bunu bldum:))
Arada cok guzel kizlarda var :)Bu sezonki kızlar bana biraz çirkince geldi sanki.
şu yazıyı eşim makarna mühendisi diye okudumhmm eşim makına muhendısı oraya basvuru yaptı cnm ..inşallah haber beklıorz
Kemerköy Termik Santrali Muğla'nın Milas ilçesindedir. Limak Enerji (% 50) ve IC İçtaş Enerji (% 50) ortaklığında kurulan Kemerköy Termik Santrali, Yeniköy Kemerköy Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. tarafından işletilmekte olup 630 MW kurulu gücü ile Türkiye'nin 29. Muğla'nın ise en büyük enerji santralidir. Tesis ayrıca Türkiye'nin 2. büyük Kömür Termik Santrali'dir.
Yani simanin elemegi gecememesine ragmen yarismada olmasi bu varsayimi dogruliyorElenen yarismacilar doner, dondu donecek olanlar son anda gelmez, son dakika supriz degisiklikler olur Acunn Medya taktikleri anlik gundem ve reyting cizgisine gore hersey belirlenir, onlara gore kurallar degismek ve bozulmak icindir.
Bu sezon erkek kitlesini de cekmek istiyorlar bu sezon yarismacilari secilirken buna dikkat edilmis. Yarisma yeni basladiginda daha birinin adi fazla dolasiyorsa iki ihtimal var: favoridir veya torpillidir.
Hahha bu konuda bende ayni dusuncedeyim hani tarz stil hepsi sifir onca yarismaci varken sadece onun nasil dahil.oldugunu izlemek istedim ki yanilmamamisim ordada tarz degikmis elenmis bence reyting getirebilcegini dusunuyorlar bu arada ilk elenen duygu oalacakmisŞu sima'ya aşiri gicik oldum.3,sezon'a katlanamiyorum.
Safinaz'ada gercekten cok benziyor.
Torpille falan katildiysa yaziklar olsun.
Ne stil var,ne tarz.nede göze hitap edebilen bi görüntüsü.ne isi var bunun burda ya.
Hahha bu konuda bende ayni dusuncedeyim hani tarz stil hepsi sifir onca yarismaci varken sadece onun nasil dahil.oldugunu izlemek istedim ki yanilmamamisim ordada tarz degikmis elenmis bence reyting getirebilcegini dusunuyorlar bu arada ilk elenen duygu oalacakmis
azerı ulkesınde bırıncı olmusŞu sima'ya aşiri gicik oldum.3,sezon'a katlanamiyorum.
Safinaz'ada gercekten cok benziyor.
Torpille falan katildiysa yaziklar olsun.
Ne stil var,ne tarz.nede göze hitap edebilen bi görüntüsü.ne isi var bunun burda ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?