İşte Benim Stilim TV8 3. sezon

Bende çok sıkıcı buluyorum.Eskisi gibi izleyesim gelmiyor.Çok saçmaladılar iyice.Yarışmacılarıda çok seviyesiz buluyorum ve güzel giyinen de yok aralarında doğru düzgün.

pes nedayı sırf ajitasyon yaptı diye göndermediler, ağlayan zırlayan kazanıyo ne ala memleket

katılıyorum.
bende çok sıkıcı buluyorum bu sezonu.bide gıcık olduklarım var.hiç çekilmiyorlar valla

elemeyi'de izleyemedim.o kadar gec saate kalıyor ki.
neda ile duygu kalmış galiba.duygu gitmiş.
instegram'da biri küfür etti jüri'ye elendi falan yazıyorlar ama ne derece doğru bilmiyorum.

Bugun Nur Bozar Lost a inanmayin, olmayan seyleri benden duymus gibi gosteriyor gerekirse hukuki islem baslatcam dedi. Lost veda etti dondurdu hesabi, artik yok.
Meger bunlar hep Nur hayraniymis, bu Nur bagimliligi nasil birseymis.
Ee kiraldan fazla kralcilik yaparsan olacagi bu.

Kizlar cuma gunu finalde bir arap müzik vardi bilen varmi bu muzigi

Çok sinirlendim ya
Bu program, "işte benim stilim" değil "işte benim güzelliğim" olarak değişti herhalde. Yoksa mihriban'la şilan'ın yıldız almasını başka türlü açıklayamazlar. Elbisen çok güzel, sen çok güzelsin, yıldız. Ne saçma ya, çantaya takıya baksanıza hiç olmamış, niye yıldız veriyorsunuz ? güzellik yarışması mı bu ?

Öykü giydigi bir pantolonu Zeynep den almıs bu hafta.
Ezgi Baylar bir sinema projesinden bahsetti, yapım ekıbınde mı olacak giyim designer olarak, yoksa oyuncumu anlamadım.

Melisa mankenlik ve foto modellige devam ediyor hafiften, su sıralar dizindeki venusküs ü iyilestirmenin derdinde spor yaparak. Kendisine sordugumda acıkladı bana, profosyonel mankenlige 2 yıldır devam ediyormus bırakmamıs.

Son düzenleme:
her sezon bi tomar laf ediyonuz hala izliyonuz hala izliyonuz şu yarışmayı
Sorma üstelik izlerkende bi ton laf edip söylene söylene izliyorum.. Ama tam eve geldiğim yemek yaptığım saatte oluyor. Bir taraftan yemek yaparken bir taraftanda dinleyip ,gözüm de kayıyor ne giymişler diye

Emel Beyaz Show a konuk oldu. Herkezi sasirtti. www.youtube.com/watch?v=wpNznGPBh9Y
llk defa goren birisi icin, skec yapmaya gelmis oyuncu zannedilir.
Emel ya bilerek abartip rol yapiyor yada psikojik bir hastaligi var, oyle ise terapiye gitmeli. Cidden izleyen birisi aciyor su kiza. Kezban in sosyete versiyonu Alice harikalar diyarindan Istanbul a gelmis gibi.

Benim suphelendigim acaba bu kadin ekrandan hipnotizma gibi taktiklermi kullaniyor. bu tur teknikler bazi tv ler tarafindan kullanilir arka planda ozel bilincaltina etki eden gizli isaretlerde oldugu gibi ekranda bazen konusan kisinin anlatis tarsi da etkileleme taktikleridir bunu egitim almis kisiler yapabilir. cogunluga etkilemesede belli kesim yuzerinde ise yarayabilir (Kaldiki Tv8 de boyle seyleri kullaniyor arada bir).
Emel i cogu insan cok tuhaf ve itici yapmacik bulurken bir kesim azinligin sapkinlik derecesinde baglanmasi siyah ve beyaz kadar farkli seyler, bunun bilimsel bir aciklamasini psikeartir lar ve davranis uzmanlari aciklayabilir net.
Yapimcilarini da etkiledimi acaba akla geliyor. Cunku ugruna iste benim stilim in kurallarin esi gorulmemis bir sekilde son dakika degistirildigi bir yarismaci oldu kazanmasi icin. Ancak belkide onu yarismaya getirenler secenler onun boyle bir etki yapabilcegini biliyordu ve bastan beri boyle olmasini planladi.

Son düzenleme:

Beyaz bile sasirdi kizin tavirlarina. Anormallik var. Ama vicdanlari rahat.
Ucuncu sezonda yurddisindan katilan yarismacilarin cok olmasida cok ilginc.
Belliki yurddisinda Gulaydan sonra tutulmaya baslayinca, firsati degerlendirmisler.

bazı müzikler çok dikkatimi çeker. kızlar alakasız birşey soracağım şimdi. bu haftaki finalde şilan yürürken çalan shrek şarkısı hangisiydi? bayıldımda ona.:)) size sormadan önce aradım bulamadım.

