İşte Benim Stilim TV8 3. sezon

Bir miy miy gitti cok sukur heleki cogdemle cikip elenmesi cok keyifliydi
Sira miymiy 2 de

Kemal in Cigdem e soylediklerini izledinizmi 3 verirken saydirdi durdu resmen koymus kafasina elemeyi onceden bahaneleri uyduruyor, birde kardesi Ozan a, Cigdem i yazdirdi elenmesi icin.
Ivana Ugurkan ve Nur yapti analizlerini daha objektif sekilde ona gore elediler Özden i. Kemal taca cıktı. Özden yuzunden tepki aldıkca adam inada bindi, daha abartmaya baslamıstı.
Melisa ya veto koyan kim onuda anladık artık.

Son düzenleme:
Özdenin elenme sebebi hakkında instagramda bir sey duydum onu yazayım. Sizde gormussunuzdur belki.
Daha önce söylediğim gibi özden ilk 3'e kalacaktı ama şaşırtıcı bir sekilde elendi. Sebebi şuymuş.Bir sure önce nazlı sultan,özden,nihal ve maria set arkasında buyuk bir kavga ediyor. Saç kurutma makıneleri taraklar makaslar fırlatıyorlar birbirlerine hatta ayırmaya calısan zeynepede geliyor ve polis cagrılıyor guvenlik görevlileri yetersiz kalıyor.
Nur yerlitaş cok sinirleniyor ve bu 4ü gidecek diyor. Ve sonrasında önce nazlı, sonra maria, şimdi de özden elendi. Haftaya da nihal elenirse bu dedikodu dogru cıkacak.

Bu arada haftaya yılmaz morgül mü konukmuş

Gecen gunu onu yazmistim ben son bir haftadir oyle seyler duyuyorum.

Evet Yılmaz Morgül konuk diye öğrendim ben de. Hatta Tuğçe Ergişi'ye selam olsun yazmışlar

Yapaamııyooruumm, konuskmak issteemiyooruum, dans edeemiyorumm, olmaadıı işteee
Yaanii üzüüldüüm, off senin yuzunden tacı kacırdıımm. Bu yarısmada ben birinci olmalıydım.

Bu sozleri kulaklarımızda halen...
Kucuk kızımız a yazık yaa bari 23 Nisan da ona birincilik tacı versinler.

Son düzenleme:
eskisi kadar takip etmiyorum ama şu özden'in gitmesine sevindim.

Kemal cok keyifsiz, herkeze ayrı ayrı saydiriyor, ''yürü git burdan, artik senin gitmen gerek, senin gitmeni istiyorum''
Kankası elenince onun icin tadı kactı yarısmanın tabi. Halbuki ne güzel Nazlı, Melisa, Maria yi eleyip Özden icin yolu acmıstı, emekler bosa gitti.

Gülay da son Gala da bir taktik yaptı, en son ad soyleme sırası ona geldiginde "Nihal diyecektim, ancak Cigdem diyorum cünkü Özden in elenmesini istiyorum, Özden in karsısına daha güclü rakip cıkmasını istiyorum" dedi ve böylece Nihal elemeye kalmadı ve Özden elenmis oldu.

Son düzenleme:
Nihal elendi soylentisi var geceden beri, bakalim olmusmu bu sefer, belki yarin yine yeni haber gelir baskasi elenmis diye. Ilk gelen haberler yanlis geliyordu daha onceleri, belki kasitli yanlis haber sizdiriyorlar.

Nihal elenmis kesin, ekstra bir kisi daha eliyorlasmis final yapmak icin 2 hafta sonra. Cigdem de elenmis olabilir.

2. elenen hakkinda Cigdem, Nazli simdide Gulay arasinda gidip geliyor haberler. 2 saat sonra Emel elendi haberi cikarsa sasirmayin. Borsa ya cevirdiler isi.

Gülay diskalifiye olmus haberleri var.

Nihalin kolları ne öyle morluk gibi? Dövme flnmı sildirmiş acaba

Haftaya Cigdem elenirse senaryo tam oturuyor. 4 lu final aynen beklendigi gibi olacak favorilerden sadece Zeynep finale kaliyor.
Nazli Sultan, Özden, Melisa dıger favorilerdi final icin ancak hepsi erken elendi.
Kimlerin tarz oldugu ve izleyicilerin goruslerinin hic etkili olmadıgı dıkkate alınmadıgı bir sezondu. Reyting, torpiller, kucuk hesapların bolca yapıldıgı 2-3 hafta sonrasının yapımcı ve kanal tarafından hesaplanıp ayarlanıdıgı felaket bır sezondu. Kemal Bey in yaptıklarıda ayrı bir hikaye saysan bıtmez.
Adalet ve Disiplini saylamassanız basta sonra toparlayamassın, corap sokugu gıbı gelır kar topu gıbı buyur olaylar, ayar yapalım kurtaralım darken daha da kotu olur ısler ve kacınılmaz son gelır erken fınal yaparsın.
Acun Medya nın 10 mılyon liralık fıyaskosu sadece 3 ayda.

kemal doğulu ve ozan doğulu kardeş değiller.

Zeynep hiç sağlam ayakkabı değil o sinsi bakışlarının başka bir anlamı olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…