İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

ay kızlar cok guzel gobuslerınız yaa
benım bebegımın kılosu ıyı yerındeymıs maasallah ama benım gobus bu kadar olmadı
bu durumda sevınmem mı gerekıyor bılmıyorum ama toplamda 6,5 kılo aldım
dun patronunum esı geldı hıc gostermıyorsun dıye sevdı karnımı
2 dogum yapmıs bır tecrubelı olarak bak goreceksın cok kolay dogum yapacaksın dedı
ınsa allah buyuk kucuk farketmez ıcındekıler saglıklı olsun ben sımdı catlaklardan korkuyorum :CüvCüv:

kıslar sonunda bende cektim göbişi ama nasıl ekleyecegim
yardım eder misiniz

bu siteye gir.

Bu sayfaya gir.

Gözat ı seç ve bilgisayarında resmi kaydettiğin yeri bul,seç.

Sonra
host it! yazısını tıkla.

sana bir sürü link çıkacak.en alttakini seçmiştim ben.(Linkin yanında "Direct link to image " yazan link)Kopyala ve buraya yapıştır.

ewt olmuş nasıl kıslar ilk kez koydum bende göbişin resmini işte ogluşumun evisi:dance::dance:

evimiz biraz küçük galiba hep öyle diyolar bana ama ne yapalım idare etsin artık bizim oglan:teytey::teytey:

amaaan sekretercim büyük evin büyük derdi olur ,sil süpür boşver seninki ideal boyutta ..ben beğendim oğlanın evini ...:dance::dance:

bu arada üzerindeki t-shirtte çok güzelmişsırnaşık şey
sölemesi ayıp benim çalıştığım markanında..

evet canım güzelmiş t-shirtte sanırım azo çalıştığı için ayrı bir güzelmişş::)))

senin gözündende bi şey kacmıyo valla kız:teytey: evet cok severim bu tişörtümü :dance:reklam da yaptın iki dakkada bravo

bu arada üzerindeki t-shirtte çok güzelmişsırnaşık şey
sölemesi ayıp benim çalıştığım markanında..

ay kıs azoo manken gibisin valla ..:roflol::roflol:

yine espri yaptım asortie nasıl buldun sana özel kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Bayanlar ya bana yardımcı olurmusunuz biraz sabırsızım sabırsızlığımı affedin.Adet gününden nerdeyse 20 gün öncedeyim.Bunu öğrenmek testler yaptırmak için adetimi beklemesem olur mu?ne dersiniz.Bana yardım ederseniz çok sevinirim

seni tanımıyorum ama çok sevdim kız seni valla seninle uğraşmak hoşuma gidiooŞeniz

kızım senin ne işin var burda ; git bize konu araştır getir..kötükedihüsobide onunlamı uğraşalım ..herkes görevini bilsin ..sen araştır biz okuyak her zamanki gibi..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…