İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

hic belli diil darkcim 73 kilo olman..boyun kac cok merak ettim? yani iyi kaldirmis kilonu demekki.

Darkcım maşallah güzelim sana da Cerene de. Ne şeker çıkmışınız öyle. Çoookk güzelsiniz çoook!!! :))))

BAŞLIKTAN ESİNLENEREK İŞTE BENİM KÜÇÜK GÖBİŞİM VE KÜÇÜCÜK MİNİCİK MİNİMİNNNACIK DÖTÜM..:teytey::teytey:
FOTO KOCAMAAAAN ÇIKTI BENİM GİBİ DÜZELTMEYİ BİLMİYOM VALLA..

eylülcüm maşallah maşallah..
süpersin..
ee olacak okadar 6-7 aylık olduk artık.hiçte şişko durmuyosun bu arada..herşey gayet orantılı..

Çilekcim boyum 170 di ama hamiş olunca uzamışmı ne 171 çıktı dün :)))
ben evlenene kadar iskeletor gibiydim.İlk kez bu kadar kilo gördüm.Kaldırrıyorum da son 5 haftada 3 kg almışım.

Zaten internette haftada 500 gram alcaksınız diyodu artık.benimde öyle olmuş sayılır aslında ama bi 500 gram fazladan almışım.O kadar da oluyo napalım.
Kilodan şikayetim yok da şeker hastalığı gibi bi risk oluşuyormuş ondan çekiniyorum.ben ve bebeğim sağlıksız olmayalım diye aşırı olması istiyorum.Yoksa hiç önemli değil aldığım kilolar benim için.buna hazırlıklıyım da sağlıksız olmaya değilim.

Eylülcüm maşallah canım ikinize de.Allahım esirgesin.

ben resmini çekmesem de ölçüsünü versem kaçmış gibi olurum acaba?

En büyük göbeeek benim göbeeeekk. Eylül maşallah canım. Çok güzel çok tatlı olmuş göbüş. Hanfendi bizi salonunda ağırlamış bir de :)

masallah eylülcüm hakkanden popo cıkmıs ama benımkının yanında gene kucuk kalır ıs yerınde bı musaıt olayım bende eklıyımde gorun kaydirigubbakcemile2

anladim hayatim,hic 73 gibi diilsinde ondan sordum,hic bisiy belli diil masallasin varya

bu arada eylülcüm göbisinde pek güzelmis,7 aya giricez artik olsun o kadar pop dimi?

birde sabah sabah esim bana bi mail gönderdi "ingiliz arastirmalarina göre bir anne hamileligi boyunca 10 kilo almaliymis".. bende ona cvp yazdim hangi 10 kilo diye?

ben kilo konusunda kompleksli oldugumu hep yazdim yinede yaziyorum..önceki resimlerle simdikilere bakinca hafif travma yasiyorum ama olsun bebegim dogsunda saglikla insl.veririm diyede kendimi sakinlestirmeye calisiyorum..

hmm birde benim bu sisko kocisim seyde yazmis mailin altina"psikiyatr bi arkadasim var olmazsa randevu alayimmi hayatim"" senin icin diye:dilcikar: suanda ona küsmeye calisiyorum aksama kadarda küsücem..:mymeka:

aman eylül sen ona göbek mi diyorsun ayol hehehhehe ben de yarın koyacağım karar
verdim göbek ve popo görün siz ama çok hoş duruyorsunuz canım ikinizde

darc ve eylül maşallah kızlar formunuzdasınz yine yaaawww siz benden çok
ilerdesiniz ama benim göbeğim ve dötüm sizden önde gidiyorr yaaa az kaldı
kızlar haftaya kardeeşim geliyor makina onda olduğu için göbişimi çekip
ekleyemiyorum bir eklesem şaşıracaksınız valla gören son ayın mı
kaç günün kaldı diyor yaaaaaaa üzülüyorum bazen alışverişlerde
falan kadınlar bakıyorlar sviyorlar göbişimi tanımadığım kişiler
nekadarlık diye sorunca 8 aylık diyorum ne diyim anam çok çıktı
hem göbiş hem popo ekleyimde görün siz

hazir olun haftaya yani 7.ayimizda hayatinizda görmediginiz en pehlivan anneyle tanisitircam sizleri:)

bakalim ozaman eylül diyebilicekmi popom büyük diye..!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…