜNEŞ HALICILIK
ılçe : KANDIRA
Telefon : 262-5514642
Adres: Çarşı Mah. Türk Ocağı Cad. Savk Psj.

ÖZDELLER
ılçe : GÖLCÜK
Telefon : 262-4141435
Adres: 17 Ağustos Kapalı Çarşısı No:62

ŞENLER BEBE
Telefon : 262-3231379
Adres: Bekirpaşa Turan Güneş Cad. No:238

ŞENLER BEBE (Çarşı Şube)
Telefon : 262-3314726
Adres: ıstiklal cd.Karabaş mh.No:149 (Ulugazi ı.Ö.Okulu Arkası)

BELıS FABRıKA SATIŞ NOKTASI
Telefon : 533-7179275
Adres: Mehmet Ali Paşa mh.Zincirlikuyu cd.No:40

YÖN MAĞAZALARI
Telefon : 262-3248311-13-14
Adres: Fethiye cd.No:41

TÜM EV AVM
ılçe : DARICA
Telefon : 262-6562210
Adres: KAZIMKARABEKıR MH ıSTASYON CD NO:486

ERDEM EV CONCEPT
ılçe : MERKEZ
Telefon : 262-6448888
Adres: OSMAN YILMAZ MAH. BAĞDAT CAD. NO:52

Tabiki Sevilik foruma girerse o daha iyi bilir,ondan bilgi alırsın

kızlar eyüp mobilyacılar çarşısına giden var mı fiyatlar uygun mu acaba ikiz oldukları için uygun bişeyler arıyoru

arkadaşlar kusura bakmayın uzun zamandır gelemiyorum.hamile olduğum için biraz zor bi dönemden geçtim bu yüzden bilgsyrın varlığını bile unuttum.ela82 arkadaşım ist mağazaya gelebiliosan oraya gel yada adapazarı mağazamıza gidebilirsin her ikisindende kocaeline teslimat yapıyoruz

bu arada izmit fabrika satış mağazamız kapandı bilginize fabrika satış mağazalarımız yanlızca istanbul ve adapazarı

kızlar eyüp mobilyacılar çarşısına giden var mı fiyatlar uygun mu acaba ikiz oldukları için uygun bişeyler arıyoru

eğer imkanın varsa mağazamıza bekleriz.şu anda kampanyada olan 60*120 4 çk.bi karyolamız var 1.kalite yarı ortopedik yaylı yatak dahil uyku seti ile beraber toplam 280 tl taksitli 250 tl nakit ödeme eğer görmek istersen bekleriz

sevilik teşekkür ederim ama o tarz bi beşik düşünmüyorum bi oda takımımız kısmetse yarın gelicek ikiz oldğu için bir beşik daha alıcak aşşağıdaki beşiklerden vardı sanırım sizdeki fiyatı nedir acaba varsa aynısının pembesinden almak istiyorum

bu beşiklerden burda en uygun nerde var arkadaşlar istanbul dışındakiler şanslı orda daha uygun . aynı beşikten almam lazım ki takım olsun

canım geçen sana cevap yazdım ama sanırım bi sorun oldu.hemende çıkmam gerekiyodu bakmadan çıktım.neyse böyle bir karyola canım uyku seti yaylı yatak dahil olarak 625 tl ama nakit düşünürsen bu fiyat %10 iskonto yapılıyo ve 560 tl ye düşüyo

bu arada canım bişey söylemek istiyorum bu resimdeki karyola bizim bayağı eski imalatımız yani şu kadarını söylim ben 4 yıldır ist.mağazadayım ki bu açıldığı günden bu yana bu karyolayı eski katalogda görmüştüm yani neredeyse bizim miladımız

saol canım teşekkür ederim cevabın için acaba resimde farklı mı çıktı bu beşikten belis olarak çok rasladım ınternette ama pahalı geldi yada onlar halen eskileri satıyo. fiyatlar bayağı değişiyo sanırım bayilere göre daha uygun arıyodum cevabın için teşekkür ederim

