İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

yok canım ne zayıfıı..:bbo:
ben tam 74 kiloyum..
boyum 1,67
ama pek inanmıyolar bu kiloda olduğuma..
kemiklerim iri galiba biraz:1rolleyes:

azocum çok tatlı göbişin.. maşallah Allah nazardan saklasın..

maşallah maşllah kasım annelerinin göbişlerine
Allah nazarlardan saklasın sizi kızlar hepiniz pek bi güzel hamiş olmuşunuz

azocum ne tatlı göbiş öyle yaaa.bu arada zayıf görünüyorsun gercekten ayy aynı ben gibi:dance: kızlar size bi şey diyeyim mi eskiden hamile birini gördügüm zaman aaaaaaaaa kadın orta katını kiraya vermiş diye gülerdim.ne bileyim cok hoşuma giderdi :roflol: şimdi bizde öyle olduk degil mi... ve bunu bilen sevgili kocam ve annem dalga geciyo artık benle göbek şiştikçe..olsun ben memnunum kiracımdan diyorum bende:teytey:

JULİANNECİM NERDESİN CANIM?
SÖLEDİN SÖLEDİN GİTTİN BAKIYOM.
BAK KOYDUM İŞTE GÖBÜŞÜMÜN FOTOSUNU:dance:

azoooooo ne güzel göbiş yaaa ne mide ne karın sırf bebiş çıkmış valla süper yaaa bayıldımmm..

Ayyy Azocuuuumm, dalga geçer miyim hiç aşkol :1hug: Ben sen gaza gelip ekle diye öyle dedim tatlicadiarzu Nasıl güzel nasıl tatlı. Gerçekten de top gibi tam önde göbek. Bak nasıl belli erkek olduğu. Sen de Asortie'nin dediği gibi bayağı fit çıkmışın canım benim. Ayrıca bak bide üzülüyordun, bel çukuru yok diye hiç de bile bak ne güzel varmış bel çukurunda :)))

Kızlar sizden özendimmmmm, siz gördükten 3 hafta sonra bizim de göbüşümüz bu hale geldi. İşte benim koca kızım. Bu kez üstteki linki koydum. Bakalım yapabilmiş miyim?

[/URL]

anaaaaaaaaaaaa ya ne kadar zayıfsınız siz yaaa..bööööö ağlamak istiyorum...ben yuvarlanarak gidecem doğuma sanırım..bir müddet görüşmeyelim...jeyyarjeyyar

canım çok güzel sivri bir karnın var ilk bebek ya sadece ortası dolmuş benim belim falan hiç kalmadı ya bugün eski gömleklerimden birini giydim ve bununla kendimi çok tombiş hissettim hiç hoşlanmadım:))

Yok kızlar ben de zayıf değilim, tombikim. Azo'yla aynı kilodayız. Ama ilginç bak o kadar da kilolu gibi durmuyormuşum. Ben kendimi normalde daha bir toparlak, böyle topumsu bir şey gibi hissediyorum :))

Kızlar sizden özendimmmmm, siz gördükten 3 hafta sonra bizim de göbüşümüz bu hale geldi. İşte benim koca kızım. Bu kez üstteki linki koydum. Bakalım yapabilmiş miyim?

[/URL]

julicim geçen gün çok kilo aldım diye sızlanan sen değil miydin? klava:çok kötüsün biz halimize ağlayalım o zaman ayrıca gayette zayıfsın benim resmi gördün balon gibi oldum sizin yanlarınızda hep boşluk var benim niye yokkkkkkkkkkkkkk((( bende bugün itibariyle spor ve rejim yapayımda siz beni bir dahaki resimlerde görün hıh:1no2:

Son düzenleme:
Canım benim siyah giydim ya ondandır. Hayır hiç de dedğin gibi balon gibi falan değildin. Ama merak etme çok değil nerdeyse bir ay sonra zaten hepimiz balon gibi olucaz. Sen rejim falan yapayım deme hem, valla bu kızlar topa tutar seni, ben bi vitimini bırakınca bile neler neler yapmamışlardı bana :)))

ya benim göğüsler bedenime göre çok büyük hatta bu bebeğimden sonra bir operasyon ile küçültmeyi düşünüyorum ama şuan tabi yapacak birşey yok göğüsler büyüdü göbek büyüdü mideyede ne olduysa birden bire bu günlerde oda büyüdü ve ben silindir gibi oldum bu arada arkadan hiçbirşey yok gayet zayıf duruyorum önden bütün çıkıntılar mevcut maaşallah

ya kızlar içinizde yeniden kusmaya başlayan varmı ben bu hafta pazartesi çok kötü bir şekilde çıkartma yaptım yemekten 10 dk. sonra falan bugün zor bela tuttum reni falan içtim anca durdu tabi gelmezse hergün midemle başım dertteydi bu hafta neden dir acaba

Beklemek benim de aynı şey bugün oldu. Resmen tutamadım kendimi, yemekhaneden yukarı zor yetiştim. İlk zamanların bulantısı gibi de değildi. Daha şiddetliydi. Umarım devam etmez.

[/URL]

Maşallah ikinize de kızlar.
Çok da kocaman çıkmamış bence göbişleriniz.

kızlar çok çok teşekkürler valla moral verdiniz.
ben bu gazla yarın boydan bi fotomu çekip koymazmıyım:sm_cool:
ama korkmak yok hee:roflol:
juliannecim valla sende zayıf çıkmışsın.
sende benim gibi kilonu göstermiyosun demek yaşasın...
kız yoksa photoshopta incelttinmi doğru söletatlicadiarzu

kızlar bu arada benimde bazen mide bulantılarım oluyo..yani tamamen geçmedi..
arada bi yediklerimizden galiba hassasiyet devam ediyo..
napalım bebişler için katlanıcaz

Hahahahahaaaa valla haklısın. Alt tarafı photoshop gibi çıkmış :roflol: Ama hiçbir teknik alet kullanılmamıştır Azocum. Bak aldık senden boydan foto sözünü. Hadi bir ilki de sen gerçekleştir, koyuver boydan fotoyu tatlicadiarzu

ya sizi görünce ben korkmaya başladım. hepiniz kaçışırsınız benim göbüşü görünce....
koccamaaaaannnnnnn (((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…