İşte Benim Stilim TV8 3. sezon

Birazdan herkez sinirden veya sevincden kuduracak belkide. Adalet mi Haksizlik mi?

türkiyenın en sitil kadını seçilecekse eğer o kişide biraz akıl olmalı...emel seçilirse sinir olurum...çünkü akıl yokk..kadını televızyon reyting için kullanıo..acunun işi bence..çünkü kadın konuştukça millet gülüyor..kadını rezıl edıolar..

Zeynep ve Emel in ilk 2 ye kalmasi beklenen birsey di. Ancak dananin kuyrugu simdi kopacak.
Hemen hemen Herkez Zeynep de hem fikir kazanmasi gerektiginde ancak halen su kazanir diyemiyor kimse.
Siyah ve Beyaz kadar fark var son 2 de bu cok ender olacak birsey. Mantik ve Duygular karsi karsiya.

ya aklı olsa biri birşey diyor...heeee diye karşılık werıor herkes gülüor....ya kadınla dalga geçilior bu reytng için yapılıor....ya akllı bı kadın olsa ya derki bu heee dememle herkes dalga geçiyor bir daha yapmıcam der yapmaz..ama dalga geçildiğini bile bile heee deyp duruor.böle bı kadın akıllı olamaz..o he dedıkçe kafamı duvarlara vuruyorum:))))

kesin geçmişti bi husumetleri olmuş belli.
ya aklı olsa biri birşey diyor...heeee diye karşılık werıor herkes gülüor....ya kadınla dalga geçilior bu reytng için yapılıor....ya akllı bı kadın olsa ya derki bu heee dememle herkes dalga geçiyor bir daha yapmıcam der yapmaz..ama dalga geçildiğini bile bile heee deyp duruor.böle bı kadın akıllı olamaz..o he dedıkçe kafamı duvarlara vuruyorum:))))

bnde ilk bşlarda çok sevmiştim ama o biraz abarttı durumu bnce. Oyle olunca itici geldi bana..
1. Açıklanmadımı dsha

Emel saf falan degil.rol yapiyor.iyi oyuncu. Ama giyinmeyi bilmiyor. Zeynep favorim umarım kazanir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…