- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.566
- 498
Ben yeni yarışmacıların listesine baktım göremedimYeni sezona bu ata ile sinem vardı ya o sinemde katılacakmış doğrumu ?
Bu kızı hatırladım aslında benim hoşuma gitmişti böyle bir şansı elde etmişken neden istemedi acaba. Ben bir yarışmacı var ismini bilmiyorum ama ilginç bir tarzı vardı en çok onu merak ediyorum.Kendi sitesi var www.merveroseveen.com
Hem Istanbul da hem Londra da Siyasal Bilgiler okumus amacı moda sektorunde ilk olan, bloger yetistiren akademi acmak. Bu yuzden yarismaya katildigini soylemeisti,Öykü ödül ile ne yapacaksın diye sordugunda. Rus ve Makedon aileden gelıyor, Türkiye de buyumus.
Sadece Melisa olmayacak diye Allstar'dan vazgeçmezler bence. Onsuz da olur yani fanları olsa da diğer yarışmacılarının da azımsanacak derece değil fanları çoğunlukta yani.Reytingler 2 ay oncesine gore 3 kat daha az. %65 kayip demek bu.
Toparlamak icin acil 3. sezon ve allstar ama ne kadar kurtarir. Dusunun artik bazi yarismacilar artik katilmayi bile gozden geciriyor vazgeciyor kaliteden ve entrikalardan dolayi. Ilk once Melisa donmek istememis yarismaya, ikna edemezlerse All Star dada olmayacak. Simdi de Merve gibi guclu bir yarismaci vazgecti. Zeynep in kazanmasi bile yarismanin irtibasinin dususunde bir nebze frenleme yapar o kadar. Emel in kazanmasi zaten evlere senlik olur IBS mevcut halinin in sonu olur. Format degisikligine giderler artik. Show-Dans konseptine daha bir agirlik verirler.
Ayrica Nazli Hamarat kazanirsa 100 bin lira yi Kanser vakfina bagislicaigini acikladi. Ancak yayinlanmicak bu konusmasi finalde kesilecek editte oda sosyal medyada acikladi ardindan.
şu zeynep öztürk kanzanırssa daha ızlememmmmneden canlı yazmıyor tv de yine mi fiyasko olacak final
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?