Istanbul'dan nefret etme nedenleriniz

Yasadıklarınızdan dolayı Istanbula kızmayın!

Istanbul hiçbir şehirle kıyaslanamaz....Kendi içinde bir cennettir.İçinde ne ararsanız o vardır.Canınız o an nasıl bir ortam istiyorsa o vardır.Yeşillikse yeşilin en güzeli,denizse en güzeli,eğlenceyse en kralı,buram buram tarih kokan bir şehir..Gelenin hayran olduğu..Güzelliği sadece bir denizle olan değil , içinde Türkiyenin her ilinden bir parca olan şehir..Zengini fakiriyle herkesi içinde barındıran , en güzel şiirlere , en güzel filmlere , en güzel şarkılara konu olan şehir....

İstanbul ' u baska biryerle kıyaslamayın , çünkü kıyaslanacak bir sehir yok kimse kandırmasın kendini , yok öyle birsey

İstanbul gibi tarih kokan, sadece Türkiye'nin değil dünyanın incisi, boğazına bakmaya doyulmayan,
Her kültürden insana bağrını açmış, hepsinin yaşama alanı olan,
Neresinde olsam doyamadığım, neresinde olsam farklı bir tat aldığım,
Başka şehirlerle kıyaslanamayacak farklılıkları barındıran,
Hem bizden hem çok uzaklardan ezgiler mırıldanan başka bir şehir söyleyin...
Ben de İstanbul'dan nefret edeyim

kendimi bildim bileli sevmem hem de hiç.ama o beni seviyomuş ki bana bir kociş verdi kendi bağrındanve bende geldim ist.eama yine de sevmem kociş vermesine rağmen

iste Istanbul'un güzelligi, sirri burada... Istanbul'u siniflandiramazsiniz, Istanbul'a sen busun diyemezsiniz.. Istanbul'u sözlüge sokamazsiniz.
kalem=yazmak icin kullanilan arac..
londra ddenince akla yagmur gelir, paris denince kulesi, venedik denince sandali... peki ya Istanbul... Istanbul hersey ya da hicbirsey... Hepsi ya da hicbiri... Sen, ben, sokak cocugu, tinercisi, simitcisi, vapuru, martisi, galata kulesi, kiz kulesi, agaci, ormani, heryesil alana ortu serip piknik yapabileni, trafigi, karmasasi, ekmek kavgasi, zengini, jipi, hurdaci arabasi....
Istanbul bunlarin hepsini icine sigdirabilecek kadar buyuk, derin, anlamli....
Istanbul'u seviyorum ve onu özlüyorum...

vereliniortak kesinlikle.

ben de İstanbul'u uzaktan sevmeyi isterdim :) şimdi koynundayım ama

ama güzel ya İstanbul çok güzel

arada bir görmek için güzel yaşamak için değil bence

istanbul bambaşka gezmekle görmekle tükenmeyecek bir şehir.insanlar yaşadıkları olaylardan,kötü anılarından ötürü sıkıntıları yaşayıp geçirdikleri şehiri suçlayabiliyorlar.ama insan sıkıntılarını bir kenara bırakıp istanbulun doğal ve tarihi güzelliklerine kendini bırakırsa şehiri anlayabilir.istanbul için tarih boyunca o kadar savaşlar boşunamı oldu, yarısı asya'da diğer yarısı avrupa'da olan kaç şehir var.ayrıca bütün günü evinde geçiren veya dışarıya çıkmak onun için işe gidip gelmekten ibaret olan insan için küçük bir şehirde yaşamak daha doğru olur.çünkü o tarz insanlar istanbulu olaylı, yoğun trafikten oluşan bir şehir olarak tanımlayabilirler.ve de şehir çirkinleşiyor kötüye gidiyorsa bu da insanların suçudur.sucu istanbula değil istanbulda yaşayanlara atmak gerekir.

Ben de nefret ediyorum ama sırf kıskançlığımdan :lepi:
Niye orada değilim diye..
Ankara da güzeldir,nerede doğup büyüdüysen orası başkadır tabi ama İstanbul herşeyden başka,bambaşka.Hiçbir şehirle kıyas kabul etmeyecek kadar güzel,farklı,eşsiz ...
Kuzenlerim çoğu orada bir süre yaşadı.Bir kuzenim iş gereği İzmire taşındı ama İstanbulu çok özlüyorlar.Ben İstanbulda yaşamadım.Hayatım boyunca toplasam anca 1 hafta kalmışımdır ama farklılığını,güzelliğini aklıma kazıdım...
Nefret edilen şehir değildir ..Sizin yaşadıklarınız da sorun...

Not:İstanbul bigün benim olucaksın :jeyyar:

Ben istanbulu çok seviyorum ama trafiksiz olduğunda Trafik yüzüne soğuyorum bu şehirdenn

Ben aslında istanbuldan değil İstanbulun trafiğinden nefret ediorumm

İstanbul'u seviyor(dum).. artık o kadar sevmiyorum.. kalabalık, gürültü, trafik, pahalılık, saygısızlık, hoşgörüsüzlük v.s.....

İstanbuldan uzak kalınca özlediğim sadece evim.. o kadar.. :1closedeyes:

İstanbul'u bu kadar körpeleştiren ve yaşaması zor çetrefilli bir şehir yapan en büyük sorun; halen daha her sene dışarıdan göç alması...- ki böyle olması zorunda.

Sanayinin, endüstrinin, eğitimin ve 24 saat sosyal yaşamın attığı tek yer burası...

Ne yazık ki gelişmiş bir ülke olmadığımız gibi gelişmeye açık bir ülkede değiliz...

Ne yazık ki kentleşme sorunundan tutun eğitim sorununa kadar her türlü noksanlıklara senelerdir baş kaldıramayan ve bunu çözemeyen bir ülkeyiz...

Ve işte bundan dolayıdır ki; ne yazık ki İstanbul hep böyle olmaya mahkumdur...

Nefret edersem bi trafiğinden nefret ederim.
O da İstanbul'dan nefret etmeme sebep olamaz.
Aşığım ben İstanbul'a, her haliyle...:asigim:

Başka yerde yaşarmısın deseler asla derim ben...
Nefret etmemem için o kadar sebep var ki bu şehirden.
Kötü insanlar falan var gibi şehir efsanelerine inanmamak lazım olması gerektiğinden fazla yok.
İstanbulum benim şeklinde arabesk olaraktan bitireyim.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…