İşte Benim Stilim All Star

Birde bu ikizlerde aycan amuda kalksa da neden yaranamıyor neden hep nurcanı beğeniyolar ben aycanın yerinde olsam çıkarım yarışmadan nurcan tek yarışsın...

Birde bu ikizlerde aycan amuda kalksa da neden yaranamıyor neden hep nurcanı beğeniyolar ben aycanın yerinde olsam çıkarım yarışmadan nurcan tek yarışsın...

Aycan ikizi nurcani kıskançlık krizine girip oldurmeden yarışma bitseydi hayirlisiyla :) bunlarin kiskirtmalari yüzünden ikizler 3. sayfa haberi olacak sonunda :))

Diskalifiye olmak için aramadı bence. Gitmesi dediğin gibi diğerlerînin açısından iyi olur

ay bu ayşenurla ayşegül ne bayık ya
öyküden de fırçayı yedi ayşenur

Nazli kayaaslan gitmis sonunda zaten kendi instagram hesabindan aciklama yapmis...sasirdim valla. Ikizlerin onu acildi artik birinci olsunlaar

nazlı hamaratın cildi günden güne bozuluyo mu ne

bu sezon hic anlamadim arkadas. Sanki en basa donmusler nasil ALLSTAR bu ya.
herkes basit basit kiyafetler giyiro, Juri de begeniyor. Deri ceket, file corap, sort, tisort. bu ne simdi.
Deri ceket hergun her magazada, herkesin ustunde zaten. benim ufkumu acan farkli ne giydiniz

Bir kişi vardi nazli sultan o da gitmis gecen sezonda oyle yapti niye gidiyor bu kadin yahu madem gidecen neden katiliyorsun

Benim de üstümden torpilli diye sürekli asparagas haber yapılsa ben de bırakırdım yarışmayı bu konuda Nazlı'ya hak vermedim değil. Kadın mis gibi de şık giyiniyordu şık olmak da suç illa bir sebebi vardır yani

Bu yarismada icin Tarih Tekerruden Ibarettir. Nazli Sultan yine benzer sebepten yine styling ve sponsor aski tartismalari yuzunden onceki sezon oldugu gibi terkediyor.
Mevcut sartlar devam ederken tekrar yarismaya girmesi veya yapimcilarin bunu ongormeden ayni hatayi ikinci defa yapmak icin goz gore angutluk yapmalari, ustune ustuk sevgilisi Umit Akbulut yarisma icin organizatorluk yaptirmalari kacinilmaz sonu hizlandirdi.
3 haftadir Nur Yerlitas in verdigi puanlar tum yarismaci fanlarini Nur fan lari dagil cildirtti tepki oldu reytingleride frenledi. Ayni degerde elbiseleri Ezgi ve Gulsah giyince onlardan puan kirmalari gozden kacmadi. Nur Yerlitas Nazli hayraniydi birde Umit ile arkadaslar. Bilincalti etkileniyor ve tarafsiz olamiyordu bu yuzden asiri tepki aldi.
Nazli nin annesi kardesi ve sevgilisinin internettede tartismalara mudahil olmasi tuzu biberi oldu. Annesi elestiri yapanlarla tartisiyor agir sozler soyluyordu.
Bizim yazdigimiz yazida etkíli oldu instagramda Nazli gibi bir cok yarismacida gordu ve bardak tasdi,yazidan bir gun sonra Nazli yarismadan ayriliyor. Asil etken iceride kizlarla tartismasi, soylenene gore patronluk taslamaya kalkmis kizlar sert cikmis ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…