İşte Benim Stilim All Star

Dusen reytingler ve Nazli nin gidisiyle IBS icin firma cosdu acil eylem plani olarak 2 yeni yarismaci katildi 3 tane yeni kizlada sozlesme yapildi sonradan katilmalari gundemde ve gecen sezondan supriz bir isme teklif yapildi son kozlari bu yarismaci olacak bir nebze durumu toparlamak icin.

Vay vayy haberlere bak. Eger patronluk taslayıpda kızlarda karşı çıktıysa ohhhhh iyi etmişler az bile etmişler

ay nihale çok gülüyorum ben

ay aman yeni gelen şu azeri kız olmasında aman aman, tv ye gelmiş geçmiş en kötü tip

Keşke bayramda "aile ziyareti" konsepti yapsalardı.Bir de normal giyinmelerini görseydik..
Sanal mesleklerle sanal karakterlere bürünüp abuk sabuk giyinmelerinden sıkıldım.
Bir de senaryolarını bahane olarak göstermiyorlar mı,komik oluyor.Ama erkek arkadaşımla buluşacağım için öyle giyindiiim.
O şapkalar o çantalar nedir öyle yahu.Her parça farklı olsun çabasına karşılık,ayakkabıların hep aynı olması ayrı hikaye.

emel ağlayınca ayşegül zevkten dört köşe oldu

Nazlı sultını neden eleştiriyorlardı anlamadım. Hani yapamasada torpil geçilse (Emel gibi) anlayabilirim ama kadın gerçekten herşeyi yakıştırıyor..Emele Ayşegüle laf eden yok.

Nazlı sultını neden eleştiriyorlardı anlamadım. Hani yapamasada torpil geçilse (Emel gibi) anlayabilirim ama kadın gerçekten herşeyi yakıştırıyor..Emele Ayşegüle laf eden yok.
evet nazli en tarz kizdi kesinlikle. sahsen benim tavrim nazliya degildi. goze soka soka ona ayricalik yapan nur yerlitasaydi. onun ayrim yapmasına gerek yoktu ki. kiz zaten iyiydi. ama ayrim yapinca çok itici durdular.

ay nihale çok gülüyorum ben

ay aman yeni gelen şu azeri kız olmasında aman aman, tv ye gelmiş geçmiş en kötü tip
bende nihal için izliyorum çok gülüyorum ona ve diğerlerinden daha gerçekçi doğal geliyo bana
birde söylemeden geçemeyeceğim ayşegülü hiç sevmiyorum ilk sezondan beri herşeyde art niyet arıyo baydı artık iyice
favorimde nazlı sultandı ne giyse tarz duruyo kadın :)

evet ya ayşegül hırs küpü kendi başını yicek nazlı bugun programda çok ağlamaklıydı pişman oldu bence ayrıldığına..
yeni gelenlerde çok zayıf kaldı bu arada didemden farkları yok

Melek'in elenme durumuna şaşırmadım doğrusu haftaya da Sara gider kesin. Allstar yarışması için kimseyi bulamadıkları için getirmişler sanki o kadar şık değillerdi çünkü.
Nazlı Hamarat birisini mi buldu ki evlemeyi düşünüyor acaba merak ettim doğrusu

Adamın 40 ı daha yeni çıkmış hangi ara birini bulduda evlenecek acaba.

Nihal ordaki bi çok kızdan daha zeki. Hem esprili hemde güzel laf yapıyo ağzı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…