İşte Benim Stilim TV8 3. sezon

Ben Çok kararsızım kim kazansın istediğimi bilmiyorum ama Emeli seviyorum :)

Bu yarışmanın birincisi bence Nazlı Sultan Kayaaslan olmalıydı. Yarışmada kendine ait bir tarzı olan iki kişiden birincisiydi ama çok erken elediler.
Özden'in de kendine ait bir tarzı vardı biraz Ayşenur'un tarzına benzeyen oda elendi.
Şimdi aralarında tarz olan yarışmacı ben pek göremiyorum ama Emel olacak gibi. Oda karakteriyle masumluğu ve duygusallığı ile oyları kapar. Kapsın da..

Nazlı Sultanı hiç sevmemiştim ben, ama tarzına bişey diyemem iyi giyiniyordu gerçekten.

Emel icin bu kadar yol actılar, favoriler elendi, kurallar degisti, duygu seli akti danslar oynatmalar.
Tarz olmamasına ragmen hic elemeye kalmayan tek yarısmacı oldu.

Tüm diger tarz kızların elenmesiyle, Zeynep bu 4 kisi arasında tartısmasız favori tarzda. Ancak tarz a bakılmıyor bu noktadan sonra. Yarısmanın adı bile Tarz degil artık zaten.
Ilk haftalar kimler finale kalır diye dusunurken Zeynep ten bekliyorduk final zaten. Digerleri supriz.

Nazlı ve Cıgdem de Emel den daha tarz lar.
Eger Emel kazanırsa bu yarısma Tarz yarısması olarak devam etmıyecektir burası belli. Yeni sezon kızları ikinci yi aratır gibi gorunuyor zaten. Format degisikligine gidebilirler, Bol bol dans show tribunlere oynama grupculuk goruruz. Bircok cakma Emel ler goruruz.

sarı kıyafetlı kız var yenı gelenlerden..o gözler ne ya...yılan gıbı kadın sinsi..hiç sevmedım ..ilk gördüm..nefret ettım gözlerınden

Umarim Emel kazanir.Ama Zeynep kazancak gibi gorunuyor.Cigdemle Nazlinin tarzi yok Emel cok daha iyi onlardan ve karakter olarakta dogal samimi ve iyi kalpli oldugunu dusunuyorum.

Umarim Emel kazanir.Ama Zeynep kazancak gibi gorunuyor.Cigdemle Nazlinin tarzi yok Emel cok daha iyi onlardan ve karakter olarakta dogal samimi ve iyi kalpli oldugunu dusunuyorum.
nazlııııııııııııııııııııııııııııııı kazansın ya

Nazlı hamarat hakedioo. Bn izlemiorum bu arada. Açıklanırsa yazın kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…