- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
Ben zeynebi cok begeniyorum :)Gecen ayki eleme gecelerini izlemistim, hafta ici seyretmedim.
Benim ilk izlenimim Melisa, Nazli Hamarat, Zeynep, Maria favori olacaklar goze carpan farkliliklariyla.
Ayy bu topiği görmemişim ben, yeni sezonu seyretmeyecektim ama gala gecesinden beri seyrediyorum. Ve Mariayı aslında beğendim hal ve tavır olarak ama orda onun gibi bi kızı barındırmazlar. Gala gecesinde de nasıl Taylor Swifte benzettim, keşke o olsaydı. Çılgın bi sahne kıyafeti kıvır kıvır saçlar elinde de bi gitar, kimseye laf vermemiş olurdu, çatlatırdı milleti
Ne kadar seviyesi düşük bir yarışma Allahım... Birbirine hakaret edenler..Birisi konuşurken dinlemeyip saygısızlık yapanlar.. Kalp kırıp aglayıp sızlayanlar... Ve tabi bunu severek izleyenler yazık vallahi
Bir de benim gibi zorunlu olarak izleyenler var. Kombin konusunda fikir edinmek isteyenler var. Fakat moda dışında her şey var bu magazin programında.
Abi niye zorunlu olarak izledigini anlayamadim ben yaEvet nerede kalmıştık ?
Az sonra yeni bölüm ...
Abi niye zorunlu olarak izledigini anlayamadim ben ya
Şu yarısmayi sırf zeynep icin izliyorum :)
Eyvaaaahhhh sabahtan aksama kadar cekilecek gib degil yaOfiste Tüm TV'ler de Kadına ait tüm programlar açık : ) Bir kanalda EVleneceksen gel bir diğerin de bu.
sende miHavalı konuşacağım diye fok balığı gibi konuşan kızlar, kızlarımız..
sende mi''evleneceksen gel''i izle daha iyi
boş ver hakkında hayırlısı olmuşben bu seferkine başlayamadım yawkazen konuşamıyorlar deyince tahmin ettim sadece
Bnde dün hostes kıyafeti giyen kızı özgü namala bnzettimDün pembe bir gözlük takmıs kız vardı..
O kız merve bolugura benzemiyor mu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?