- 25 Aralık 2016
- 5.344
- 11.770
- 248
- Konu Sahibi Deniz-yildizi2
-
Ben şuan inanıyorum erkekleri anaları ile yalnız bırakınca anaları dolduruyor onları o yüzden ben hiç yalnız bırakmamaya özen gösteriyorum zaten fark ediliyor hemenSagol canim. Cok tesekkur ederim. Benim de sana sarilasim geldi suan.
Ben de anlamadim. Bu adama noldu inan anlamadim.
Ne diyelim?Suan cok sinirliyim. Sunlari paylasacak kimsem yok,ailem baska bir ilde yasiyor.
Daha once de yazmistim. Mutsuz bir evlilik yasiyorum. 1 yillik evliyim. Esim benim basarili olmami, ondan iyi olmami istemiyor. Gerisinde kalamadigim icin hircinlasiyor ve benden bir sekilde hirsini cikarmaya calisiyor.
Bugunku mevzuya geleyim. Gunlerdir hastayim,cok agir grip geciriyorum. Dun gece acile gittik.
Dun kalkip mutfaga bi nane limon kaynatmaya gidemedim adam bana mesaj atiyo spor cantami getirir misin diye,neyse bugun eve geldi. Dusa girdi o esnada telefonu da masada. Ben hic karistirmam, bakmam. Sifre yoktur bizde. Mesajlar geliyor ard arda. Sesini kisayim diye aldim ki ustten whatsapp mesaji. Kayinvalidemden.
Baktim.
"Ah canim oglum, sen simdi ac kaliyosundur. Sana da bulasmasa bari. "
Yaziklar olsun ya. Ben burda hastayim kalkamiyorum, halim yok kadin oglum sen ac kaliyosun diyor.
Esim dustan cikinca, mesaj geldi bak istersen dedim. Bakti biseyler daha yazistilar, ben bekliyorum. Ne diyecek diye. Annem bize gelcek aksama dedi.
Aaa yok dedim, sen annenle annene git karnini doyursun ac kalirsin burda. Ikinize de bulasir mazallah.
Biseyler diyecekti de okudugumu anlayinca sustu.
Kalkip gitti. Annesine mi emin degildim ama su saate kadar gelmediyse annesinedir.
Her anlamiyla falso bu evlilik. Haksiz miyim , bana biseyler deyin lutfen.
Haha yok esim seninki kdr odun degilde super bi evliligim yok. Hasta filan olsam Allah var restorani ayagima getirir.. ama bir yanlis 4 dogruyu goturuyo bazen ne yazikki..ailesi vs derken aramiza ucurum girdi malesef
Ben şuan inanıyorum erkekleri anaları ile yalnız bırakınca anaları dolduruyor onları o yüzden ben hiç yalnız bırakmamaya özen gösteriyorum zaten fark ediliyor hemen
Ben şuan inanıyorum erkekleri anaları ile yalnız bırakınca anaları dolduruyor onları o yüzden ben hiç yalnız bırakmamaya özen gösteriyorum zaten fark ediliyor hemen
sakin kalmışsın.intikam planlarına başlamıştım bile
Kv dr esim hasta oldugu gun bir baktim ki gelmisti ,bizi beceriksiz bakamaz edemez olarak goruyorlar yapisij seyler
Ne istersenizNe diyelim?
Kaasap et derdinde koyun can.
ya bu kvler ogullarina ne kadar duskun oluyorlar ya. Gelini dusen yok. Alsin oglunu neyse.
Bu ailelerin vicdani rahat mi ya ?
Ben onceden bilmezdim aile faktorunun bu kadar etkili oldugunu. Ben evlendigimden beri kayinvalidem hep aksiyon yasatti bana. Evlendigimiz hafta beni arayip oglumu kaybettigimi hissediyorum dedi .
Gulsem mi aglasam mi. Allahim ben nereye dustum dedim.
Senin esin merhametli ki cok onemli bu insallah o ucurumlar yok olur ailede bi yerinde dursun artik. Bezdik.
Hastayken kayınvalide niye gelsin yahu? Koca ne işe yarıyor? Bi çorba bi çay bu kadar zor mu? Kendi karnını da sizin karnınızıda pek ala doyurabilirdi.
Bencede evliliğiniz kötü durumda.
Valla bencil olunca vicdan filan olmuyo :) esim olacak adam benden habersiz paralar yolluyo babasina sonra kardesine markali pahali cantalar alio vs vs. Ha daha oncede aldi pahali hediye kardesine filan hic birsey demem. Niye diyeyim yani.. birsey demedigim halde gizli gizli yapmasi niye yani? Anlam veremiyorum.. paraya onem vermem ama bu insanlara 5 kurusum gecse icim aciyo simdi. Kp desen aboww evlendigimin ertesi gunu taktiklari kiytirik iki bilezigi istedi :) siz herkesi kandirdik saniyonuz ama kendinizi kandirdiniz dedim kp'e. Yuzunolan utanirda adam galiba yagmur yagiyo sandi :))
vermesem vermezdim sukur muhtacta degilim kac yildir calisiyorum onlar kdr acgoz degilim sukur..ama bu hareketlerini asla unutamam.. zehri zikkim olsun bogazinda kalsin babanin derim esime :))) o adami bile utanmadan savunur ya trajikomik:)))
Eşinle iyi olursun biraz alttan al mı diyelim? Düzelir sabret mi diyelim?Ne isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?