valla kocaelinde ikamet etmemize rağmen dudullu modokodan aldık.gelmesini bekliyoruz kızımın ciciş odasını.3000tl ödedik ama taş gibi sağlamrafı bile o kadar ağırki..ama ben uzun dönem kullanılcak bi oda aldım.normal fiyetı 2500dü ben ev kendimizin olduğu için duvarımın boyunda büyüttüm kardolabı.büyüyen yatağın altına alttan çıkan yatak koydurdum.yatağın ölçülerini büyüttüm vs vs...
ayrıca büyüyen beşik alırken dikkat edin..80e 180 diye satılan ve normal beşik görünümündeki yataklar açılınca küçücük oluyor.boyundan bahsetmiyorum en olarak daracık oluyorlar..dikkat edin.
ayrıca suntalemler ucuz oluyo nereye giderseniz gidin...

elbette suntalam lar ucuzdur ama burdada dikkat etmeniz gereken birçok nokta var.kesinlikle E1 sertifikası olmalı.parmaklık aralıklarında bile bi avrupa standardı vardır.BELıS markası olarak hem türkiye içinde hemde avrupa dahil 35 dünya ülkesinde bayiliklerimiz mevcut. bu kadar geniş bir ihracat ağımız varken kalite ve her konuda güvence noktalarında asla taviz vermeyiz.ürünlerimizle ilgili daha geniş bilgi almak için hem belis.com sitesini ziyaret edebilir hemde mağaza numaralarımızdan bizi arayıp merak ettiğiniz her konuda bilgi edinebilirsiniz.

valla canım resimde gördüğüm beşik burdan bakınca komodini sağda ve mavi taban üzerine krem profil uygulama görüyorum fakat bizim çok uzuuuuuun zamandır komodin diğer tarafta ayrıca renkler krem taban üzerine uygulanıyo yani profiller renkli uygulanıyo.şu anda yeni bir modelimiz var farklı larex dediğimiz damarlı bi kaplama malzeme ile uygulanıyo sadece onun komodini aynı resimdeki gibi sağda ama o diğerlerinden çok ufak ve 2 çekmece zaten model çok yeni 2 3 haftelık bi model.yani resimdeki model istanbul mağazamıza hiç gelmedi

saol canım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim

Merhabalar,

Dün Anne Bebek fuarına gittim, uyku setleri çok uygun fiyatlıydı ama 70X130 luk modellerde çok çeşit vardı. 60X120 için çok seçenek yoktu ama en önemlisi 60 lık beşiklere göre olanlarda yorganı hep dikişli yapmışlar. ıçinden çıkaramıyorsun yani. Neden öyle yaptıklarına bir anlam veremedim. Nevresimi her yıkamak istediğinde yorganı da yıkamak durumundasın. Bana çok kullanışsız geldi. 70 liklerde yorgan içinden çıkabiliyor. Neyse sonuç olarak 60X120 ebatlı bebek karyolası için yorganı çıkarılabilen uyku setlerinden nerde bulabilirim bilen var mı acaba?

Funna babynin uyku setleri çok güzel görünüyor ama onlar da 80X140 ebatlıymış. yanlardan kıvırsan olmaz, kessen olmaz

bu konuda bnde muzdaribim bi mağazaya gidip hiç bakmadım henz ama arastrdığım fiyatlar bebek odasında 1 tl den aşağı deil bna şuan uygun bişeler lazım kampanya indirim inş.kızımın sansına öle bişe denk gelir maskoya gitmeyi düşünüorum hem oturma grubuda bakıcam ''kayınvalidemlerle oturuyorus evi ayırıcas masrafımız cokkk

modokodan siparişle yaptırdık.mdf..gecen gün geldi çok sağlam ve çok güzel tavsiye ederim.kervan bebe
sadece erken alın boyası kursunsuz boya diğer mobilya boyalarından farklı oldugu için berbat kokuyo 1 haftda ancak çıkar.odanın camı açık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…