İşte Benim Stilim TV8 3. sezon

Kesin olmamakla bereaber Gülay-Emel-Zeynep-Ilbige 4 lü final gelecek ay.

Hay sızın tavukları pisirmisem inize, şak şuka dan sonra en tuhaf gırgır amaclı sarkılardan biri devamlı calıyorlar oynuyorlar. Kanaldan baktım halen Saat 23:30 halen 2incı yarısmacı podyumda.

Hay sızın tavukları pisirmisem inize, şak şuka dan sonra en tuhaf gırgır amaclı sarkılardan biri devamlı calıyorlar oynuyorlar. Kanaldan baktım halen Saat 23:30 halen 2incı yarısmacı podyumda.
gülden den nefret edıormmmmmmmmmmm

Etme Bulma Dunyasi Kemal Beyyy!...
Herkez 4 verirken senin verdigin 3 ü Ugurkan (arkadakilerin cirkin hraketleri sayesinde) 4 u 5 yaparak karsiladi ve Cigdemi en dusuk puani almatan kilpayi kurtardi.
Bu sezon yarismada yaptigin haksizliklar (en basta Melisa ya) ve kayirmalar sonrasi aldin dersini bu galada Kemal efendi...

Nur Yerlitas gercekten cok guzel analiz etti Özden i, Ugurkan ada helal olsun o 5 yapıstırmak ve elemede Özden demek cesaret ister.
Hadı simdi kendi koydugunuz formati yine degıstirin aynı 2 hafta once yaptıgınız gibi ve Özden i geri alın sıkıyorsa.

Son düzenleme:
İste Benim Stilim ve İste gercek Özden:

www.youtube.com/watch?v=vj6xNHSrB8w

Puanları aldıktan sonra Nur Yerlitas ın soyledikleri gercek Özden i anlatıyor. Görmezden geldiler bugune kadar, Özden basından beri buydu ve asla degismezdi.
Calısmıyor, isine gelmiyor, kolaya kacıyor, nasılsa elenmem havalarında, kendi gezdigi muhite hitap ediyor, kafasına kadar takılıyor, saygısız, cenebaz, dedikoducu, sımarık.

Kızlar birşey soracam çok geç diye izleyemiyorum
sonra youtube dan izleyim istiyorum

Tam yarışmacıların çıkma anında oynadakları müzik kesiliyor niy acaba

Yenideğil önceden de oluyordu şimdi sormak aklıma geldi sizce neden

Bu arada özden elenmiiş çoook seviindiim

Şarkılarda telif hakki sikintisi olduğu icin kesiyolar yoksa kaldirtabiliyolar bazi videolari

Acunn.comdan izleyebilirsiniz tam performanslari

Özden gitti gel de sevinme yahu nasıl mutlu oldum anlatamam bu hafta da darısı Nihal'e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…