Cerem elendiKizlar kim elendi bu aksam izleyemedim
Hmm ama cerem de iyi giyiniyordu daha sonraki haftalarda gitmeliydi ben sinem gider diye düşünüyordum..Cerem elendi
Bence hepsinden once su sima denilen kiz gitmeli ama maalesef gondermiyorlar.Hmm ama cerem de iyi giyiniyordu daha sonraki haftalarda gitmeliydi ben sinem gider diye düşünüyordum..
Nihal in ciplak 2-3 erkek le dans ettigi videolar var. Alem yapiyorlar sanki ben gordum sonra kaldirdilar. kim koyuyor belli degil nete. Ama Nihal cekiyor kendi telefonuyla.
Iceriden direk kaynagim yok, birkac farkli hesapdan bilgileri topluyorum kendi izlenimle parcalar birlesiyor zaten.
Sadece Melisa ve Ezgi ile konusmusumdur netten bir kac sefer. Baska yarismaciyla temasim olmadi netten.
daha ergenlikte o ablasiNihal unutulmamak icin kendi dusuruyodur o videolari nete
Sahsen ondan beklerim bunu.
Bu arada Ceremin en zayif halkalardan oldugunu bu hafta boyunca soylediler,
elenmesine sasirmadim. Sinemde yarismacilarla kanka olup uzun sure isminin soylenmesine bu sekilde engel olacak.
Simanin ayibida, bir mankenin resmini instagramda kendi profil resmi olarak kullanmis.
Desifre oldu programda. Once kabul etmedi videosuda var felan dedi ama resmin orjinalinide gosterince
pek bisey yapamadi. Cok rezil oldu. Sozde oz guveni tavanda. Bence piskolojig bir rahatsizligi var.
Zerre kadar ozguveni yok aslinda. Olsa badana kadar makyaji surme ihtiyaci hissetmez.
170 boyundayim dedi, 160 cikti. Birde son olarak baska mankenin resmini profil resmi yapmasi cok traji komik ya.
Dudakları estetik mi? Bende dudak kalemiyle rujla falan kalinlastiriyo diye düşünmüştümBu Sima yi haftalardir gozum tutmuyor du hic begenmedigimi soyledim ama sosyal medyada bayagi destek gordu, bu hafta cogu kisi anladi artik Cakma Özden i. Estetik li dudaklar, sıska vucut ve ukela hareketler. Yine de magdur kontenjanından sansı var final icin. One cıkan halen biri olmadıgı icin Sima gozukuyor du favori az farkla. Gecelecek haftalar bir tarz veya karakter favorisi cıkar en azından.
Tumay mi juroye tokat atmisPeki tümay in olayını hala öğrenemedik instagramda jüriye tokat attı falan yazmışlardı. Siz biliyor musunuz
Allstarda ozlemde olsunnnEvet Allstar Temmuzda veya Eylul de baslayacak, 20 kisi deniyor toplam, Nur Bozar bile olabilirmis barismislar, Ezgi nin adi aday listede hic gecmedi, ama kendisi olacakmis gibi izlenim verdi ancak bu olay yuzunden olmayabilir, Öykü ile araları bozuk.
Melisa ya da teklif varmıs Allstar icin ama kabul ederse olacak, ikinci sezon ortası donecekken bir pruz cıkdı. Melisa haksızlık oldugunu ima eden bir yazısı olmustu sonra agzını bıcak acmıyor "sozlesmem oldugu ıcın yasak acıklama yapmam dıyor" gelecek IBS ıcın.
Sonrakı hafta deginecem Melisa konusuna. Nazlı Sultan Nihal Gülay ve Melisa konuları karısık birbirine baglı olabilir.
Simdilik iyi geceler, diger sicak konulari yarindan sonra ogrenince yazarim.
İvanaya atmış burdaki arkadaş öyle yazdiTumay mi juroye tokat atmiskimeeeee
Dudakları estetik mi? Bende dudak kalemiyle rujla falan kalinlastiriyo diye düşünmüştüm
Mihribanin da estetik.Bence bir cok yarismaci dudaklarini dolduruyo. Hatta bence Sineminki, Zeynep Karacanin felan bile dudaklari estetik.
Mihribanin da estetik.
Silanin ne estetiği var ? Dün var dedi ne olduğunu söylemedi bence burnu olabilir. Bir de yeni gelen esmer kız bana çiğdemi anımsattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?