İşte Benim Stilim TV8 3. sezon

Cakma Özden Sima da simdi Nihal emi ozendi, laf tasiyormus kulaktan kulaga, tartismalar da hep o var. Bugun yarım saat Simanın kulis dedıkoduları yuzunden tartısma oldu sıra Zeynep te ilen.

Bugun den inciler:
Nur: "Aranızdan hicbiri tarz degil hepiniz cok kotusunuz, ikinci sezon yarısmacılarından ozur diliyorum onları ilk sezonla karsılastırdık hep ama size gorunce onlara haksızlık yapmısız diyorum"
"Timsah goz yasları" (Sinem icin dedi)

Kemal: "Her gelen gideni aratacakmı hep boyle?"

Nur Bozar katilmicakmis Allstar a oyle bilgi dustu nete, digerlerinden Emel Zeynep Melisa ilgili haftalik ucret ne kadar alickalari ile ilgili belirsizlik var. Ama bu 3 lu 2.sezonu izlettiren lokomotif kizlardi. Mutlaka anlasmaya calisicaklar.
Ezgi olmaz ise Nur gibi supriz olmaz. Zaten aralari bozuk yapimcilar ve Öykü ile daha once soyledıgım gibi.

Emel gecen hafta ziyarete geldimi yarısmaya? ben bakmadım. Tartısma cıkmıs Emel ıle sorun yasanmıs deniyor.

Yarışmaya katılmamış arkada konuşmuşlar jüriyle ama görüntü gosterilmedi

Yarışmaya katılmamış arkada konuşmuşlar jüriyle ama görüntü gosterilmedi

Iste orada birsey olmus, cok siradan kiyafetle geldigi icin kızmıslar tartısmıslar, Emel in yaptıgını saygısızlık olarak gormusler podyuma almamıslar deniyor. Bakalım dogru cıkacakmı.

Silan da evil bir adam flort edıyormus haftalardır bu haber dolasıyordu. Sonra saldırıya ugramıs gecen hafta , yuzu morarmıs haberi geldı bır kac gun once.

Tumay mi juroye tokat atmis kimeeeee

Eleme başlamak üzereydi.. Mola bitmiş, seyirciler çıkarılmış ve kızlar yerine geçiyordu. Tümay, Gülşah'a bağırarak; "ne oldu hani bizim grup harici herkes gidene kadar bizden birinin adı söylenmeyecekti?" diye sordu. Didem araya girerek; "sen kimsin ki senin adını vermeyelim? Bu hafta bir tane bile yıldız alamadın." dedi. Tümay, Didem'in üstüne yürüdü ve tokat attı. Gülşah, Şilan ve Cerem ise Tümay'a saldırdı. İvana da yeter artık diyerek sinirli bir şekilde stüdyoyu terketti. Tümay'ın Gülşah'a atmak istediği tokat, araya giren Kemal Doğulu'ya denk geldi. Elçin sinir krizi geçirdi. Şilan ve Cerem tekrar Tümay'a saldırdı. Araya giren Uğurkan ve Mahmut Tuncer hepsine bağırarak Tümay'ı alıp götürdü. Tümay, uzaklaştırılırken bile hâlâ kızlara sataşmaya devam ediyordu. Gülşah da Tümay'a çanta fırlattı ve çanta Mahmut Tuncer'in kafasına isabet etti. Hemen çekime 1 saatten fazla ara verildi. Elçin de o arada yapım ekibi ile görüşerek kesinlikle gitmek istediğini ve daha fazla yarışmada kalamayacağını söyledi. Tüm planlar alt üst oldu tabi. Tümay'ın gitmesi gerekirken, 2 kişi elenemeyeceği için Elçin gitti. Bu olaylar yaşanırken de yerinden dahi kalkmayıp, sadece izleyen Sima, gülümsüyordu. İçinden ne geçiyordu bilemem ama kesin olan, daha bir hafta önce peşlerine takıldıkları Tümay'a, şimdi düşman olup kavga edenleri "ben demiştim" der gibi izlediğiydi. Tümay'ın elenmemesine sinirlenen bazı kızlar da, Elçin gibi yarışmadan ayrılmak için yapım ekibi ile görüştü fakat bu talepleri reddedildi.

Nurella seni kiniyorum bizim birincimize hic yakismadi tarzinda bir yorum yapti canli yayinda.
Haklida valla. Tumayin olayini Simayin o sekilde izlemesinin bence tek sebebi, bir ihtimal tetigi ceken kisinin o olmus olabilme ihtimali. Ya da karissaydi onuda doven olurdu

Sima yine acılı firca yedi Nurella dan, boyundan buyuk konusuyor kiz. Sacmaliyor gülüyor laf yiyor somurtuyor.
Canım mazlum
Su yarismaya 20 yasindan asasini almasinlar artik. Aysenur istisna oldu, kucuk kizlar genelde bilmiyor konusmasini saygiyi.
Bugun Silan Gulsah ve Mihriban in bacaklarını cok gostermıs ler kameralar dediler ben tam ızleyemedim, Sima nın bacaklarda morluk varmıs.
Mihriban cok guzeldi bugun.

Dogruysa sima programdan kovulmus. :/
Basta sevmemistim ama sonra isindim kiza, üzüldüm gercekten.

Yanlis yazdim Sima degíl Silan in bacaklarinda morluk varmis dediler. Gecen hafta darp etmisler diyorlardi Silan icin sevgilisinin karisimi adam tutup saldirmis onlara otelde oyle bir soylenti.

