- 12 Nisan 2015
- 459
- 127
- 18
O mu güzel yoksa nur bozar mi güzel senceSoylemek istemedi. Bence dudaklarinda var. Googleden bakinca resimlerine bazi resimlerde asiri derecede dolgun dudaklari var.
O mu güzel yoksa nur bozar mi güzel sence
Yarışmaya katılmamış arkada konuşmuşlar jüriyle ama görüntü gosterilmediNur Bozar katilmicakmis Allstar a oyle bilgi dustu nete, digerlerinden Emel Zeynep Melisa ilgili haftalik ucret ne kadar alickalari ile ilgili belirsizlik var. Ama bu 3 lu 2.sezonu izlettiren lokomotif kizlardi. Mutlaka anlasmaya calisicaklar.
Ezgi olmaz ise Nur gibi supriz olmaz. Zaten aralari bozuk yapimcilar ve Öykü ile daha once soyledıgım gibi.
Emel gecen hafta ziyarete geldimi yarısmaya? ben bakmadım. Tartısma cıkmıs Emel ıle sorun yasanmıs deniyor.
Yarışmaya katılmamış arkada konuşmuşlar jüriyle ama görüntü gosterilmedi
Tumay mi juroye tokat atmiskimeeeee
Iste orada birsey olmus, cok siradan kiyafetle geldigi icin kızmıslar tartısmıslar, Emel in yaptıgını saygısızlık olarak gormusler podyuma almamıslar deniyor. Bakalım dogru cıkacakmı.
Silan da evil bir adam flort edıyormus haftalardır bu haber dolasıyordu. Sonra saldırıya ugramıs gecen hafta , yuzu morarmıs haberi geldı bır kac gun once.
Hesaninda kendi biraktugunu yazmis baslarda bende sizin gibiydim ama zamaanla fikirlerim degismeye basladiYanlis yazdim Sima degíl Silan in bacaklarinda morluk varmis dediler. Gecen hafta darp etmisler diyorlardi Silan icin sevgilisinin karisimi adam tutup saldirmis onlara otelde oyle bir soylenti.
Ortalik karisacak, Sinem i kazandirir bu olay finale giderse. Otekiler saibe altinda kalacak. Sinem elenirse eger kasitli yaptilar diyecekler.
Bana bu hikaye tanidik geldi, Nur Bozar gidince, Torpilli Aynegul o elenincede Ezgi kazandirilcak dendi. Ama tutmadi.
Simdiki hedef Mihriban olacak sosyal medyada malesef.
Ancak ekip ve Oykunun masum olmadiklarini biliyoruz. Onlar zaten bu tip seyleri yapiyor arada bir supriz degil. Olan diger kizlara olacak. Adlari kotuye cikar simdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?