Iste benim evliligim..

Merak etme tipis fipis getirmek zorunda kakacak. Ancak bosanma bitmeden mal paylasimi davasi baslamiyor. Senin yerjnde olsam ruhsat senin uzerineyse arabam calindi diye basvururdum polise.

Evet inanin polise gitmeye ben utaniyorum. Nasil getirmez, akli da mi yok.
Getirir diye bekliyorum. Annesinin akliyla is yapacagim diye butun beyin fonksiyonlari durmus gibi davraniyor.

Ben de sizin ne kadar guzel bir kalbiniz oldugunu goruyorum burdan bile belli oluyor.
Olur muyum dersiniz, bu gunleri tamamen unutur muyum ?
Insallah, elbette yazarim. :)

Kesinlikle öyle olacağına eminim...Bana yazın olur mu haklı çıktın deyin :)

Estağfurullah o sizin güzel kalbiniz, insan hata yapabiliyor, hak etmeyen kişilerle birlikte olabiliyor onlara değer verebiliyor ama inanın bunlar insana çok şey katıyor olgunlaştırıyor büyütüyor. Bu çok büyük bir ders size bence.

Şanslısınız ki 1 senede görmüşsünüz yıllar sonra görenler var...Şükredin dua edin kurtulduğunuz için...Onları da bırakın kendi pisliklerinde boğulsunlar, öyle şeyler yaşayacaklar ki...

Benim babam kardeşimle sırf parasını gezmeye harcıyor da biriktirmiyor diye kavga etti.Babaannemlerle köydeki evi yaptıracaklarmış ve kardeşim de bunu düşünüp kazandığı parayı onlar için biriktirmeliymiş.Kardeşim 31 yaşinda bekar ve çalışıp kendi parasını harciyor.Ayrica babama da yardimci oluyor.Buna rağmen babam kardeşimi koruduk diye annemle ve benle kavga edip evi terketti.Annesi babası yanlarındaydı bir süredir.Onlari da alip babaannemlere gitti.Babaannem de daha çok oğlunu koruyup bize karşi kişkirtti tabi.Anneminse hiçbir suçu yoktu ve 35 yildir onlara hizmet etmişti.İste erkek milleti genelde böyle:nankör ve bencil.

Merak etme tipis fipis getirmek zorunda kakacak. Ancak bosanma bitmeden mal paylasimi davasi baslamiyor. Senin yerjnde olsam ruhsat senin uzerineyse arabam calindi diye basvururdum polise.
Harika bi fikir ya harikaa! Ben olsam ben de kesinlikle böyle yapardım. Konu sahibi, siz seviyeli kibar eğitimli iyi niyetli birisiniz. Üzgünüm ama sizin de farkında olduğunuz üzere karşı taraf bunu kesinlikle hak etmiyor. Siz de gerekirse çirkinleşin ya alın arabanızı. Kolay para kazanmıyorsunuz herhalde. Alın terinizle kazandığınız parayla alınan arabayı neden o adam kullansın ki? Ooohhh ne ala popişi çok kıymetli herhalde arabayı vermeye zahmet etmemiş. Yok öyle yağma boşanmayı beklemeyin araba için. Lütfen hemen alın ARABANIZI. Öbür türlü benim bile içim soğumayacak

İyi yapmış abiniz yarın öbür gün evlense bir lira bile vermez o babaanneniz
Bırakın kalsın babaniz orada

En iyi kayınvalidenin bile bu konuda takıntısı var sanırım. Oğlum aç kaldı, yiyemiyor. Garip geliyor bana da. Ölecek mi acaba açlıktan oğlun.

Canım erkeklerin anneleri o kadar acımasızlar ki kendi kızları olsa gidip 1 ay yanlarında kalırlar gelin olunca cidden el kızı oluyor yabancıya yapılanı bile gelin diye yapmıyorlar çocukluğumda komşu hastayken hiç bir kan bağımız yokken hasta diye yemek verdiğimizi hatırlıyorum, bende hamileydim 10 haftalık 14 şubatta da kontrolüm vardı eşimle birlikte gittik doktora bebeğimin kalbi durmuş bırakmış bizi dayanmamış miniğim kalbi, kürtaj olmak zorunda kaldım fiziksel ağrısından ziyade psikolojik olarak zor bir süreçti ben de ailemden 2 saatlik mesefede oturuyorum hemen ailem geldi sağolsunlar ama akşama geri döndüler bize yemek falan da almışlar yemiyceğimizş bildikleri için, eşimden Allah razı olsun 3 gündür yanımda işe gitmedi benimle bana teselli oldu, eşimin ailesiyle sorunlarımız zaten vardı evet ama bu bebek sonuçta onların da torunlarıydı umurlarında olmadı eşim bildiği için çarş günü söylemedi cuma günü soyledi bana msj atarak 'geçmiş olsun' dediler sadece bunu bana hastanedeki hasta bakıcı da dedi hiç tanımadığım insan da dedi insanın zoruna gidiyor

Canim yazdiklarini okuyunca cok uzuldum.
Allah yardimcin olsun. Cok zor surecler gecirmissin.
Yaziklar olsun o aileye de.
Gecmis olsun'u dedigin gibi hasta bakici da diyor. Ben merak ediyorum bu insanlarin da kiz evladi yok mu,su muameleyi gorseler hosuna gider mi ?
Esin karakterliymis, ne mutlu sana. Her sey gonlunce olsun insallah.

Cok Tesekkur ederim. Arabami aldim,birakti.
Gercekten cok cirkinler.
Her seferinde bundan fazla yapamazlar diyorum,yapiyorlar.

siz istemeden kendi mi getirdi?
annesi nasıl izin vermiş ben şok
babanızın evinden kovuyorlar arabayı getiriyorlar
valla paçayı iyi yırttınız yanlış anlamayın ama çocuk olsa ömrü billah görecektiniz suratlarını

tövbe ya rabbiimmm

ne yaptılar yine

Hangi birini anlatayim. Inan ondan yazmadim. Cok terbiyesiz o kadin.
Es insani, evde bir kac esyasini birakmis.
Almaya da annesi geldi.
Terbiyesiz kadin. Hatirladikca sinirleniyorum. Evde yalnizdim, yatak odama girmek istedi. ( esyalari orda)
Mecbur muyum ya ben ? Oraya girmesine musade etmedim ki hazirlamistim zaten bi kosedeydi kalan uc bes parca esyasi. Yok eksik meksik diye tutturdu gircem diye. Kesinlikle izin vermedim.

Lafi cok igrenc bi yere getirdi. Sen iki gun ananin babanin yanina gittin tabi oraya gittiysen !!!!
Soruyorum size bu ne demek ?
Evimden kovdum. Bir daha bu eve adimini atamayacak.
Cok sinirliyim hala.

Reactions: Fsf

işte varya burdada bizlerin suçu var
başta aman huzursuzluk çıkmasın aman saygımı bozmayım aman büyük diyip(büyüklere saygısızlık olarak değil hakedenler ayrı) her hakareti yutuyoruz sonra sesimiz bi çıktı mı onlar şoka girip dahada saldırgan oluyorlar
bunların ki yenilginin verdiği acının harlı günleri
ateşleri söner yakında hak iddia edecekleri birşey yok ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…