Yanlis yazdim Sima degíl Silan in bacaklarinda morluk varmis dediler. Gecen hafta darp etmisler diyorlardi Silan icin sevgilisinin karisimi adam tutup saldirmis onlara otelde oyle bir soylenti.
Hesaninda kendi biraktugunu yazmis baslarda bende sizin gibiydim ama zamaanla fikirlerim degismeye basladi
Evet zaman zaman gereksiz cikislaei oluyordi saygisuzliklarida onda hakli olabilirler
Fakat kizin fiziksel ozellikleri ile cok kafa yapmaya basladilar
Spagetti premeture vb insan bunlara gulup gecsede eminim sima yi cok yipratmistir

Bu arada haklıymısım su Aslinda Neler Oluyor programi vardi ya 2 ay once kaklti yayindan Tugce Aysegul Aysenur Ozlem ve Melisa en son vardi yorumcu olarak.
Onun kalkma sebebi tahmin ettigim gibi Özden Cerrahoglu imis.

Birkac hafta once duydum bu haberi:
Özden-Nihal grubu cok elestri alıp yıpranmaya baslayınca yapımcılar Öykü ye telkinde bulunup Özden hakkında olumsuz konusmayı bırakmaları talimatını verirler. Öykü reddeder aksine Tugce Aysegul Aysenur a istedikleri gibi konusmalarına izin vermeye devam etmis. Ondan sonra aniden program yayından kalkar hafta ortası. Boylece artık İste Benim Stilim ile ilgili herhangi bir yorum programı kalmaz.

Aysegül yayında Nur Yerlitas ın yanına geldiginde Nihal ın rahatsız bakısları gozumden kacmamıstı, hic haz etmiyordu ondan. Aysegülde ortaya bir laf etti duman edicek ve gitti. "Ilbige falan gerek yok beni alsınlar buraya bak neler yapardım"

Son düzenleme:
İşte Benim Stilim Yarışmasında ŞOK Diskalifiye! Sima Şerafettinova Yarışmadan Kovuldu mu? Sima Şerafettinova gelen bilgiler dahilinde diskalifiye edildiği açıklandı. Dolayısı ile hayranları şoka girdi ve herkes Sima Şerafettinova elendi mi sorusunu sormaya başladı. Bu akşam ki eleme gecesinde değil ama önümüzdeki haftalarda artık Sima Şerafettinova göremeyeceğiz gibi duruyor. peki ne oldu da Sima Şerafettinova elendi yani yarışmadan çıkarıldı orası henüz belli değil. Sürekli yakalana yalanlarından dem vuran yarışmacılar sonunda başiarılı oldu ve Sima Şerafettinova elendi mi görüyor olacağız. İşte Benim Stilim Sima Şerafettinova neden yarışmadna kovuldu? 3 0 0 Sima Şerafettinova gelen bilgiler dahilinde diskalifiye edildiği açıklandı. Dolayısı ile hayranları şoka girdi ve herkes Sima Şerafettinova elendi mi sorusunu sormaya başladı. Bu akşam ki eleme gecesinde değil ama önümüzdeki haftalarda artık Sima Şerafettinova göremeyeceğiz gibi duruyor. peki ne oldu da Sima Şerafettinova elendi yani yarışmadan çıkarıldı orası henüz belli değil. Sürekli yakalana yalanlarından dem vuran yarışmacılar sonunda başiarılı oldu ve Sima Şerafettinova elendi mi görüyor olacağız. İşte Benim Stilim Sima Şerafettinova neden yarışmadna kovuldu?

Sima Şerafettinova instagram sayfasında elendiğini yani diskalifiye edildiğine dair bir yorum paylaşmış ama elbette tam bir resmi açıklama yapmadan kimse gerçeği bilmiyor olacak. o halde bizlerde konuyu takip ediyor ve İşte Benim Stlim yarışmasından diskalifiye edilen Simanın neden elendiğini bulmaya çalışıyor olacağız.

OKU, YORUMLA ve PAYLAŞ ==> xxxx

Son Dakika haber

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya karakter olarak zor bir insan. Ne isi var yarismada anlamis degilim.
Her konuda yalan soyluyor. Insan boyu hakkindadami yalan soyler.
Veya baskasinin resmini profil resmi olarak kullanipta, karsidakiler ispatle gelince
kendi resmi olmadigini kabullenmesi bu kisinin hayata at gozlukleriyle baktigini gosterir.
Eyvallah azerbeycanlilar kardesimiz ama onlari temsil eden kisi onlari rezil ediyosa
bence bir zahmet ordan birileri simayi uyarmaliydi zaten.

Ortalik karisacak, Sinem i kazandirir bu olay finale giderse. Otekiler saibe altinda kalacak. Sinem elenirse eger kasitli yaptilar diyecekler.
Bana bu hikaye tanidik geldi, Nur Bozar gidince, Torpilli Aynegul o elenincede Ezgi kazandirilcak dendi. Ama tutmadi.
Simdiki hedef Mihriban olacak sosyal medyada malesef.

Ancak ekip ve Oykunun masum olmadiklarini biliyoruz. Onlar zaten bu tip seyleri yapiyor arada bir supriz degil. Olan diger kizlara olacak. Adlari kotuye cikar simdi.

Sinem bence en zayif halka Zeynep karaca ile birlikte.
Bakalim bu sefer juri hangi haksizliga goz yumacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…