İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

İki gün girmedik, amma çok foto koymuşunuz güsel anneler!!!
Ve de hepinizinki harikaaaaaaa......
2 hafta daha geçsin de ben de oğluşumu gene göstereyim size teyzeleri. Bu arada doktor kilo alımıma gayet iyi dedi kızlar. Rahatladım biraz. 3 haftada yarım kilo almışım. 8.5 oldu yani. Normale döndün dedi doktorum, şükür yani.
Ya çok şekeriz hepimiz yaaa..... Bayılıyom hamişlere, denize girerken bile sefiom kendimi, herkes bakıp gülümsüyo, bayılıyom.
HEPİMİZ ŞİŞKOYUZ, HEPİMİZ TATLIYIZ, HEPİMİZ HAMİŞİZ!!! :hooray::teytey::dance::sm_cool:
Allahım hepimizi nazarlardan saklasın.

julicim şimdi gördüm göbüşünü..maşallah maşallah tosun gibi çıkmışın valla..
tam kaynana:roflolanladın sen onu)
valla kız içime su serpildi.bi şişko ben değilmişim.bende bi çekip koyim bari foto bugün..coksekeriremsusırnaşık şey

çilekcim senin göbüşte süper.valla hep senin gibi hamişlere özenmişimdir.hiç fazlalık yok.sanki bi top yutmuş gibi sadece bebiş kilo alıyo..ben hem enine hem boyuna gidiyom valla..yani bütün ben bi top..:roflol:

azoooo süper ya aynı ben , sen , ben birde juli aynıyız..çileği görünce biraz imrendim gerçi ama olsun be bizde güzeliz demi ama..
haa bu arada sende nisaya geliyon hangi gün kontrol ,buluşalım ..ayrıntılıya girdmişmiydin?kim baktı esin mi reyhanmı...???

teşekkürler kızlaaaar!!!
eylülcüm benim doktorum ferda hnm.ayrıntılıya girdiğimde reyhan hnm. izindeymiş gülseren hnm.(poliklinik tarafında) baktı..
benim bi sonraki kontrolüm 2 ağustos ta..yani bütün tahlillerim bitti.sadece bundan sonra bebğin gelişimini takip edicez dedi doktorum..
sen girdinmi ayrıntılıya?
doktorun Asiye hnm. dı dimi?
memnunmusun?
doğumuda orada yapıcan dimi?

canım ben ayrıntılıya 19 temmuzda giricem 10 gün sonra ..esin hn. yokmuş bende reyhan hn. dan aldım randevu..
ben asiye hanıma gidiyorum canım çok memnunum ..doğumuda kısmetse orda yapıcam inş..

canim benim ben bu topikte göbisini gösteripte cirkin olan kimseyi görmedim..
herkesin göbisler cok seker yaa..

:lepi: yaşasıııııııın azo da tombikimiş, ayy nasıııl sevindim nasıl sevindim anlatamam. Azo'cum bizden kaynana olmaz canım benim. Olsa olsa nine olur bu halimizle sırnaşık şey Çok tatlı çıkmışsın. Eylül de ne güzel demiş, bak hepimiz aynıyız diye.

Eyyy çilekk birinci vazifen bol yemek yiyerek tez zamanda kasım anneleri ortalamasını bozmamak veeee 70'li kilolara gelmektiiiir :))) Neyse hadi sen de nazar boncuğu ol bari, sülün gibi maşallaaah

canim benim ben bu topikte göbisini gösteripte cirkin olan kimseyi görmedim..
herkesin göbisler cok seker yaa..

sağol canımcım ..biz hamişler hepimiz güzeliz,ayrıca herkesin gözünde kutsal ve öncelikliyiz..bir kadının en özel ve en güzel olduğu dönem bence hamilelik dönemi..

şikoyuz biz çilek doğum yapınca eski kıyafetlerini giyecek ama biz hamile kıyafetleriyle dolaşıcazzz:teselli:ama hayatımda ilk defa spor yapıcam doğumdan sonra 36 beden halime geri döneceğim yoksa o bir gardrop dolusu cicilerime kıyamam ben yaaaasenağlama

Kızlar hepinizin göbüşleri süpsüper olmuş! Bence kilosu kaç olursa olaun hamişlik herkese ayrı bir yakışıyor... Bu arada Julie'cim göbüşler koskocaman oldu, bakabildin mi başlığa?

Eyyy çilekk birinci vazifen bol yemek yiyerek tez zamanda kasım anneleri ortalamasını bozmamak veeee 70'li kilolara gelmektiiiir :))) Neyse hadi sen de nazar boncuğu ol bari, sülün gibi maşallaaah

julicim merak etme tatlim önüm cok acik habire yiyorum..olurum yakinda 70 kesin..
ozaman beni teselli etmek size kaldi ama,bütün kaprislerime ok diyceksiniz,karismam:roflol:

polipecim hic sanmiyorum tatlim ayni kiyafetlerimi giyebilecegimi..ama umut ediyorum ehuehuehuehu:lepi:

kurt senin göbüşte çok güzel çıkmış.ama bizimki kadar şiş değil..seninde iç karnın geniş demek.öle diyolar çok çıkmayınca göbüş..

kurt ve azocum, ne güsel göbişler öyle!!!!!!
süper süper süperrrrrrrr..........:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…