- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.955
- 168
chesss haber yok muay herkes ağlıyo bugun
chesss haber yok mu
herkes kanal takip eder ben seni
tabi sen de haklısın...eğlenmek senin de hakkın...ay yok canım sıkıldım ordan biraz buralarda takılayım dedim
ben izliyorum ama henüz bitmedi devam ediyor ama az kaldı.Kiim kazandı izleyen var mı acaba
Daha aciklanmadi sonuc :)Kiim kazandı izleyen var mı acaba
margam kapı pencereyi kontrol ettim,çamaşır bile astım ama bu yarışma hala bitmedi :))Daha aciklanmadi sonuc :)
Ben maske yaptim yikadim yemek yedim dislerimi fircaladim birde ustune dizi izledim ama hala bitmemis fark ettimmargam kapı pencereyi kontrol ettim,çamaşır bile astım ama bu yarışma hala bitmedi :))
Benim favori 4. Oldu yaaaamargam kapı pencereyi kontrol ettim,çamaşır bile astım ama bu yarışma hala bitmedi :))
gülşahtı değil miBenim favori 4. Oldu yaaaa
Ezgi de alabilir ya bilemedim valla silani daha cok mu begeniyorlardigülşahtı değil miumarım şilan kazanır,mihriban gitti bari şilan alsın
yooo ama ezginin tarzını ben beğenmiyorum,bana hitap etmiyor ondan şilan dedim.Ezgi de alabilir ya bilemedim valla silani daha cok mu begeniyorlardi
yok canım fesatlık etmiyorsun,bu tarz meselesi,mesela benim en yakın dostum ezgi fanatiği,onun tarzını çok beğeniyor,mesela yarışmanın en başından beri benim en beğenmediğim tarz da ezgiye aitti halbuki,saçlar falanda çok kötü ayrıca,erkek gibi geliyor böyle tarzlar bana,tabii bu benim fikrim,dediğim gibi çokta beğeneni var.Silan kazansin madem
Bu arada ezginin sevgilisi baya yakisikli, ezgi fazla guzel bir kiz degil hani
Fesatlik ediyorum galiba
Ezgiyi gorunce aklima ozge ulusoy geliyorSilan kazansin madem
Bu arada ezginin sevgilisi baya yakisikli, ezgi fazla guzel bir kiz degil hani
Fesatlik ediyorum galiba
yok canım fesatlık etmiyorsun,bu tarz meselesi,mesela benim en yakın dostum ezgi fanatiği,onun tarzını çok beğeniyor,mesela yarışmanın en başından beri benim en beğenmediğim tarz da ezgiye aitti halbuki,saçlar falanda çok kötü ayrıca,erkek gibi geliyor böyle tarzlar bana,tabii bu benim fikrim,dediğim gibi çokta beğeneni var.
bu arada bencede şilan kazansın
Ezgiyi gorunce aklima ozge ulusoy geliyor
niye ki margamEzgiyi gorunce aklima ozge ulusoy geliyor
Bende begenmiyorum ezgiyi.Aynen tarzini, vücut hatlarini ve yüzünü ben begenmiyorum. Yüz hatlari cok erkeksi. Omuzlari cok genis ve saclari cok kötü.
O cocugu nasil bulmus hala anlamadim
Ozgenin bi alimli yanı var yine de bu kız cok itici geliyor bana
Bilmem ilk gordugumde de aklima direk o gelmistiniye ki margam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?