evet söyleyip duruyor sürekli.:))guzellık yarısmasında bırıncıymıs ama
şilan çok güzel kızevet söyleyip duruyor sürekli.:))
ağır kezo bu kız.
ben bu 3.cü sezonu beğenmedım..hepsi şımarık kızlarrrDudaklara bak
şilan güzel olan evet.çok beğendim onu.şilan çok güzel kız
17 yaşında azerbeycanlı gerızekalı bı kız var aptalllllll adı ne onunşilan güzel olan evet.çok beğendim onu.
benim bahsettiğim şima..
heh işte bende o aptal'dan bahsediyorum :)))17 yaşında azerbeycanlı gerızekalı bı kız var aptalllllll adı ne onun
salak o kız yaaaa..benm babam holdg sahıbı 6 dıl bılıom dedı...1.ci sezondakı özlemden bıle salakkkheh işte bende o aptal'dan bahsediyorum :)))
o kızın adı şima.sezonun acık ara en salak en gıcık kızı.
aynen o 6 dil biliyorum olayında belli etti kezbanlığını.birde kızın biri ne ayı gibi üzerindeki dedi :))salak o kız yaaaa..benm babam holdg sahıbı 6 dıl bılıom dedı...1.ci sezondakı özlemden bıle salakkk
izlediğim bu wardı..3.cü sezon gerçekten skıcı..bence reytng için o kızı elemıcekler..azarlayıp azarlayıp duracaklar..reytng tavan yapacakkkkaynen o 6 dil biliyorum olayında belli etti kezbanlığını.birde kızın biri ne ayı gibi üzerindeki dedi :))
umarım elenir en kısa zamanda.
yoksa bu sezona gercekten katlanamıyorum.
cnm manisada mısınnnn..bşey soracamm.orada bı termık santral varmış kemerköyde:)))bılgın vsrmıaynen o 6 dil biliyorum olayında belli etti kezbanlığını.birde kızın biri ne ayı gibi üzerindeki dedi :))
umarım elenir en kısa zamanda.
yoksa bu sezona gercekten katlanamıyorum.
manisadayım evet canım.cnm manisada mısınnnn..bşey soracamm.orada bı termık santral varmış kemerköyde:)))bılgın vsrmı
hmm eşim makına muhendısı oraya basvuru yaptı cnm ..inşallah haber beklıorzmanisadayım evet canım.
ama kemerköy diye bir yer ben duymadım.termik santrel?
manisa merkezde mi ?hmm eşim makına muhendısı oraya basvuru yaptı cnm ..inşallah haber beklıorz
şırnaktayız cnm öğretmenm bende eşim burdadakı termk santralde çalışıor..çok skıntılı bı yermanisa merkezde mi ?
ben merkezdeyim.ama hiç bir fikrim yok orası ile ilgili canım.
inşallah hayırlısınla olur.sen neredesin ?
oo çok uzakmışsınız yaşırnaktayız cnm öğretmenm bende eşim burdadakı termk santralde çalışıor..çok skıntılı bı yer
Kemerköy Termik Santrali Muğla'nın Milas ilçesindedir. Limak Enerji (% 50) ve IC İçtaş Enerji (% 50) ortaklığında kurulan Kemerköy Termik Santrali, Yeniköy Kemerköy Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. tarafından işletilmekte olup 630 MW kurulu gücü ile Türkiye'nin 29. Muğla'nın ise en büyük enerji santralidir. Tesis ayrıca Türkiye'nin 2. büyük Kömür Termik Santrali'dir.oo çok uzakmışsınız ya
ben böyle bi yer bilmiyorum ama bi sorayım bakalım bilen varmı.
inşallah hayırlısınla olur :)
bunu bldum:))Kemerköy Termik Santrali Muğla'nın Milas ilçesindedir. Limak Enerji (% 50) ve IC İçtaş Enerji (% 50) ortaklığında kurulan Kemerköy Termik Santrali, Yeniköy Kemerköy Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. tarafından işletilmekte olup 630 MW kurulu gücü ile Türkiye'nin 29. Muğla'nın ise en büyük enerji santralidir. Tesis ayrıca Türkiye'nin 2. büyük Kömür Termik Santrali'dir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?