İşte Benim Stilim TV8 3. sezon

İyi oldu sonun da gitti Özden hiç sevemedim ben Özden'i. Melisa da gelse de birşey farketmez zaten öyle alenen büyük bir tarzı yoktu yani.Bu gidişle son üçe kalan isim bana göre Gülay,Zeynep,İlbige olur gibi ama kim birinci olur kestiremiyorum.

Herkez pazarligami baslamis Final bileti icin, Özden fınale kalırsa rakiplerı kadar oy alabilirmiydi?
Özden hüngür hüngür aglamıstır, tac alamadı diye aglayan kız yeni bir torpil bekler. Özden i geri cagırabilirler, Melisa yoksa.
Hatta isteyerek elenen Nazlı Sultan ı bile alalabilirler.
Tarz bir yana, elenenlerin aralarında reyting i en yuksek Melisa, izlettiyordu yarısmayı. Melisa gittikten sonra yarısma canlılıgını kaybetti. Emel de erken elenirse izleyici iyice soguyacak.
Melisa icin ikna etmeye calıstıkları kendisimi yoksa juri mi? Melisa donmeyi cok istiyordu soyledıgıne gore.

Son düzenleme:
okuduklarıma göre özden'in elendiğini öğreniyorum ve çok sevindim :)
inşallah doğrudur.

okuduklarıma göre özden'in elendiğini öğreniyorum ve çok sevindim :)
inşallah doğrudur.
Şu an için sonuç Özden'in elendiği yönde bence de inşallah bu sonuç doğrudur ben de çok sevineceğim

Özden evleniyormu? öyle haber cıktı... Kemal ilemi nikah?

Özden e final sozu verdilerse, ve bu dıger yarısmacıların kulagına gitti ise Melisa nında aynı garantiden istemesi dogal birsey.
Ancak jurinin böyle bir sey yapması tuhaf olur ve desifre olur. Özden veya Nazlı dan biri donerse o zaman finalleri kesindir. Plan dahilinde elenmis olabilir özellikle Özden böyle bir anlasma varsa.
Gorecegiz Melisa nın donusu niye rafta kaldı.

Kimse daha cagırılmayacak demiyorlar, birisi donecekde demiyorlar bir haftadır. Hala acık bir kapı var.

Son düzenleme:
Yarışma da olsa ben kimseye aman seni finale götüreceğiz vs gibi söz verdiklerini ben sanmıyorum. Ona kaldıysa geçen sezon ne sözler çıkmıştı.Ayşegül mesela Nur Yerlitaş'ın yeğeniyle beraberdi ve birinci olacaktı. Sonra Ezgi Baylar kayınvalidesi Uğurkan felan tanıyordu o yüzden birinci oluyordu. Sonuç ne oldu peki ikizler birinci oldu hem de hakkederek birinci oldular.
O yüzden ben yarışmacılara yok şöyle söz verdiler yok böyle söz verdiler kısmına katılmıyorum.Daha bu işin sonunda halk oylaması var.

Bunlar hafta ici programlari gunde 2 program seklindemi cekiyorlar?
Sabah 5-6 civari cekimler bitiyormus bazen.
Tek program cekíyorlarsa, fílmi cekiyorlar kí tekrar sahneleri olsun. Hacta ici 2 ser 3 er kombiye gectiklerinde ne olacak acaba 24 saat de cekerler orada yatarlar artik.
Show TV deki final yapmadan once son haftalar canli yayinliyordu hafta ici ve gala lari. Bunlar ise kopyala yapistir makas hesabi yapa yapa sasirdilar.

Son düzenleme:
Nihal'in dünkü elbisesi nedir öyle ? Kayısı rengi straplez olan...Hiç yakışmamış.
Bacakları kalın görünüyor.Göğüs kısmını çeke çeke elbisenin önünü iyice kısaltmış.Felaket.
Bir de bu kızın ten makyajını grimsi yapıyorlar,kirli suratlı görünüyor.Halbuki yüz hatları güzel,fondöten seçimi yanlış sanırım.

