İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

Yok Asortie yaaa için kararmasın. Hep iyi ve olumlu düşün. Akışına bırak. Ve unutma en zoru bile olsa birkaç ay belki gün sonra gülümseyerek hatırlayacağız doğum anını, bebeğimizle buluştuğumuz zamanı.

canım ya valla böyle şeyler duyunca kötü oluyorum zaten zor dönemlerdeyiz
nasıl olacak ne olacak bilmeden yaşıyoruz of offff

o belırsızlık benım ruyalarımda cıkıyor ortaya
bılınc altıma mı yerlesıyor ne ıkı kez erken dogum yaptıgımı gordum
her ıkı dogumdan da korkuyorum ben maalesef
korkumun bana hıcbır faydası olmadıgını bıle bıle

Bu arada kimseyide korkutmak istemem ama ne varki buda bu işin cilvesi acılar sancılar var ama annesinin dibinde melekler gibi uyuyan bide yakışıklı vardı dün o odada ona baktıkça annesi ne hisseder bilememde ben bile senin için herşeye değer dedim

kısslaar ben bugün doktordan geldim bebeğimi gördüm cok hareketliydi göremedim pır pır dönüyo habire.ama babası parmaklarını bilem görmüş ayy bir mutlu ldu valla hayatımda görmedim onu öyle.evlenince bile o kadar mutlu degildi galiba.

öyle canım bebekler bizden öne geçiyorlar işte ..ama olsun biz paylaşmayıda biliriz annelik işte..bu arada hayırlı olsun canım..dahada büyüsün gör bak neler yapıcak size..

öf kızla rben napiim .beinimki kesin sezeryan drumu 2 aydır ikna etmeye çalışıyorum ama nafile kadın nuh diyo peygamber demiyo:mymeka:beni normal doğurtucak bi dr arıyorum haberinizolsun:roflol:

Polipe gözünüz aydın.bugünlerde çok duyuyorum böyle hikayeler.Normalden kaçacak herkes bu gidişle.

Bi de bana arkadaşım şey dedi,sezaryan artık eskisi gibi zor değil dedi.eskiden gaz olurmuş felan filan,şimdi olmuyor böyle şikayetler dedi.Bunu kendisine doktoru demiş ki benim arkadaşım kadar korkak,pimpirik hatta hastalık hastası derecesinde birisi daha yoktur heralde.o bile sezaryan oldu ve öneriyorsa.
Kaldı ki artık normal doğumlarda bile eskisi gibi sancı çekmek gerekmiyor.Korkmayalım bence.
eskiden olsa seçim şansımız olmasa ne yapacaktık?Şimdi epiduralı vs si var.
Yarın göbişimi çekeyim bende bariii

teknoloji gelişti bebeği riske atmıyor dr lar.zaten normal doğumda ebeler hallediyor nerdeyse tüm işi bence ikisindende korkacak bişey yok ama inşallah ben kendi adıma normal doğum olsun istiyorum.ALLAH HERKEZİN GÖNLÜNE GÖRE VERİR İNŞALLAH

darkcım evinizde pek güzel hayatım çok yakışmış sana ayrıca maşallah
cerende rahattır zaten orada

kız dark..
hani sen çok yiyodun,çok şişkoydun???
bitek cerenimizin evini görüyom ben valla bu resimlerde..
çokta güzelmiş..
ama sen hiçte abarttığın gibi değilsin..
fıstık gibi bi hamiş olmuşsun canım:1hug:

anaaaa şişmanım diyenlere noldu yaw bu ne çıtırlık böyle ..valla olmuyo ama bu sayfaya girmeme kararı alıyorum sanırım...:dilcikar:

amanda aman şişkoluk nede yakışmış hepinise kıslarrr allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah teyze sayılırıs bisde herhalde dimia.s.a.s.

yerim ben sizi kızlar çok tatlısınız yaaa.Allah nazarlardan saklasınbende en kısa zamanda koyacagım koca göbişimi:dance:

dark kız masallah sıskoya bak sısko boyleyse ben nasılım acaba:1shok:
benım bacaklar popo aldı basını yurudu gobegımde cabasıııı :roflol::roflol:

sağolun kızlar ama bugün tartıldım veee 73 kiloyum.
toplamda 11 kg almışım.sanırım boyum uzun olduğundan kaldırıyorum kiloyu biraz :)
Ama doktor yavaş dedi bana :)) Vitamini 3 günde bi al dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…