sinirden kuduruomm..emel ikiye nasıl kalır yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa4.cü zeynep
3.cü nazlı
ewet izliom
ayy kesin 1. Emel olur.. İnanmıyorumm4.cü zeynep
3.cü nazlı
ewet izliom
aynenn. Belli oşdu birinci emel olcaksinirden kuduruomm..emel ikiye nasıl kalır yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ya birinci beyinsiz bır kadın olamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzaynenn. Belli oşdu birinci emel olcak
zeynep olur bence bırıncı..emelden daha ıyı zeynep..ama snrden kuduruormBirazdan herkez sinirden veya sevincden kuduracak belkide. Adalet mi Haksizlik mi?
Akli yok degil iyi niyetli saf ve temiz bi kiz sinsilik yapip surekli bos konusanlardan bin kat iyidir.emelin aklı yook:))
kafamı duvarlara vuruyorum. o bengü şarkıcıdan nefret ettım..nazlı hamaratla arkadaşız dedı..herkes 5 werrken bengü nazlıya 3 werdi..pislik kadınnnnAçıklanınca yazın haa
bence aklı yokkk..bnm görüşümAkli yok degil iyi niyetli saf ve temiz bi kiz sinsilik yapip surekli bos konusanlardan bin kat iyidir.
kesin geçmişti bi husumetleri olmuş belli.kafamı duvarlara vuruyorum. o bengü şarkıcıdan nefret ettım..nazlı hamaratla arkadaşız dedı..herkes 5 werrken bengü nazlıya 3 werdi..pislik kadınnnn
bende samimi ve icten oldugunu dusunuyorum ve giyiminide son haftalarda baya gelistirdi buda benim gorusum.bence aklı yokkk..bnm görüşüm
olabılır bacım:))bende samimi ve icten oldugunu dusunuyorum ve giyiminide son haftalarda baya gelistirdi buda benim gorusum.
ya aklı olsa biri birşey diyor...heeee diye karşılık werıor herkes gülüor....ya kadınla dalga geçilior bu reytng için yapılıor....ya akllı bı kadın olsa ya derki bu heee dememle herkes dalga geçiyor bir daha yapmıcam der yapmaz..ama dalga geçildiğini bile bile heee deyp duruor.böle bı kadın akıllı olamaz..o he dedıkçe kafamı duvarlara vuruyorum:))))kesin geçmişti bi husumetleri olmuş belli.
bnde ilk bşlarda çok sevmiştim ama o biraz abarttı durumu bnce. Oyle olunca itici geldi bana..ya aklı olsa biri birşey diyor...heeee diye karşılık werıor herkes gülüor....ya kadınla dalga geçilior bu reytng için yapılıor....ya akllı bı kadın olsa ya derki bu heee dememle herkes dalga geçiyor bir daha yapmıcam der yapmaz..ama dalga geçildiğini bile bile heee deyp duruor.böle bı kadın akıllı olamaz..o he dedıkçe kafamı duvarlara vuruyorum:))))
yok bacım siğara üstüne siğara içiom:))) stres bastı snrdenbnde ilk bşlarda çok sevmiştim ama o biraz abarttı durumu bnce. Oyle olunca itici geldi bana..
1. Açıklanmadımı dsha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?