- 12 Nisan 2015
- 459
- 127
- 18
Kanal d deki programa katılmıştı.bana herşey yakışır'a.Almilayı daha önce bir programda izledim ama nerde ?
evet hatırladımKanal d deki programa katılmıştı.bana herşey yakışır'a.
Kemal dogulu tümaya üc gündür ne yorum yapiyor, ne yildiz veriyor.
Gala gecesinde yüzde yüz birsey olmus, yoksa bu kdr asiri bi tepki vermezdi
Tümay birşey yapmış söyleyip duruyorlar da ne yaptığını anlatmadilar
Görüntüleri var mi bunun merak ettiimm. Anlaşma olmasa elçin kesinlikle tümay tarafından elenmezdiCok feci kavga laf ve tokat olmus gecen hafta gala cekiminde, Ivana köpürmüs terketmıs studyoyu . Tümay sorumlu tutuluyor herkez tarafindan. Elcin o gece cok bozulmus ve elenmek istemis o yuzden Tümay yerine Elçin i anlasmalı elemisler.
Bu hafta Tümay topun agzında %90 o gidecek.
Kavganin sebebi tam olarak neymis peki?
İşin karaca var akşam. Ama bencede tümay elenecek gerçi reyting için yollamayabilirlerElcin in elendigi gece bazı yarısmacılara agiza alinmicak kufurler etmis Tülay, bu haberleri internette sızdıranlarada dava acıyormus. Herseyi makasladılar yayın icin.
Bu geceki yayında da oy birligi ile Tümay eleniyor.
Beyaz Fubol programı yorumcusu Sinan Engin gelecek gala da konuk juri olacakmıs.
Kim elendi kizlarBu tumay cok terbiyesiz guzel de giyinemiyor.Umarim elenir bu aksam.
Daha belli degil.Program yeni basladi.Kim elendi kizlar
Peki tümay in olayını hala öğrenemedik instagramda jüriye tokat attı falan yazmışlardı. Siz biliyor musunuzEvet Allstar Temmuzda veya Eylul de baslayacak, 20 kisi deniyor toplam, Nur Bozar bile olabilirmis barismislar, Ezgi nin adi aday listede hic gecmedi, ama kendisi olacakmis gibi izlenim verdi ancak Bu olay yuzunden olmayabilir. Öykü ile araları bozuk.
Melisa ya da teklif varmıs Allstar icin ama kabul ederse olacak, ikinci sezon ortası donecekken bir pruz cıkdı. Melisa haksızlık oldugunu ima eden bir yazısı olmustu sonra agzını bıcak acmıyor "sozlesmem oldugu ıcın yasak acıklama yapmam dıyor" gelecek IBS ıcın.
Sonrakı hafta deginecem Melisa konusuna. Nazlı Sultan Nihal Gülay ve Melisa konuları karısık birbirine baglı olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?