İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

Kızlar tüm sayfalara bakamadım ama birkaçınızı gördüm azo çilek birde juli hehe çok tatlı göbişleriniz. Bazılarınız kocaman olmuş daha şimdiden (yanlış anlamayın iyi anlamda söylüyorum çok tatlı) Bende Didarımın küçük yuvasını göstermek isterdim ama babişkomuz public ortamlarda resim paylaşımına pek olumlu bakmıyor sadece msnden falan tanıdıklara gösterebiliyoruz :))

İyi bakın bebişlere, öptüm Şeniz

canım sırf göbişi çekicen bişey olmaz ki bizim nazarımız değmez sonuçta hepimizde var o göbişten:))

Hi hi elbette öyle ama benim kocişim pimpiriklidir bu tür konularda. Zaten temel sebep nazar değmesi falan değil ben o tür şeylere körü körüne inanan biri değilim :)) Kendime albüm hazırlıyordum burada paylaşmak üzere (balayı ve yurt dışı gezilerimizden, tatillerden falan fotoğraflar vardı) o ara söylemişti forum sitelerinde bu tür fotoğraflarımızı paylaşmanı benimsemiyorum diye bende o günden beri hiç elleşmiyorum :))

ya zaten normal foto koyma çünkü sonuçta üyeler harici biton insan giriyo fotoları çalıp abidik gubidik bişey yaparlar allah korusun tehlikeli yani.ama yüzünü falan çekmeden sırf göbişini koyarsan bişey olmaz bende ondan koyuyorum zaten başka foto hayatta koymam

Evet zaten o yüzden kocişim karşı çıktı bende hak verdim sebebini görünce. Hi hi bilmem belki böyle olur ama tek başıma beceremem bi sorayım ona göre paylaşırım prensesimin yuvasının fotosunu :))

Benced Pelish'cim... Yazdıklarına noktasına kadar katılıom.. sırnaşık şey

Sen kimsin mjk... CADIARZU

Kızlar konunun adını değiştiremiyorum ( Artık küçük müçük idare edeceksiniz. Yazıyı edit yapıp başlığı değiştirdim 'artık büyük olan' göbüşlerimiz diye :) ama sadece birinci sayfada değişti. Forum konularında yine 'küçük' olarak duruyor. Nasıl yapılabileceğini bilen varsa söyleyebilir miii??

aman bosver be julii kücük yazsin ne olcakki?

belki modlara ulasirsan onalr degisebilir heralde..

canım modlar değiştirebilir sanırım bi mesaj at istersen onlara yada hiç elleme kalsın böyle biz biliyoz nasılsa

kızlar tatil öncesi çekmiştim ama yüklemeye zamanım olmamıştı işte benim 22 haftalık resmim.

yenisini de eklerim bugünlerde artık net var ne de olsa

kızlar buda benim prensesimin evi zaten büyük yakından çekince daha büyük göründü eee ne yapayım tek başına bu kadar oluyor kociş gelince ona çektiririm

Son düzenleyen: Moderatör:
kız dark benimkinden küçükmüş göbeğin:))maşşallah allah nazarlardan saklasın.benimkini görseniz baya büyüdü yeni foto biara çekip koyucam.

aybuke ve dark ne güzelmis göbisleriniz..
biz cok sivriyiz habire öne gidiyoruz:)
bi ara yenileyeleim resimleri en iyisi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…