- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
Aman ya ezgi 1.oldu
Gecen sezonda emel hak etmeyerek kazanmisti buda öyle oldu.
Allstara bakicaz artik
evet bencede tek ikizler hak etmişti.
Bu yarışmanin hak ederek kazanani sadece ikizler oldu bence
evet ya benim favorimdi mihriban ama ezgi aldı ya cidden üzüldüm,ezgi hariç kim alsa tamam olabilir derdim.Supriz yok Ezgi aldi gecen hafta tahmin ettigim gibi. Mihriban olsaydi durum farkli olabilirdi.
Ezgi 3. veya 4. tarz favorisiydi tum sezona bakarsak. Ben Silan ve Gulsah in sansisinin az oldugunu cakmistim, cunku erkek kesime daha cok hitap ediyorlardi kadinlar sempatiklige daha cok onem verir.
Lost ve Melisa ve bazi kesimler Cagla ya destegi 3. olmasina yetti ancak. Ama eger basindan beri katilsaydi yarismaya 1. olurdu. Sonradan gelip 3. olmak buyuk basari ve ilk oluyor. Bende son anda bir tane gonderdim ona oy.
Allstar kadrosu icin oylama basladi bugun 46 yarismaci icin, sanirim 1 hafta surecek en az sms sureci.
orada normal hayatta kı tarzını yansıtan tek kişi zeyneptıezgi sesini kaybetmesiyle çok oy aldı bence, çok sempatik göründü, hatta ben bunun oy için oyun olabilceğini düşündüm tabii olasılık olarak konuşuyorum, böyle küçük nüanslar çok oy kazandırabiliyor
en şaşırmadığım zeynep, jüri 38374634474 kez uyarmasına rağmen hep bedenini kötü gösteren, kesen parçalarla geldi, onun tarzı tamamen o aslında kendine göre tarzı var yani, ama kötü bi tarz
şilan da nur yüzünden 2 oldu, gülşah 4. olaydı bari, çağla ne alaka 3. oldu anlamadım
benim favorim gülşahla ezgiydi zaten, güle güle harcasın
samimiyetle soruyorum böyle inşaallahlı maşallahlı bu kadar kendinizi verecek ne var ?alt tarafı bir Show programı değil mi buEzgi zaten sevgilisini oraya getirdigi an buyuk bir hamle yapti, o duygusal konusmalar evlilik le ilgili filmlerde olacak seydi boyle bir izlenim izleyiciyi cok etkiler. Oylama bir hafta oncesi baslamisti, o gece oylamada bir puan da kazandirdi Ezgi ye.
Mihriban 2 hafta direnip bu finalde olsa idi ve o gece duygusal bir konusma yaparak kendisi ve annesiyle ilgili aglayarak ''cok kotu seylere maruz kaldik'' diye, avantaji direk kendisine cevirip oy patlamasi yasatabilirdi final gecesi, destansi bir sampiyon luk hikayesi olurdu ve zaten en hakeden Mihriban di tarz ve kisilikde.
Lost ve ekibinin un yatacak yeri yok gunahlarinin iftiralarinin bedelini oder insanlah. Rezil oldu simdiden, Sinem Silan Sima Cagla dedi surekli cevirdi, hicbiri kazanamadi her haberi fos cikti.
Zaten oradaki kavgalarin hepsi planli yapiliyormus.bişi merak ediyorum...bu ezgi ilk geldiğinde ıvana gözüme çarptı demişti ezgi için....
bana kurgu gibi geliyor bu program...bilmiyorum....
bunu düşünme sebebim de 2. sezondan nazlı sultan ın elenmesi...
hep onu beğendiler....önlerine gelince elediler.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?