İşte Benim Stilim TV8 3. sezon

heh işte bende o aptal'dan bahsediyorum :)))
o kızın adı şima.sezonun acık ara en salak en gıcık kızı.
salak o kız yaaaa..benm babam holdg sahıbı 6 dıl bılıom dedı...1.ci sezondakı özlemden bıle salakkk

salak o kız yaaaa..benm babam holdg sahıbı 6 dıl bılıom dedı...1.ci sezondakı özlemden bıle salakkk
aynen o 6 dil biliyorum olayında belli etti kezbanlığını.birde kızın biri ne ayı gibi üzerindeki dedi :))
umarım elenir en kısa zamanda.
yoksa bu sezona gercekten katlanamıyorum.

aynen o 6 dil biliyorum olayında belli etti kezbanlığını.birde kızın biri ne ayı gibi üzerindeki dedi :))
izlediğim bu wardı..3.cü sezon gerçekten skıcı..bence reytng için o kızı elemıcekler..azarlayıp azarlayıp duracaklar..reytng tavan yapacakkkk

cnm manisada mısınnnn..bşey soracamm.orada bı termık santral varmış kemerköyde:)))bılgın vsrmı

manisa merkezde mi ?
ben merkezdeyim.ama hiç bir fikrim yok orası ile ilgili canım.
inşallah hayırlısınla olur.sen neredesin ?
şırnaktayız cnm öğretmenm bende eşim burdadakı termk santralde çalışıor..çok skıntılı bı yer

şırnaktayız cnm öğretmenm bende eşim burdadakı termk santralde çalışıor..çok skıntılı bı yer
oo çok uzakmışsınız ya
ben böyle bi yer bilmiyorum ama bi sorayım bakalım bilen varmı.
inşallah hayırlısınla olur :)

oo çok uzakmışsınız ya
ben böyle bi yer bilmiyorum ama bi sorayım bakalım bilen varmı.
inşallah hayırlısınla olur :)
Kemerköy Termik Santrali Muğla'nın Milas ilçesindedir. Limak Enerji (% 50) ve IC İçtaş Enerji (% 50) ortaklığında kurulan Kemerköy Termik Santrali, Yeniköy Kemerköy Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. tarafından işletilmekte olup 630 MW kurulu gücü ile Türkiye'nin 29. Muğla'nın ise en büyük enerji santralidir. Tesis ayrıca Türkiye'nin 2. büyük Kömür Termik Santrali'dir.

bunu bldum:))

Ilk bakista bunlar bana showtv 2.sezon bu tarz benim deki kizlari hatirlatti, dis guzellik ve laf yapma sokma asiri ozguvenli olma ozelliklerine gore secilmis kizlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…