İşte Benim Stilim TV8 3. sezon

Maria ilk haftalarda cumartesi akşamı sindirella olmuştu çok tatlıydı bence o gün istese yapıyor aslında..
geçtiğimiz cumartesi de dediğiniz gibi taylor olsaydı ona çok yakışırdı
ama çok kolaya kaçmıştı

Ne kadar seviyesi düşük bir yarışma Allahım... Birbirine hakaret edenler..Birisi konuşurken dinlemeyip saygısızlık yapanlar.. Kalp kırıp aglayıp sızlayanlar... Ve tabi bunu severek izleyenler yazık vallahi

Bir de benim gibi zorunlu olarak izleyenler var. Kombin konusunda fikir edinmek isteyenler var. Fakat moda dışında her şey var bu magazin programında.

Bir de benim gibi zorunlu olarak izleyenler var. Kombin konusunda fikir edinmek isteyenler var. Fakat moda dışında her şey var bu magazin programında.

jüri üyelerinin bile çok bilgisi oldugunu düşünmüyorum ben.. Eger sadece kombin için bakıyorsanız bence sesini kısıp öyle bakın

Ayy bu arada benim size göndermem geren videolar vardı.. Aslında hepsi hazır ama düzenlemeler yapılmadı onlarıda yapıp gönderecegim size

Bu programin en cok yaradigi kisi Nur Yerlitas dir.
Kemal Dogulu ve Ivana Sert halk tarafindan taniniyordu zaten. Ancak Nur Y. sadece moda sektorunde olanlar veya onunla isi olanlar taniyordu. 4 ayda nerden nereye geldi simdi, haftada 40 bin lira kazaniyor ayrica programdan su an. Oturdugu yerden kazanmak diye buna denir.
Programin reytingleri diplerde artik ancak vuran vurdu alan aldi gecen sezonki lale devrinde.

Evet nerede kalmıştık ?

Az sonra yeni bölüm ...

Abi niye zorunlu olarak izledigini anlayamadim ben ya

Şu yarısmayi sırf zeynep icin izliyorum :)

Ofiste Tüm TV'ler de Kadına ait tüm programlar açık : ) Bir kanalda EVleneceksen gel bir diğerin de bu.

Dün pembe bir gözlük takmıs kız vardı..
O kız merve bolugura benzemiyor mu..

Bir Maria'nın Türkçe'sine bakın bir de burada doğup büyüyen yarışmacıların ...

yaneeee

Öykü tarafsızlığını koruyamıyor ...

Havalı konuşacağım diye fok balığı gibi konuşan kızlar, kızlarımız..

Emeli biraz kirmizilarin icinde gormek istiyorum ne zaman gorsem beyaz elbise varmis gibi geliyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…