İşte Benim Stilim All Star

Bi kavga icin mi bu kadar sey oldu? Bu kizi finale cikartcajlardi ondam baska guclu aday pek goremedim ben

Didem elendi. Emel ve Nihal diger elemeye kalanlar.
Konsept Avangard. Tabiki kim kazanbilir bu konsept de bir favori vardi oda aldi 10k çeki.

Elemeye adam kalmamış didemi getirmişler elemek için tuncikin utopyadan kazandırdığı parayla alınıyor araba galiba

Bizim Instagramda yaptigimiz haberlerin ertesi gunu Nazlı Sultan ayrilmaya karar veriyor. Gerci zaten bir birikim ve tepki vardi, son zamanlarda. Yarısmanın prestiji sarsılmaya basladı bayagı bugun olmasa 2-3 hafta sonra er gec ayrılmak zorunda kalırdı yine.
Aynen tahmin ettigimiz gibi Nazlı ne zaman sosyal medyada veya kulıs de baskı elestrı almaya baslıyor, o zaman bırakıyor yarısmayı.
Gecen sezon yıne aynı sebepten cuma cekıme gelmedı sonar ısteyerek elendi.
Ahh bu programcılar akıllanmıyacaklar aynı hataları tekrar edıyorlar. Aylarca bu durum bır sorun olmadan surecekmı sandılar. 5 haftada olay patladı ıste.

Nerde görülmüs bir yarismada organızatör olarak calısan ve juri ile yakın olan birisinin sevgilisi yarismacı olmus orada.

Simdi görün ileride reklam ve kılıf bulmaları. Nazlı evleniyor o yüzden ayrıldı haberleri yayılacak.
Gercek sebep o degil aslında.

Son düzenleme:
Nur yerlitaşın gulşaha garezi var sanırım kız herkesten yüksek oy aldı yarışmacılar bile beğendi en duşuk notu 6 olan yerlitaş kıza 5 verdi.

Sanki durup dururken azarladı birde yazık kadın birde beni bilenler bilir çok adaletliyimdir diyor kufur mu ediyor anlamıyorum ki

Evet ya çok güldüm ben ona, hepsi bidir bidir konuşuyor kizlarin o takmis kafayi Gülşaha :)) nurella hiç objektif değil valla. Tek emeli seviyor ve koruyor kızların arasında.

Terbiyesizce mide bulandırıcı hayatlar.
Jüri diye oturtturulan yalakalar.
Belki biri çıkarda zengin oluruz köşeyi döneriz ümidi ile yanıp tutuşan ve her hakarete boyun eğen basit kızlar.
Ve bütün olanları görüp hala izleyen biz halk.

Yaa nazli sultanin ihtiyaci olmadigi icin kotu giyiniyomus da izin veriyomus bu hafta baskasinin daha iyi olmasina...kadin kotu giyiniyo resmen nasil toparlicaklarini sasirdilar cok sinir oluyorum boyle acik acik torpile yaa!

Başladığından beri tek bir bölüm izlemedim, denk bile gelmedim. Hala yarışmacılardan jüriye iğrenç, paçoz ve varoşlar mı? Yoksa bi tık insanlıktan nasibini almışlar mı?

Bende iş donuşu dinlenirken bakıyorum yarım saat..Allah rızası için biri bana diyebilir mi ayşenurun g...tunu kaf dağına kaldıran ayşegulu sağa sola kopek gibi saldırtan biri mi var yoksa çirkeflik bu ikisinin ruhunda mı mevcut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…