İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

Polipe sanırım biz erkek anneleri gibi top bir karna sahip olmuyoruz aynı zamanda kalın bacaklar, çıkık basenler de var topik karnımızın yanı sıra :) Ben de diyorum ya hep sanki bacaklarımda taşıyorum kızımı, niye öyle oldu bilmiyorum. Geçende bulgur yemiştim annem bile görünce kızım bu ne sanki 6 aylık dedi :) Dediğin gibi gazla birlikte akşamları kocaman oluyor :) Benim ilkg ünlerden beri böyle, sabah 5 aylık akşama 7 aylık. Hatta geçen bir arkadaşım tek olduğunu bile bile ikiz mi dedi de ona sinir oldum :)

o muhabbet bizdede var eşim bile diyor ikiz falan olmasın diye kızımızın arkasına kardeşi saklanırsa görmezmiş dr oda onun tezi:roflol: akşamları inanıcak gibi olsamda sabahları baktığımda herşey daha normal görünüyor

kurt windrose masallah sizlerede..ufaklilklar büyüyor artik yavas yavas ne güzel olmuslar ama..

canım bende aynı şey var. Başından beri koca göbekliyim. Yani bu aylarda belli olmaz denilen zamanlarda bile benimki gayet de belliydi yani. Benimlede dalga geçiyorlar. Doktora gidince tek mi hala diye:)) Gelen müşteriler doğum ne zaman diyor 4 ay var diyorum gözler kocaman oluyooo nasıl yanii? ya daha varr ama ne yapayım büyük işte gobekk.Oğlumun yeri rahat geniş geniş yatıyo. Ultrasonda gördüm kafayı bi kenara yaslamış ayaklarıda yan yana yaslanmış yine bi yere itiyo gibi sanki uyuyordu:)) uyy yerim onu ben yaa.Kim ne derse desin umurumda değil vallaaa. Veren rabbime bin şükür. Allah olmayanlara da versin kimsenin gözünü bırakmasın..

valla dün perdeciye gittim iki parça tül alacaktım sadece neyse girdim içeri bir kadın var ama ben böyle tezgah arkasında kaldım..kadına sordum işte böyle böyle kadın gıcık bir ses tonuyla yok dedi geçiştirdi..bende bir baksanız filan dedim kadın yok hanımefendi diyor ama ben olduğuna eminim..neyse kadın ayağa kalktı ana bi baktı benim göbişi gördü..hemen bir tebessüm ve siz oturun ben bakiyim dedi..yani hamiş olunca bana acıdımı anlamadım ama güzeldi..sonra istediğimi getirdi gülerek ve güzel bir tavırla uğurladı beni...hamişliğin bir avantajını daha kullanmış oldum..

Evet arkadaşlar göbüşler büyüdü, artık her yerde dikkat çekiyoruz. Ben mesela en çok market alışverişinde kasada sıra beklerken kullanıyorum hamiş olma avantajını. Ya zaten bana sıralarını veriyorlar, ya da ben öyle acıklı ve oracıkta yığılıverecekmiş gibi bakıyorum ki hemen yine sıralarını vermek zorumda kalıyorlar! Hamişliği seviyoruuuuuuuuuummmmmmmmm!!!!!

bu yazıyı gördükten sonra kimse yer vermeyecek bize:roflol:şaka şaka ilahi elmalı turta

atatanem göbüşü büyütmüşün Allah nazarlardan korusunyerimseniben

atatanem çok hoş çıkmışsın bebişinle..evet yaa büyüdü artık saklanmıyo göbüşler.
kızlar itiraf edeyim benimde çok hoşuma gidiyo hamiş olduğum için insanların ayrıcalıklı davranmalarısırnaşık şey

Atatanem nasıl büyümüş öyle yaaa :) maşallah. Acaba benimkide mi uzaktan böyle görünüyor. Dur buün bi foto koyayım da söz söyleyin ebn farkedemiyorum büyüdüğünü. Ama gerçekten fark ediliyor sanırım. Çünkü geçende de bana ilk kez otobüste yer verdiler. Böyle kızlar falan bi göbeğime bi suratıma bakıp kafalarını çevirmişlerdi Allah'tan bir insan evladı vardı da otobüste ayakta gitmekten kurtuldum.

Teyzoşları bu kızımın yandan

Bu da önden fotosu

Ayrıca fotoyu çeken E.... teyzemize de teşekkür ederiz (söylemezsem bi daha çekmeyecek valla:) Bu arada aldığım kiloları buradan da net görebilirsiniz :) Azocum bak üzülmene gerek yok :)

ayyy juli kıs ne güzel çıkmış bebişin evi ...yandan daha zayıf duruyon ..önden daha farklı ...benim gibi belim kayboldu benimde ..popo da büyüdü..olsun bebişler için değer..onların peşinde koşmaktan zayıflıcaz zaten ...

juliecim baya çıkmış senin göbek de tatlım artık hepimiz belli ediyoruz kendimizi.elmalı turta gibi bende kullanıyorum bazen hamileliğimi.amaaan bidaha hamiş oluırmuyuz olmazmıyız belli bile değil oyüzden sonuna kadar kullanalım anasını satayım:))))

Yaw juli çok güzel şişmişinyerimseniben de aklıma ne geldi hala bize bakıp hamile olduğumuzu anlamayanlar varsa bize ne diyolardırki içlerinden _kadına bak karnını gere gere yürüyor hiç gocunmuyoda şişko falan ayyy ne ayıp:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…