İşte Benim Stilim TV8 3. sezon

Melisa hakkinda kim hamile iddiasi atti ortaya internette? heehe kız bebegim derken kopeklerini kastediyor.

Arkadaslar aksam sima nin nasil oraya secildiginu merak etmem uzerine videosunu actim birde ne goreyim nurella ve kemak tarafindan tarz degilsin diyerek elenmis
Bu nasil oluyor suzce birkez daha sansini deneme ihtimali varmi yoksa torpillemi girdi

Burada Muğla yazıyor,Manisa değil.

Ne meraklılarmış TV ye çıksak da çemkirsek diye...
Tümay neden öyle yabancı gibi konuşuyor diyecektim meğer Almanya'dan gelmiş.
Bazen aynen Survivor daki Seda gibi konuşuyor.Ahenksiz,rahatsız edici bir konuşma.

bunlar neden böyle ağızları açık, boş boş bakıyorlar ekrana

Ön elemede elenen yarismacilar doner, dondu donecek olanlar son anda gelmez, son dakika supriz degisiklikler olur Acunn Medya taktikleri anlik gundem ve reyting cizgisine gore hersey belirlenir, onlara gore kurallar degismek ve bozulmak icindir.
Yarismanin ortasina hic beklenmedik sekilde profosyonel veya ünlü bir yarismaci bile sokabilirler eger reytinglere faydasi olacaksa.

Bu sezon erkek kitlesini de cekmek istiyorlar bu sezon yarismacilari secilirken buna dikkat edilmis. Yarisma yeni basladiginda daha birinin adi fazla dolasiyorsa iki ihtimal var: favoridir veya torpillidir.

Son düzenleme:
Yani simanin elemegi gecememesine ragmen yarismada olmasi bu varsayimi dogruliyor

İlk degil son da olmaz.
Ilbige yi nasıl kullandılar sonra kenara attılar. İlbige Aralık ayında yarısmada elenmisti sezonun 14 kısılık kadrosuna gırememisti. Ondan sonra yenı yarısmacı almak yerine Ilbige ye ikinci bir sans verdiler. Ancak final haftası 5 kisi halk oyuna gidecekken degisklik yapıp son bir eleme eklediler formata.
Ilbige puanlari daha yuksek olmasına ragmen Nazlı Hamarat cok masraf yaptıgı ıcın Ilbige yi elediler.
Ilbige nin halk oyuna gitmesini de istememis olabilirler, cunku genceler arasında cok destekcisi vardı, dengeleri bozabilirdi. Kızı yarısma izlensin diye 6 hafta kullandılar sonra halk oyuna gitmesini engellediler format degisikligi ile.

Simdi sırada Nur Bozar var, Acunn Medyanın Ekim den beri hedefinde olan biri. Hatta ik sezon olan Nur Bozar ın elenmesine giden surecte dolaylı etkileri olmustur.
Nur Bozar ile anlasıp gelecek sezon kullanılmak uzere onemli bir ugras var. Asla arası duzelmeyecek gibi gorunen yapımcı firma ve Nur arasında arası yapılmasında Acunn Medya nın rolu var.
Emel i de zaten haftalar once bagladılar.

Son düzenleme:
Şu sima'ya aşiri gicik oldum.3,sezon'a katlanamiyorum.
Safinaz'ada gercekten cok benziyor.
Torpille falan katildiysa yaziklar olsun.
Ne stil var,ne tarz.nede göze hitap edebilen bi görüntüsü.ne isi var bunun burda ya.

Ne stil var,ne tarz.nede göze hitap edebilen bi görüntüsü.ne isi var bunun burda ya.
Hahha bu konuda bende ayni dusuncedeyim hani tarz stil hepsi sifir onca yarismaci varken sadece onun nasil dahil.oldugunu izlemek istedim ki yanilmamamisim ordada tarz degikmis elenmis bence reyting getirebilcegini dusunuyorlar bu arada ilk elenen duygu oalacakmis

Sanırım yerli reytingler yeterince iç açıcı olmadğı için yurt dışında ki izleyenleri de düşünerek seçmişler yarışmacıları . İranlı,Azerbaycanlı ,özbek , gurbetci hepsinden toplamışlar.

bu kizi kesin izleyici'nin sabrini sınamak icin almislar
Eger gercekten torpilliyse eyvahlar olsun son haftalara kadar tutarlar bunu.
Goz boyamak icin arada ayar verirler.
Yarisma moda stil yarismasi olmaktan cikti.tat vermiyor artik.

Tarz Sezon II
1. NazliSultan , Zeynep
3. Gülay , Melisa
5. İlbige
------------
6. Özden
7. NazlıHamarat
8. Almila
9. Çiğdem
10. Maria
11. Emel
12. Nihal

Son düzenleme:
azerı ulkesınde bırıncı olmus

ya bazen o kadar sade giyiniyorlar ki hatta rüküş ve gereksiz bu son sezonlarda özellikle diyorum ben bile daha güzel giyiniyorum yani gelip bubu yazasım geldi 3. sezonu bir tek ben mi çok sıkıcı buldum yoksa var mı benim gibi ya şu iranlı kızla birde azeri olan kız konuşamıyor birşey soruyorlar başka birşey anlatıyorlar sanırım soruyu kavrayamadıkları için ama gerçekten sıkılıyorum bu sezon kimseyide beğenemedim açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…