İstanbullu Gelin

Nasıl öğrendi peki? En son koşu yaptıkları kısımda kaldım ben?
Esma hanım bütün konağı kahvaltiya cagirdi ailecek kahvalti edelim diye tam konusma yaparken sureyya benim acelem var diyerek birazda tavirli odasina cikti hazirlanip cikacakken yatagin orada bayildi ve avize sallaninca gulnur muydu neydi o kadin gordu cikti bakti bayilmis herkesi cagirdi farukla hastaneye gittiler doktor sonuclarin iyi oldugunu ve hamile oldugunu soyledi orada bitti.
Bu arada murat badeyle evldnecegini soyledi kahvaltida kiyamet koptu masada o esnada da zaten sureyya bayilmisti konu yarim kaldi

Ayyy koskoca Bora’n konağı da Süreyya’nın bayılmasıyla yıkılacak neredeyse, bi lokmacık kadının bayılmasıyla avize mi sallanır

Bi tadilat falan yaptırsalar, çocuklar iyice ayaklanınca başlarına çöker mazallah

Sevindim, bekliyorduk zaten Süreyya’nın hamile olmasını. Çöpe attığı testi sonradan görecek diyorduk ama öyle olmadı.

Bakalım emirle nasıl geçecek hamilelik

Teşekkürler özet için. Yine izleyememiştim. Süreyyaya sevindim ama şu emir olayı çok klasik olmuş. Çocuk gelir üvey annenin canına okur falan... baydı artık bu konular

Evet banada komik geldi vallahi bazen senaristler de sacmalayabiliyor
Bende emir sureyyaya yatakta vururken dur len hamile kadin dedim
Zor olacak ama elbetteki klasik bir sekilde iliskileri eski rutine donecek biliyoruz e tabi acikli bir olay sonrasi

Teşekkürler özet için. Yine izleyememiştim. Süreyyaya sevindim ama şu emir olayı çok klasik olmuş. Çocuk gelir üvey annenin canına okur falan... baydı artık bu konular
Evet ya bir kerede olmasa sasiracagim.
Zaten ikisi cok iyi anlasiyordu ve emir annesinin olumunun veya onu babasiz buyutmesinin sebebinin sureyya olmadigini bilecek kadar zeki ve duyarli bir cocuk olarak oynuyor. Senaryoyu biraz daha oyuncu karakterlerine gore sekillendirebilirler sirf konu uretmek icin bir kac hafta emirin sureyyaya zulmünü ve sureyyanin evliya sabrini izleyecegiz gibi

Dilara ve ademle ilgili birşey olmadı mı?
Dilara teyzoşun evindeydi, Adem geldi. Bağırdı çağırdı, her istediğini yaptım hala evi mi terkediyorsun diye çıldırdı biraz.

Dilara boşanmak istiyorum dedi ama fazla olay çıkmadan ademe telefon geldi. Can aradı, Begüm’ü kaybettim dedi, Adem de çıktı gitti.

Ipek sureyyanin can la gorustuklerinde foto ceken kisiyle konusmustu...daha yumurtlayacagi seyler var...
Hem ipek bosansa tum boran parasini ister ya da konak kesin ister...sureyya bile bosanacakken o kadar istediyse....

Çok hüzünlü ve güzel bir bölümdü .

Yeni bolum ilk sahne yazıyor o neyse ilk defahordum

Yeni bolum ilk sahne yazıyor o neyse ilk defahordum
Esma garip e seni seviyorum diyor cocuklarimi ben buyuttum kendi dogrukarimla..iste onlarin yargilamalari da benim yargilamam...olmaz...filan dedi...garip beye sarildi gogsune basini koydu filan

Ipek ne oyle yaaaaa....yalandan agladi etti babasinin yaninda...annesi bile sok gecirdi kadin dikildi kaldi...biri kucagimda biri karnimda cocuk...vs..derken annesi ne hamile misin dedi yoj ama ne cekcem ben onlar dusunsun dedi...babasi gelirken daha bi aglak oluverdi annesi sok!!!

Akilsiz bade kimseyi dinlemedi evlenmisler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…