İyi oldu sonun da gitti Özden hiç sevemedim ben Özden'i. Melisa da gelse de birşey farketmez zaten öyle alenen büyük bir tarzı yoktu yani.Bu gidişle son üçe kalan isim bana göre Gülay,Zeynep,İlbige olur gibi ama kim birinci olur kestiremiyorum.Şöyle olmuş kuzular
Özden ve Çiğdem en düşük puanı almış. Özdenin yıldızı daha az olduğu için Özden elemeye cıkmış
Çiğdemide kızlar söyleyerek özdenin yanına yollamışlar. Özden elenince cok şaşırmış ve veda etmeden gitmiş sanırım. Çünkü ilk 3'e kalacağını düşünüyordu.
Bu arada gercekten de özden ilk 3e kalacaktı. Sanırım bir problem oluşmuş. Öğrenirsem yazarım.
Ekip melisayı geri dönmesi için ikna etmeye calısıyor. Melisa kendisine final garanti edilmediği için kabul etmiyor. Eğer ikna edilemezse almila dönebilir veya hiç geri dönüş olmayabilir.
Bakalım neler olacak.
Şu an için sonuç Özden'in elendiği yönde bence de inşallah bu sonuç doğrudur ben de çok sevineceğimokuduklarıma göre özden'in elendiğini öğreniyorum ve çok sevindim :)
inşallah doğrudur.
Şu an için sonuç Özden'in elendiği yönde bence de inşallah bu sonuç doğrudur ben de çok sevineceğim
Evet inşallah ya =)bende burada okuduktan sonra instıgramda gördüm şuan için doğru gibi görünüyor :)
Ciddi misinnn ? Bu haber gerçek olmasın lütfen hani Öykü ile beraberlerdiÖzden evleniyormu? öyle haber cıktı... Kemal ilemi nikah?
Yarışma da olsa ben kimseye aman seni finale götüreceğiz vs gibi söz verdiklerini ben sanmıyorum. Ona kaldıysa geçen sezon ne sözler çıkmıştı.Ayşegül mesela Nur Yerlitaş'ın yeğeniyle beraberdi ve birinci olacaktı. Sonra Ezgi Baylar kayınvalidesi Uğurkan felan tanıyordu o yüzden birinci oluyordu. Sonuç ne oldu peki ikizler birinci oldu hem de hakkederek birinci oldular.Özden e final sozu verdilerse, ve bu dıger yarısmacıların kulagına gitti ise Melisa nında aynı garantiden istemesi dogal birsey.
Ancak jurinin böyle bir sey yapması tuhaf olur ve desifre olur. Özden veya Nazlı dan biri donerse o zaman finalleri kesindir. Plan dahilinde elenmis olabilir özellikle Özden böyle bir anlasma varsa.
Gorecegiz Melisa nın donusu niye rafta kaldı.
Kimse daha cagırılmayacak demiyorlar, birisi donecekde demiyorlar bir haftadır. Hala acık bir kapı var.
kım elenecekkkkkGorunun oki erken final yapmak icin, Melisa nin donusu iptal edilmis ve finali 4 kisi ile yapacaklar. 3 hafta sonra cekimler bitiyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?