Son gunlerde boyle bir yazı dolasıyor:
"Çekimin başlamasına dakikalar vardı, Maria, Nazlı Kayaaslan'a kıyafetin çok güzel, benimde öyle sevgilim olsa bende öyle giyinirim dedi. Nazlı'dan önce Maria'ya dönen Nihal ağzını topla herkes senin gibi satılık değil der. Aynı anda Nazlı ve Özden Maria'anın üstüne yürüdü. Kuaförler ve görevliler araya girmeye çalıştı ama kavga büyümüştü. Çığlık seslerini duyan Nurella salona geldi ve Özden, Nihal ve Nazlı'ya bağırdı ve hakaret etti. Bu arada Nazlı Hamarat salondan kaçarken, Kavgayı ayırmak isteyen Zeynep'in başınada saç kurutma makinası geldi. Maria'nın ve Nihal'in burnu kanamış, kızların bazı yerleride morarmıştı. Nazlı ağlayarak Binayı terketti ve çekime katılmadı. Elenme garantisi ile gala gecesi çekimine katıldı. Nazlı Kayaaslan iyi biliyorduki Ümit Akbulut'tan ayrılmassa bu sataşmalardan kurtulamayacaktı, ama ayrılmayada hiç niyeti yoktu. En ağır küfürlerin havada uçuştuğu, kanın aktığı bu şiddetli kavgaya karışanlar teker teker elenecekti. Herşey Nazlı Kayaaslan'ın Sponsor sevgilisini diğer kızlardan kıskanmasıyla başladı..."
Bunların bir kısmı dogru, yayında dogrulandı Maria Nazlı icin bir seyler demisti sevgilisi ile ilgili arasında. Nurella ilk defa kızların soyunma odasına gırmıstı. Ancak detaylar abartılı olabılır yazılanların hepsı dogrumu bilinmiyor. Aslında Neler Oluyor unda yayından kalkma sebebi de bu olanlarmıs. Cünkü elenenlerin oraya konuk olması bu konunun detayları ile tekrar acılması ve kalan yarısmacılara cevap hakkı dogması sorunlar cıkartırdı.
Evet Yılmaz Morgül konuk diye öğrendim ben de. Hatta Tuğçe Ergişi'ye selam olsun yazmışlarÖzdenin elenme sebebi hakkında instagramda bir sey duydum onu yazayım. Sizde gormussunuzdur belki.
Daha önce söylediğim gibi özden ilk 3'e kalacaktı ama şaşırtıcı bir sekilde elendi. Sebebi şuymuş.Bir sure önce nazlı sultan,özden,nihal ve maria set arkasında buyuk bir kavga ediyor. Saç kurutma makıneleri taraklar makaslar fırlatıyorlar birbirlerine hatta ayırmaya calısan zeynepede geliyor ve polis cagrılıyor guvenlik görevlileri yetersiz kalıyor.
Nur yerlitaş cok sinirleniyor ve bu 4ü gidecek diyor. Ve sonrasında önce nazlı, sonra maria, şimdi de özden elendi. Haftaya da nihal elenirse bu dedikodu dogru cıkacak.
Bu arada haftaya yılmaz morgül mü konukmuş
Evet Yılmaz Morgül konuk diye öğrendim ben de. Hatta Tuğçe Ergişi'ye selam olsun yazmışlar
Nihal elenmis kesin, ekstra bir kisi daha eliyorlasmis final yapmak icin 2 hafta sonra. Cigdem de elenmis olabilir.
kemal doğulu ve ozan doğulu kardeş değiller.Kemal in Cigdem e soylediklerini izledinizmi 3 verirken saydirdi durdu resmen koymus kafasina elemeyi onceden bahaneleri uyduruyor, birde kardesi Ozan a, Cigdem i yazdirdi elenmesi icin.
Ivana Ugurkan ve Nur yapti analizlerini daha objektif sekilde ona gore elediler Özden i. Kemal taca cıktı. Özden yuzunden tepki aldıkca adam inada bindi, daha abartmaya baslamıstı.
Melisa ya veto koyan kim onuda anladık artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?