Iste benim evliligim..

Sagol canim. Cok tesekkur ederim. Benim de sana sarilasim geldi suan.

Ben de anlamadim. Bu adama noldu inan anlamadim.
Ben şuan inanıyorum erkekleri anaları ile yalnız bırakınca anaları dolduruyor onları o yüzden ben hiç yalnız bırakmamaya özen gösteriyorum zaten fark ediliyor hemen

Ne diyelim?

Haha yok esim seninki kdr odun degilde super bi evliligim yok. Hasta filan olsam Allah var restorani ayagima getirir.. ama bir yanlis 4 dogruyu goturuyo bazen ne yazikki..ailesi vs derken aramiza ucurum girdi malesef

Bu ailelerin vicdani rahat mi ya ?
Ben onceden bilmezdim aile faktorunun bu kadar etkili oldugunu. Ben evlendigimden beri kayinvalidem hep aksiyon yasatti bana. Evlendigimiz hafta beni arayip oglumu kaybettigimi hissediyorum dedi .
Gulsem mi aglasam mi. Allahim ben nereye dustum dedim.
Senin esin merhametli ki cok onemli bu insallah o ucurumlar yok olur ailede bi yerinde dursun artik. Bezdik.

Seni agaç kovugundanmı çıkarmışlar.
Nasıl bir bencilliktir bu anlamadım.
Sakın arama sorma o adamı. Geldigindede yüzüne bakma çünkü haketmiyor. Böyle evlilik olmaz olsun. Ona cvp olarak aslında seni boşuyorum diceksin..

Ben şuan inanıyorum erkekleri anaları ile yalnız bırakınca anaları dolduruyor onları o yüzden ben hiç yalnız bırakmamaya özen gösteriyorum zaten fark ediliyor hemen

Bu adamlarin beyni yok mu ya. Benim esim sunu diyemiyo mu anne hasta esim ne demek bulasirsa.
Benimki diyemiyor. Evliligini bitirecek haberi yok.

Katiliyorum bir de evlenmeden önce annesinden evden kacan ana kuzulari evlendikten sonra kürkcü dükkanina dönüs yapiyolar....konu sahibi az daha sabirli ol ve evliliginin artilarini eksilerini iyice degerlendir derim

sakin kalmışsın.intikam planlarına başlamıştım bile

+1

Çok fena çıkarırdım acısını.
Üstelik sadece kendisinden değil, annesinden de.
Hastalıkta-sağlıkta dediğim adam ben gripten salya sümük yatarken kendi karnını düşünecek bir de ayağına spor çantasını hazır isteyecek he? O çantayla boğarım adamı.

Valla bencil olunca vicdan filan olmuyo :) esim olacak adam benden habersiz paralar yolluyo babasina sonra kardesine markali pahali cantalar alio vs vs. Ha daha oncede aldi pahali hediye kardesine filan hic birsey demem. Niye diyeyim yani.. birsey demedigim halde gizli gizli yapmasi niye yani? Anlam veremiyorum.. paraya onem vermem ama bu insanlara 5 kurusum gecse icim aciyo simdi. Kp desen aboww evlendigimin ertesi gunu taktiklari kiytirik iki bilezigi istedi :) siz herkesi kandirdik saniyonuz ama kendinizi kandirdiniz dedim kp'e. Yuzunolan utanirda adam galiba yagmur yagiyo sandi :))

vermesem vermezdim sukur muhtacta degilim kac yildir calisiyorum onlar kdr acgoz degilim sukur..ama bu hareketlerini asla unutamam.. zehri zikkim olsun bogazinda kalsin babanin derim esime :))) o adami bile utanmadan savunur ya trajikomik:)))

Bakın, yüzde doksan dokuz bile demiyorum, yüzde yüz siz ayrılmaya karar verirseniz şayet, kavga gürültü çıkartacak. İzin vermeyecek, suçlayacak, korkutacak, allem kallem ederek ayrılmamaya zorlayacak. Şimdi gördüğünüz duygusal şiddetin birkaç katını daha yaşayacaksınız. Daha sonrasında becerip de ayrılırsanız, bir sene içinde berrak ve tertemiz bir zihin sizi bekliyor.

Ayrılmaya karar vermezseniz, belki çift terapisi ile çözülebilir, çözülmez diyemiyorum. Bu kısmı tecrübe etmedim ben, yorum yapmayayım. Ama ayrılma kararından sonraki süreç bir tık daha zor olacak, gardınızı alın demek istedim. Sonrası kolay ama :)

Noluyo bu adamlara? Nasil kendi evini dusunmeden boyle davraniyolar ben anlamiyorum
Senin esin evlenmeden once bu kadar anne babaci miydi ?
Sanki erkekler evlendikten sonra para aile konusunda degisiyolar.
Sen sabirli ve iyi niyetlisin belli. Kocan kiymetini bilsin senin.
Ben 1 yilda pes ettim. Burnumdan getirdiler.

Bu arada çok benzer bir ilişki yaşadığım için yazıyorum böyle. :)

Ateşim 39 iken, hastaneye götürmeden önce yazdığı makalesini bitirmeyi beklemişti. Her meslek grubunda varlar. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…