1-Dizüstü sivri topuklu çizmeleri...
2-Abidik gubidik soket çoraplarla acayip ayakkabıları...

Normal hayatta kim giyiyor merak ediyorum.
İyi kötü ortamlara giren bir insanım.Hiç böyle giyinen görmüyorum.Bana mı denk gelmiyor nedir.

Son zamanlarda cok kavga oluyormus eleme geceleri diye laflar dolasiyor maria nazli sultan özden zeynep arasında makyaj odasında. Cogu dogru degildir o lafların. Ancak olmus olsada yayınlamıcaklar.
Melisa nin donecegi ile bilgiler sahte ve fake hesap kaynaklı son haftalarda. Acıklama yapmaları yasak yarısmacıların bir sonraki hafta icin.
Ancak birinin geri donup donmeyecegi belli degil o kararı ertelediler. 2 kisi birden donecek dediler ertesi gün sadece 1 kisi dondu yarısmaya sonra acıklama yapmadılar. Nazlı Sultan veya Özden icin karar degistirmis olabilirler birisini geri cagırmak icin.
Melisa cok isteniyor izleyiciler tarafından, reytinglerde o ayrıldıktan sonra %15 civarı düstü.
Ancak ekiple arası iyi degil ve Özden-Nazlı-Nihal grubu cok tutuluyor ekip tarafından. Mantık Melisa döner diyor ama bu sezon hic mantıklı isler yapmadılar

Son düzenleme:
Son gunlerde boyle bir yazı dolasıyor:

"Çekimin başlamasına dakikalar vardı, Maria, Nazlı Kayaaslan'a kıyafetin çok güzel, benimde öyle sevgilim olsa bende öyle giyinirim dedi. Nazlı'dan önce Maria'ya dönen Nihal ağzını topla herkes senin gibi satılık değil der. Aynı anda Nazlı ve Özden Maria'anın üstüne yürüdü. Kuaförler ve görevliler araya girmeye çalıştı ama kavga büyümüştü. Çığlık seslerini duyan Nurella salona geldi ve Özden, Nihal ve Nazlı'ya bağırdı ve hakaret etti. Bu arada Nazlı Hamarat salondan kaçarken, Kavgayı ayırmak isteyen Zeynep'in başınada saç kurutma makinası geldi. Maria'nın ve Nihal'in burnu kanamış, kızların bazı yerleride morarmıştı. Nazlı ağlayarak Binayı terketti ve çekime katılmadı. Elenme garantisi ile gala gecesi çekimine katıldı. Nazlı Kayaaslan iyi biliyorduki Ümit Akbulut'tan ayrılmassa bu sataşmalardan kurtulamayacaktı, ama ayrılmayada hiç niyeti yoktu. En ağır küfürlerin havada uçuştuğu, kanın aktığı bu şiddetli kavgaya karışanlar teker teker elenecekti. Herşey Nazlı Kayaaslan'ın Sponsor sevgilisini diğer kızlardan kıskanmasıyla başladı..."

Bunların bir kısmı dogru, yayında dogrulandı Maria Nazlı icin bir seyler demisti sevgilisi ile ilgili arasında. Nurella ilk defa kızların soyunma odasına gırmıstı. Ancak detaylar abartılı olabılır yazılanların hepsı dogrumu bilinmiyor. Aslında Neler Oluyor unda yayından kalkma sebebi de bu olanlarmıs. Cünkü elenenlerin oraya konuk olması bu konunun detayları ile tekrar acılması ve kalan yarısmacılara cevap hakkı dogması sorunlar cıkartırdı.

Son düzenleme:
Bu galada çetenin ikinci elemani eleniyor Kemal e ragmen, haftaya da stajer Avukat pardon Savcı kız eleniyormus yüksek ihtimal.

Gorunun oki erken final yapmak icin, Melisa nin donusu iptal edilmis ve finali 4 kisi ile yapacaklar. 3 hafta sonra cekimler bitiyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…