İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

kızlar bu resimleri az önce çektirdim arkadaşıma işyerinde..
bakın nekadar şişko olmuşum..sırnaşık şey
ayaklarımıda görün şişmiş olarakkafamçokkarıştı

Son düzenleme:
azocum cidden şişmiş ayakların çok canım yaa tuz falan yemiyon deme bak şişme daha çok

offf sorma atacım..ben zaten tuzlu yemekleri sevmem..hep az tuzlu yerdim.tansiyonumda hep düşük.hamile kalmadan öncede şişerdi ayaklarım.ama hamilelikte vücut daha çok su topluyomuş ya..doktoruma sordum.bazılarında olur normal dedi..bide akşamları görsen..5-6 gibi bundan daha şiş oluyo..
napalım idare edicez.bak haftasonu evde olunca hiç şişmiyo.burada akşama kadar oturuyorum.sandalyeden aşağı sarkıyo ayaklar..bide sıcak..bi tabure alamadım..haftasonu alıcam inş. pc kasam yerde benim.üstüne bi bez serdim onun üstüne koyuyom gün içinde bazen iyi geliyo şimdilik öle idare ediyom..:1rolleyes:

Hiçbi hamişe şişko dedirtmem ben! Tabii ki kilo alıp şişicez. Takmayın kafanıza arkadaşlar. Önemli olan bebişlerimizin sağlığı. Bu arada göbüş iyice kendini göstermeye başlamış Azo... Çok tatlı görünüyo... Yerim ben içerdeki bebiyi!

azoş bebikin güzel çıkmış maşşallah ...ayaklar şişmiş valla ama normal ya bütün gün aşağı sarkıyor tabi...ben bile evde olduğum halde şişiyor bazen..allah kolaylık versin..
bu arada yanmışız da haaaa .:))))

Azo Allah nazarlardan saklasın biz çalışanların işi zor bende işyerinde ayaklarımı yıkayıp druyom yoksa tek sığabildiğim parmak arası terliğime sığamıyorum akşamlar hepten kabus zaten ayaklarımı dikip uyuyorum yemekten sonra

Azocum ne güzel olmusun yaaa..sisliler sicakla beraber iyice artiyor galiba..
cok seker olmusun ama söylemeden gecemedim

kızlar....sizlerin göbüşleri benim göbüşün yanında baya küçük görünüyor...Benim göbüş niye bu kadar büyük acaba...Bende bi foto çekip koyabilsemde sizde görseniz...Acayip büyükkkk:))))

işte biz geldik koca göbişimizle kızım küçük ama sizden daha büyükk
eee 22 haftada 11 kg alırsam olacağı bu öyle değil mii

deryacım sen baya bi göbiş yapmışın canım yaa..oy maşşallah ana kız tombik olcanız..allah nazardan saklasın..

sorma eylül cüm birden nasıl tombikleştim
bizde hayret ettik ama sağlık olsun eninde
sonunda verilir kilolar hiç takmıyorum maşallah
kızımda şuanda iyi gidiyor ama ben oldukça kilo aldım
tedaviye başladığımıda 53 kg idim hamile kadığımda ise 58 kg oldum
şimdi söylemesem iyi ama 69 kg olmuşum bakalım doğuma kaç kiloyla gideceğiz
uzun zamandır beni görmeyenelr ne olmuşsun diye hayretle bakıyorlar:))

sağlıklı bi şekilde bebekelrimizi kucağımıza alalımda gerisi boşş

DERYACIM SÜPERMİŞ GÖBÜŞÜNDE BEBİŞİNDE:teytey:
OLSUN OLSUN YETERKİ BEBİŞLER SAĞLIKLI OLSUN.İNSANLAR 20-25 KİLOYU NASIL DOĞUMDAN SONRA VERİYOSA BİZDE EVEL ALLAH VERİRİZ ARKADAIŞM..
(BU ARADA BENDE 10 KİLO ALDIM YA O BAKIMDAN DESTEKLİYOM SENİsırnaşık şey)

boşverin kiloları doğumdan sonra uykusuzluk koşturmaca verilecek hepsi zaten..önemli olan bebişler..

atacım süper görünüyor güle güle gez göbüşünle..
benimde birşey dikkatimi çekti 1 günde göbişim dahada büyüdü sanki yaa ..olabilirmi bana mı öyle geliyor acaba...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…