- Konu Sahibi Figolitaaa
-
her kelimesine katılıyorum, özellikle de son cümlene..
pahalı sananların aksine
tekstil ürünleri konusunda en ucuz şehirlerdendir
ve bu kdr çeşit hiç bir şehirde yoktur
vereliniortak
ama pahalı yerleride geçekten pahalı
bn 1999 da gitmiştim annem halam capitolu geziyorduk bir mont beğendim ozmn 120 milyondu hiç unutmam:1shok:
neden derseniz biz bağkurdan emekli maaşı aylık 30 milyondu
artık farkı siz görün
evet pazarlarıda bi o kadar ucuz yeride var ama işte pazar sonuçta
ve meyve özellike ulaşım çok pahalıdelikafadulden
adanayı bir otobüsle (1 liradır kırmızı belediyeler) gezebilirsinzgamyoncuiremsu
ama tabii orası metropol şehireyvahedigeldismile
Tekstil ve giyim konusunda kesinlikle pahalı değil. İstemediğiniz kadar giyim bulursunuz. Hele Merter Şişli Osmanbey deki üretim yerlerinin ihraç fazlaları çok çok ucuzdur ve kalitelidir. Şehir dışından yurt dışından gelip bavul bavul alışveriş yaparlar. AVM lerde giyim outlet değilse zaten her şehirde pahalı oluyor.
Evet ulaşım konusunda pahalıdır. Kültür-sanat aktiviteleri de pahalıdır. Ben yıllar evvel Sakarya Atatürk kültür merkezindeki sinemaya gitmiştim. Bilet fiyatları İst. üçte biri kadardı öyle lüks sinema salonuna göre. Dolmuşlar da çok ucuzdu.
Meyve sebzede de pahalıdır. Şehir dışından geldiği için. Haliyle tarım yapılacak pek alan yok bu kalabalık şehirde.
Kalabalığı ve trafiği beni çok bunaltsa da, gitme isteğim ve kafamı dinleyecek yerlerde yaşamak isteğim artsa da vazgeçemiyorum büyüdüğüm bu şehirden. Burada her şey elimin altında sanki aradığım her şeyi buluyorum sanki burada.
Istanbul harika bi sehir ama kiymeti bilinmiyor..
istanbulu mahveden yine insanlaridir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?