maşşallah kurtcum göbişin çok şeker hem küçücük ..güzel Şeniz
Polipe sanırım biz erkek anneleri gibi top bir karna sahip olmuyoruz aynı zamanda kalın bacaklar, çıkık basenler de var topik karnımızın yanı sıra :) Ben de diyorum ya hep sanki bacaklarımda taşıyorum kızımı, niye öyle oldu bilmiyorum. Geçende bulgur yemiştim annem bile görünce kızım bu ne sanki 6 aylık dedi :) Dediğin gibi gazla birlikte akşamları kocaman oluyor :) Benim ilkg ünlerden beri böyle, sabah 5 aylık akşama 7 aylık. Hatta geçen bir arkadaşım tek olduğunu bile bile ikiz mi dedi de ona sinir oldum :)
kurt windrose masallah sizlerede..ufaklilklar büyüyor artik yavas yavas ne güzel olmuslar ama..
Polipe sanırım biz erkek anneleri gibi top bir karna sahip olmuyoruz aynı zamanda kalın bacaklar, çıkık basenler de var topik karnımızın yanı sıra :) Ben de diyorum ya hep sanki bacaklarımda taşıyorum kızımı, niye öyle oldu bilmiyorum. Geçende bulgur yemiştim annem bile görünce kızım bu ne sanki 6 aylık dedi :) Dediğin gibi gazla birlikte akşamları kocaman oluyor :) Benim ilkg ünlerden beri böyle, sabah 5 aylık akşama 7 aylık. Hatta geçen bir arkadaşım tek olduğunu bile bile ikiz mi dedi de ona sinir oldum :)
Evet arkadaşlar göbüşler büyüdü, artık her yerde dikkat çekiyoruz. Ben mesela en çok market alışverişinde kasada sıra beklerken kullanıyorum hamiş olma avantajını. Ya zaten bana sıralarını veriyorlar, ya da ben öyle acıklı ve oracıkta yığılıverecekmiş gibi bakıyorum ki hemen yine sıralarını vermek zorumda kalıyorlar! Hamişliği seviyoruuuuuuuuuummmmmmmmm!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?