İşte Benim Stilim TV8 3. sezon

Kemal dogulu tümaya üc gündür ne yorum yapiyor, ne yildiz veriyor.
Gala gecesinde yüzde yüz birsey olmus, yoksa bu kdr asiri bi tepki vermezdi

Tümay birşey yapmış söyleyip duruyorlar da ne yaptığını anlatmadilar

Kemal dogulu tümaya üc gündür ne yorum yapiyor, ne yildiz veriyor.
Gala gecesinde yüzde yüz birsey olmus, yoksa bu kdr asiri bi tepki vermezdi

Tümay birşey yapmış söyleyip duruyorlar da ne yaptığını anlatmadilar

Cok feci kavga laf ve tokat olmus gecen hafta gala cekiminde, Ivana köpürmüs terketmıs studyoyu . Tümay sorumlu tutuluyor herkez tarafindan. Elcin o gece cok bozulmus ve elenmek istemis o yuzden Tümay yerine Elçin i anlasmalı elemisler.
Bu hafta Tümay topun agzında %90 o gidecek.

Görüntüleri var mi bunun merak ettiimm. Anlaşma olmasa elçin kesinlikle tümay tarafından elenmezdi

Yok, oto sansur ve makas mekanizmasi var IBS de, ama haberleri ertesi gun geliyor ne olay olmussa. Gece 1 den sonra niye kokuyorlarki, 13+ yada haber amacli dersin yayinlarsin yada, cok da reyting yapar. Gece 2 de kavga izlemek icin millet uykusuz kalir sonrada manset olurlar. Ama rezil olurlar ondan korkuyorlar.

Kavganin sebebi tam olarak neymis peki?

Elcin in elendigi gece bazı yarısmacılara agiza alinmicak kufurler etmis Tülay, bu haberleri internette sızdıranlarada dava acıyormus. Herseyi makasladılar yayın icin.
Bu geceki yayında da oy birligi ile Tümay eleniyor.

Beyaz Fubol programı yorumcusu Sinan Engin gelecek gala da konuk juri olacakmıs.

İşin karaca var akşam. Ama bencede tümay elenecek gerçi reyting için yollamayabilirler

Sinem den aciklama Instagramdan, @sinemumas
Arkadaşlar ben kimsenin üstüne gitmiyorum. Tümay bana arkada ağıza alınmıcak laflar etti hakaret küfür. Ekipten arkadaşlar, juri, yarışmacılar herkes şaittir. Haftalarca benimle dalga geçti taklitimi yaptı yalan attı iftira attı. Ben günlerce neler yaşadığımı biliyorum. Hiç bir şekilde montajı kesmediler olduğu gibi yayınlandı. Hakaret eden herkesi engellerim, kimse kimseye burada hakaret edemez. Beni destekleyenlere teşekkür ederim ben hiç bir zaman kimseye saygısızlık etmedim hakaret etmedim. Beni bilen bilir....

Öykü pazartesi supriz var dedi. Iki yarısmacı bu hafta dahil olacak anlasılan. Ugurkanın odasından aday yarısmacı hic cıkmadıgına gore bu sezon, önceki sezondan yarısmacı dahil olacak buyuk ihtimal.

Yeni ogrendim eski sezondan aday yarismaci secmelrine katilanlarda 2 tane sifir yarismaci geliyormus. Zeynep ve Cagla adinda. Melisa ve Gulsah donecek haberleri sanirim kasitli cikartildi haftalar millet takip etsin diye.

bu gelen yeni gelen sarışın ne kadar gereksiz bi tip ya, dolabından giyinmiyosun diye kıza çemkiriyo, orası dolabından giyinme yarışması mı, dışarda ne giyiyomuş bilemiyomuş, sanane dışarda ne giydiği
ilk günden polemik yapayım dedi olmadı

Ezgi Baylar sorununu ne oldugunu bende merak ediyordum ama gecen ay emin oldum, ama baskasi pek deginmedi ve sorular geliyordu instagramda, ben de bu hafta paylasim artik dedim.

Ezgi Baylar, Ayşegül Melisa Doğan ve Gizem Güler ile birlikte 17 Ocak günü Okan Bayülgen in Dada Dadatista programına konuk olurlar, orada Bayülgen Aysegül e ‘’nasıl böyle olabiliyorsun?’’ diye sorarken Ezgi araya girer "Ama bize onu yap dediler" der, Bayülgen de biraz sasırır sonra "Öyle mi siz aslında bu kadar manyak degilmisiniz? Onlarmi size böyle yapmanızı söyledi, ya tabi canım bunlara inanmayin zaten televizyonda olan seylere" diye karsılık verir.
Bu itiraf ertesi gün medyada haber sitelerine de düser. Artık, Bu Tarz Benimde bazi tartısmaların ekip tarafından tesvik edildigi ve kontrol edildigi birinci agızdan tescil edilmis oldu. Bunu söyleyen sıradan biri degildi, ilk sezon finalisti juriden fazla tac ve yıldız almıs ve cok kisi tarafindan efendiligi dürüstlügü kabul gören, hic o tartısmalara girmemis Ezgi Baylar di. Bu desifreden sonra Ezgi ile basta Öykü Serter olmak üzere yapimci ekip arasinda iliskiler kesilir. Bir daha Ezgi nin adı aylar boyunca IBS de anılmaz, Ezgi yi animsatan bir konu oldugunda bile “baska biri” denir, Ezgi adı dile getirilmez Iste Benim Stilim de ve Aslında Neler Oluyor da (Bir zamanlar Nur Bozar a yapıldıgı gibi). Burada Juri nin bir kastı ve soguklugu yok, sorun Öykü ve ekiple ilgili. Birinci sezondan sorun yasanan Nur Bozar dahil olmak üzere top 7 yarısmacının ziyarete gelmesine ragmen Ezgi nin su ana kadar olmama sebebide bu.

Sonradan buzlar eriyebilir belki onu bilemeyiz, Ezgi Baylar Allstar olmassa kendisi baska planlari oldugu icin de reddetmis olabilir, ama teklif yapilmamissa da bu olay yuzunden olacak.

Evet Allstar Temmuzda veya Eylul de baslayacak, 20 kisi deniyor toplam, Nur Bozar bile olabilirmis barismislar, Ezgi nin adi aday listede hic gecmedi, ama kendisi olacakmis gibi izlenim verdi ancak bu olay yuzunden olmayabilir, Öykü ile araları bozuk.
Melisa ya da teklif varmıs Allstar icin ama kabul ederse olacak, ikinci sezon ortası donecekken bir pruz cıkdı. Melisa haksızlık oldugunu ima eden bir yazısı olmustu sonra agzını bıcak acmıyor "sozlesmem oldugu ıcın yasak acıklama yapmam dıyor" gelecek IBS ıcın.
Sonrakı hafta deginecem Melisa konusuna. Nazlı Sultan Nihal Gülay ve Melisa konuları karısık birbirine baglı olabilir.

Simdilik iyi geceler, diger sicak konulari yarindan sonra ogrenince yazarim.

Peki tümay in olayını hala öğrenemedik instagramda jüriye tokat attı falan yazmışlardı. Siz biliyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…