- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.099
- 398
İzleyemedim sonunu 15-20 dkyı nasıl bitti?Duygusal gidiyor gelin hanım hamile burda da biter artık
Sureyya hamileİzleyemedim sonunu 15-20 dkyı nasıl bitti?
Sureyya hamile
Esma hanım bütün konağı kahvaltiya cagirdi ailecek kahvalti edelim diye tam konusma yaparken sureyya benim acelem var diyerek birazda tavirli odasina cikti hazirlanip cikacakken yatagin orada bayildi ve avize sallaninca gulnur muydu neydi o kadin gordu cikti bakti bayilmis herkesi cagirdi farukla hastaneye gittiler doktor sonuclarin iyi oldugunu ve hamile oldugunu soyledi orada bitti.Nasıl öğrendi peki? En son koşu yaptıkları kısımda kaldım ben?
Esma hanım bütün konağı kahvaltiya cagirdi ailecek kahvalti edelim diye tam konusma yaparken sureyya benim acelem var diyerek birazda tavirli odasina cikti hazirlanip cikacakken yatagin orada bayildi ve avize sallaninca gulnur muydu neydi o kadin gordu cikti bakti bayilmis herkesi cagirdi farukla hastaneye gittiler doktor sonuclarin iyi oldugunu ve hamile oldugunu soyledi orada bitti.
Bu arada murat badeyle evldnecegini soyledi kahvaltida kiyamet koptu masada o esnada da zaten sureyya bayilmisti konu yarim kaldi
Evet banada komik geldi vallahiAyyy koskoca Bora’n konağı da Süreyya’nın bayılmasıyla yıkılacak neredeyse, bi lokmacık kadının bayılmasıyla avize mi sallanır
Bi tadilat falan yaptırsalar, çocuklar iyice ayaklanınca başlarına çöker mazallah
Sevindim, bekliyorduk zaten Süreyya’nın hamile olmasını. Çöpe attığı testi sonradan görecek diyorduk ama öyle olmadı.
Bakalım emirle nasıl geçecek hamilelik
Evet ya bir kerede olmasa sasiracagim.Teşekkürler özet için. Yine izleyememiştim. Süreyyaya sevindim ama şu emir olayı çok klasik olmuş. Çocuk gelir üvey annenin canına okur falan... baydı artık bu konular
Bence sureyyaya zarar vermez ama farukla olan iliskisine zarar verebilir ya da faruga verdigi zarar dolayli olarak sureyyayida yipratir ama direk olarak ona bir sey yapmaz cunku seviyor.Can hain planlar pesinde Süreyya ‘ ma bisey olmasa bari...!!!
Dilara teyzoşun evindeydi, Adem geldi. Bağırdı çağırdı, her istediğini yaptım hala evi mi terkediyorsun diye çıldırdı biraz.Dilara ve ademle ilgili birşey olmadı mı?
Esma garip e seni seviyorum diyor cocuklarimi ben buyuttum kendi dogrukarimla..iste onlarin yargilamalari da benim yargilamam...olmaz...filan dedi...garip beye sarildi gogsune basini koydu filanYeni bolum ilk sahne yazıyor o neyse ilk defahordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?