Bi kavga icin mi bu kadar sey oldu? Bu kizi finale cikartcajlardi ondam baska guclu aday pek goremedim ben3 gundur Nazlı Sultan problemi var programda. Iceride sorun yasamış dıger kızlarla söylediklerine gore üstünlük taslamiş ve tartişmis. Persembe Cuma cekımlerine gitmedi. Diskalifiye edilmis dendi sonra Umit Gala ya zıyarete gelıyor bugun ama yarısmıyor gerilim oluyor. Nazlı ayrılıyor yarısmadan buyuk ihtımal anlasmalı.
Ümit Akbulut sayfamıza grip reklam gibi yorum yazmıs. "Diskalifiye yok supriz var bekleyin görün" seklinde. Supriz dediği evlilik kararı buyuk ihtimal.
Bazı kızlar cuma gecesi gece klubunde kutlama yapmıs olayı kutlamak icin. Sonuc olarak Nazlı ayrıldı yarısmadan Gala da olmayacak, baskaları elemeye kalacak.
Didem elendi. Emel ve Nihal diger elemeye kalanlar.
Konsept Avangard. Tabiki kim kazanbilir bu konsept de bir favori vardi oda aldi 10k çeki.
Didem kim?
Nur yerlitaşın gulşaha garezi var sanırım kız herkesten yüksek oy aldı yarışmacılar bile beğendi en duşuk notu 6 olan yerlitaş kıza 5 verdi.
Sanki durup dururken azarladı birde yazık kadın birde beni bilenler bilir çok adaletliyimdir diyor kufur mu ediyor anlamıyorum kiResmen hoca Gülşaha takti :)))
Sanki durup dururken azarladı birde yazık kadın birde beni bilenler bilir çok adaletliyimdir diyor kufur mu ediyor anlamıyorum ki
Al benden o kadar. Kadın göz göre göre ayrımcılık yapıyo yalan söylüyo orda. Eğer sen jüriysen objektif olacan. Kıydırık bi jüri değülsen tabi.nur yerlitasa iyiden iyiye sinir olmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?