her zaman yan yana oturuyorlardı sanki bu sefer ivanayı araya almışlar gibikemalle ugurkan kavgalımı?kemal nıye ugurkanı terslıyo?
:))))nazlıyı merak edıormkemalle ugurkan kavgalımı?kemal nıye ugurkanı terslıyo?
sarı kıyafetlı kız var yenı gelenlerden..o gözler ne ya...yılan gıbı kadın sinsi..hiç sevmedım ..ilk gördüm..nefret ettım gözlerındenNazlı ve Cıgdem de Emel den daha tarz lar.
Eger Emel kazanırsa bu yarısma Tarz yarısması olarak devam etmıyecektir burası belli. Yeni sezon kızları ikinci yi aratır gibi gorunuyor zaten. Format degisikligine gidebilirler, Bol bol dans show tribunlere oynama grupculuk goruruz. Bircok cakma Emel ler goruruz.
nazlııııııııııııııııııııııııııııııı kazansın yaUmarim Emel kazanir.Ama Zeynep kazancak gibi gorunuyor.Cigdemle Nazlinin tarzi yok Emel cok daha iyi onlardan ve karakter olarakta dogal samimi ve iyi kalpli oldugunu dusunuyorum.
Benim gonlum emelden yana :)nazlııııııııııııııııııııııııııııııı kazansın ya
emelin aklı yook:))Benim gonlum emelden yana :)
heee deyip duruo:))emelin aklı yook:))
nazlı kazansın zeynebe uyuz oluommmNazlı hamarat hakedioo. Bn izlemiorum bu arada. Açıklanırsa yazın kızlarr
bnde onu tutuyorum. Aauy emel kazanmasında zeynebe bile razıyım.nazlı kazansın zeynebe uyuz oluommm
emelin aklı yok aklıııııbnde onu tutuyorum. Aauy emel kazanmasında zeynebe bile razıyım.
canlı yayın başladı mı. İzlio musun senemelin aklı yok aklııııı
4.cü zeynepemelin aklı yok aklııııı
4.cü zeynepcanlı yayın başladı mı. İzlio musun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?