Bu yazi Aralik ayinda paylasilmis, kaynak Lost. Dediklerinin hepsi olmasada bazilari harfiyen dogru cikiyor

"" EMEL ÖZKIZILTAŞ "" Kaç tane genç kızın hayalidir bir havayolu şirketinde kabin memuru olabilmek O olmuştu ama bu yarışmaya devam edebilmek için istifa etti. Arkadaşlar bu isme dikkat edin, 2. Sezonun reyting canavarlarından birisi bu isim olacak. 28 yaşındaki Emel'in tek bir hayali var oda oyuncu olmak. Aslında Abdullah Yıldız'ın Mektup adlı şarkısının klibinde oynadı bakalım bir gün dizi veya filmde oynayabilecekmi hep beraber göreceğiz...
TORPİL: Bir gram torpil yok, zaten bir ekip reyting almak istiyorsa böyle birine üste para vermesi bile gerekir. Normal başvurmuştur ve seçmeleri geçerek kabül edilmiştir.
BU TARZ BENİM: Emel ile ilk tanışan önce onun bir şaka olduğunu sanar, hatta etrafında kamera arar birinin çıkıp kamera şakası demesini bekler. Anlayacağınız acayip bir vaka ile karşı karşıyayız. Emel tamamen gerçek ve rol yapmıyor. Tarz olmaya tarz deil. Tarzı çok kötü, fakat zaten tarzı ile değil karakteri ile seçildi. Yarışmadaki geleceğide karakteri ile devam edecek. Yapım ekibi kendisine bir tane imajmaker ayarlayacak... Eğitim alan 7 kişi arasında yoktu, fakat Öykü onunla özel olarak ilgileniyor. Jüriler yarışmacılardan en çok onu seviyor. Caner ve Apo'nun ise Gözdesi. Sizlerde bu cümlemi unutmayın Sevgili B.T.B. izleyicileri, Önceleri uyuz olup sevmeyeceğiniz bu ismi daha sonra seveceksiniz...
DERECESİ: Tabiki 1. olması imkànsız fakat son 4'e kalması kesin. Onu yakın zamanda elemelerini aklımın ucundan bile geçirmiyorum....

Bu duruma gore Emel 2. sezonun ana projesiymis, finale tasindi, finaldede juri puanlarini yok sayarak kazanmasi saglanmistir, aksi takdirde ikinci oluyordu. Ancak reytingleri de istenen olumlu etki olmadi, favorilerin cogunun ortalarda elenmesi, (Ilbige, Almila, Gulay, Melisa, NazliSultan) tartisma cikartan antipatik yarismacilarin kollanmasi (Nihal, Ozden)
reytingler son haftalarda ani dususe gecírmis erken finale karar kilmistir. Kalan haftalardada izlenme Emel ve Zeynep icin olmustur.
Emel in kazanmasiyla, yarismayi izleyen Emel hayranlarininda ''son ana kadar kullandilar ve yuz ustu birakdilar'' diye tepki koymasi engellenmistir. 100 bin lira odul onun icin yaptigi hizmetin karsiligi gibi olmustur.

Son düzenleme:

SImdide zeynep kullanildi. Buyuk bir ihtimal birincinin cikacagi talkshowlardada yapabilcegi reyting icinde secildi.
Zeynep bir talk showa ciksa, cok ciddi durusuyla sadece tarzini gosterebilirdi.
EMel ise herkesi guldurebildi. Ayy ne fenalar..

Ben büyük konuştum galiba. Kızıyordum bu programı izleyenlere ama bir süredir düzenli olmasa da ben de bakıyorum.

Ben Zeynep Melisa Maria Gülay i begendim davranısları karakterleri.
Melisa soyunma odasında stress yapıyordu valız kavgası yapıyor kuaforlerle tartısıyor ama kız art nıyetlı degıl podyumda cok pozitif sempatik seyirciye karsı durusu mimikleri komik tripleri abartmadan dogal olarak cok sevdirdi kendini. Melisa nın yukselısı son haftalar oyle oldu, kendini gelısitirdi sonradan nasıl davranması gerektiginde. Ancak Kemal ve Özden bundan fena gıcık kaptılar. Özden in sinir krizleri gecirmesi durup dururken Melisa yuzunden di.
Özden in o son günlerdeki uzuntusu Kemal i tetikledi Melisa ya karsı eski defterleri acıp saldırdı. Nur Yerlitas Melisa ya tek adil davranan kisi oldu. Melisa, Zeynep ve Emel ile bereber en cok tutulan 3 yarısmacıdan biri idi. Onune tas koymasalar finale kadar Emel i yakalayabilirdi belkide kadın hayranları oy kitlesinde. O ayrılınca yeytinler %30 düstü birden.
Ikinc
Ikıncı sezonun supriz cıkısı ve star ı Melisa olmustur, herkezi sasırtarak.

Son düzenleme:
niye kimse 3.sezon kızlarını beğenmedi ki,ben 2.sezondan daha çok beğendim.2.sezonu izlemedim bile sayılır,bu yarışmada ki favorilerim;mihriban,elçin ve şilan.bu üç kızı hem yüz olarak hem tarz olarak beğeniyorum.o sima denen kıza acayip gıcık oluyorum,o estetikli dudaklarının arasından sırıtan çirkin dişleri ve gözlerini belirte belirte döndüre döndüre bakması beni deli ediyor

Kesinlikle ya bende 3. Sezonun kizlarini cok begendim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…