İşte Benim Stilim TV8 3. sezon

Reytingler 2 ay oncesine gore 3 kat daha az. %65 kayip demek bu.

Toparlamak icin acil 3. sezon ve allstar ama ne kadar kurtarir. Dusunun artik bazi yarismacilar artik katilmayi bile gozden geciriyor vazgeciyor kaliteden ve entrikalardan dolayi. Ilk once Melisa donmek istememis yarismaya, ikna edemezlerse All Star dada olmayacak. Simdi de Merve gibi guclu bir yarismaci vazgecti. Zeynep in kazanmasi bile yarismanin irtibasinin dususunde bir nebze frenleme yapar o kadar. Emel in kazanmasi zaten evlere senlik olur IBS mevcut halinin in sonu olur. Format degisikligine giderler artik. Show-Dans konseptine daha bir agirlik verirler.

Ayrica Nazli Hamarat kazanirsa 100 bin lira yi Kanser vakfina bagislicaigini acikladi. Ancak yayinlanmicak bu konusmasi finalde kesilecek editte oda sosyal medyada acikladi ardindan.

Bu kızı hatırladım aslında benim hoşuma gitmişti böyle bir şansı elde etmişken neden istemedi acaba. Ben bir yarışmacı var ismini bilmiyorum ama ilginç bir tarzı vardı en çok onu merak ediyorum.

Sadece Melisa olmayacak diye Allstar'dan vazgeçmezler bence. Onsuz da olur yani fanları olsa da diğer yarışmacılarının da azımsanacak derece değil fanları çoğunlukta yani.

Melisa, All Star dada olmayacak dedim kabul etmesse, Elbette Melisa icin yarismadan vazgecmezler.
Ancak Gizem ve Nur icin yarismayi Eyluden Temmuz a cekmeyi dusunuyorlarsa 2 kisi icin, bunlar herseyi yapabilir son dakikada.
Akli basinda bir yapimci akintiya karsi kurek cekip tatilde de gunduz kusagi na yuksek butceli seri program koymasi risk de ote Don Ksot luktur.
Birde Ezgi durumu var, aralarinda ufak sorun var bu belli, veto koymazlarsa ve Ezgi kabul ederse olacak AllStar da. Nur ile baristilarsa o kadar posta koyuldu tartisma oldu ki benim halen aklim almiyor iki tarafda nasil geri adim atti, diger puruzlerde halledilebilir eski yarismacilarla.

Son düzenleme:
Iste Benım Stilim ilk haftalar cok güclü olup ama sonra güc kaybeden elenen Troyka sı (NazlıSultan, Özden, Nihal) grup olarak finalde Nazlı Hamaratı desteklemeye karar vermıs. Nazlı Hamarat kazanırsa para ödülünü bagıslıcak.
Melisa, Zeynep e destek veriyor.
Gülay ın hesapları kapatılmıs sırra kadem bastı ses yok.
Ilbige de moralı bozuk heralde konusmaz artık gunlerce.
Emel tarafında arabesk bır duygu seli hakim tarz marz hikaye onlar icin, Kemal öyle bir dünya yok derdi, ama Emel hayranları baska bir dünya yaratmıslar mutluluk ve sevgi ile orada ucuyorlar. Emel fınalde aglamasıyla ısareti verecek ve onlar basıcaklar oyları Emel e.

Son düzenleme:
Sezarın hakkı sezara ne kadar sevmesemde şu tabloya bakınca görünen bir gerçek var.

Nazlı Hamarat : Çakma assolist giymeyi bilmeyen sonradan görmenin teki.
İlbige : Tarz değil sadece farklı.
Çiğdem: Nazlının bit tık aldı.Bazen güzel giyinsede onun gerçek tarzı gerçekten içler acısı.

İki kişi kalıyor.Ya Zeynep ya Emel ikisinden birisi birinciliğe gidecek gibime geliyor.

Yanlis mi duydum, bunlar son dakika yine kural degisikligine mi gitti bunlar gercekten +1 puan iptal oldu.
Zeynep tacli sayilacakmis Öykü nün degigine gore. Kural degismis yarısma devam ederken.
Birisi mahkemeye basvursa yarısmacılardan biri gercekten basları agırır. Zeynep + 1 uctu.
Ancak halk oylaması sonrası puan esitliginde hafta icine bakılır (tabi onuda degistirmezlerse) O zaman zeynep one gecer averaj ile.

Canlı yayın olmadığı halde neden oy vermekten bahsediliyor instagramda her yerde oy numaraları var.
Birinciyi zaten belirlemişler.Ya zeynep ya emel.

Oy verme birazdan basliyacak, eleme bittigi an 4 kisi halk oyuna gidecek oylama 2 saat kadar surecek.

Çiğdem niye yok yukarıdaki oylamada??
Peki oy nerden verilecek Program oylaması?

Bir kural daha degisti %50 juri puani uctu gitti. Kazanan sadece halk oyu ile belirlenecek.
Yeni bir sey icat ettiler Dünyada ilk; Bitene kadar kurallari surekli degisen bir yarisma.

Nazlı Hamarat icin Ittifak kuruldu: Nazlı Sultan, Özden, Nihal, M.Celiker, Gökçe, Almila.
Hepsi Nazlı a destek veriyor bugun. Nazlı Hamarat kazanırsa vakıfa bagıslayacak parayı.
Ancak Zeynep ve Emel cephesinin oylarını etkilemez Nazlı grubu.
Zeynep e destek veren Melisa Sahin var.
Ilbige nin oy kitlesi etkileyebilir sonucu, Zeynep-Emel arasında.

neden canlı yazmıyor tv de yine mi fiyasko olacak final

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…