İşte Benim Stilim TV8 3. sezon

* Tumay in tokat attigi kisi Ivana mis galiba, Tumay in bile bir hayran kitlesi olusmus, tepki koyanlar var yarismaya. Ama oyle seyler yapmiski eski galada tum juri ve yarismacilar direk silmisler onu elenmesinden bir hafta onceden. Elennirken bile boyle bir tuhaf veda gormemistim, Ugurkan la vedalasti sadece ve hemen gitti, baska kimse bir sey demedi yerinden kalkmadi.

* Konuk Sinan Engin Didem i yazacakmis ama Ceren eleniyor.

* Ezgi Baylar kendi moda sayfasini acti bu hafta, xxx

* Sima ile ilgili sok gelisme olmus, 2 gun once ''bu Cuma yayinlanacak hafta ici programinda Sima yaptigi buyuk bir ayip ortaya cikacak'' demislerdi. Henuz izlemedim bugun ki gunduz programi sonra bakacagim.

* Nihal in öpüsme videosu net e dusdu. Kendi mi koydu baskasımı sızdırdı belli degil harbiden erkek arkadası gelip opuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nihal in ciplak 2-3 erkek le dans ettigi videolar var. Alem yapiyorlar sanki ben gordum sonra kaldirdilar. kim koyuyor belli degil nete. Ama Nihal cekiyor kendi telefonuyla.

Iceriden direk kaynagim yok, birkac farkli hesapdan bilgileri topluyorum kendi izlenimle parcalar birlesiyor zaten.
Sadece Melisa ve Ezgi ile konusmusumdur netten bir kac sefer. Baska yarismaciyla temasim olmadi netten.

Son düzenleme:

Nihal unutulmamak icin kendi dusuruyodur o videolari nete
Sahsen ondan beklerim bunu.
Bu arada Ceremin en zayif halkalardan oldugunu bu hafta boyunca soylediler,
elenmesine sasirmadim. Sinemde yarismacilarla kanka olup uzun sure isminin soylenmesine bu sekilde engel olacak.
Simanin ayibida, bir mankenin resmini instagramda kendi profil resmi olarak kullanmis.
Desifre oldu programda. Once kabul etmedi videosuda var felan dedi ama resmin orjinalinide gosterince
pek bisey yapamadi. Cok rezil oldu. Sozde oz guveni tavanda. Bence piskolojig bir rahatsizligi var.
Zerre kadar ozguveni yok aslinda. Olsa badana kadar makyaji surme ihtiyaci hissetmez.
170 boyundayim dedi, 160 cikti. Birde son olarak baska mankenin resmini profil resmi yapmasi cok traji komik ya.

daha ergenlikte o ablasi

Bu Sima yi haftalardir gozum tutmuyor du hic begenmedigimi soyledim ama sosyal medyada bayagi destek gordu, bu hafta cogu kisi anladi artik Cakma Özden i. Estetik li dudaklar, sıska vucut ve ukela hareketler. Yine de magdur kontenjanından sansı var final icin. One cıkan halen biri olmadıgı icin Sima gozukuyor du favori az farkla. Gecelecek haftalar bir tarz veya karakter favorisi cıkar en azından.

Dudakları estetik mi? Bende dudak kalemiyle rujla falan kalinlastiriyo diye düşünmüştüm

Allstarda ozlemde olsunnn

Silanin ne estetiği var ? Dün var dedi ne olduğunu söylemedi bence burnu olabilir. Bir de yeni gelen esmer kız bana çiğdemi anımsattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…