İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

julianne çok güldürdün beni ya...:))))) valla göbüşüm çıksın anlasınlar artık ya bu anı okadar çok bekledimki... hep diyordum hamiş kalayım bazılarına gerim gerim gerineceğim diye..:)) (yakınımdaki üçüncü şahıslar) şu anda kimse anlamıyor otobüsde felen yer versinler istiyorum ben...

Ya eveeet işte ben de istiyorum. Bu sabah servisi kaçırdım. Otobüsle işe geldim. Bir kalabalıktı sorma. Şöyle ortaya geçiyorum yook, yer değiştiriyorum, geriniyorum, belimi tutuyorum yoook. Kimse yer vermedi. Sinir oldummm.

evet canım bir kerede bana öyle oldu yolda uzundu gençlerin gözüne baktım resmen.. sonra biri indi de sona doğru oturdum bebişler bayağı bir çalkalanmıştı...:))

işte göbişiiiiim.... :sm_cool: yani Mercimeğimin evisi... a.s.

bu arada makinanın tarihi 8gün önceyi gösteriyo :roflol: ayarlamayı unutmuşum kusura bakmayın...

hepinizin göbüşleri çok güzel maşallah.. Allah hepimize bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah..
hani daha yokmu sizlerin göbüşlerini görmek istiyoruz...

Son düzenleme:
kızlar mrb. süpersiniz. ben de uygun bi zamanda koyarım inşallah resmimi. ama sabah bakınca moralim bozuluyo, göbişim küçücük oluyo, akşama doğru ise davul gibi oluyo resmen. eşimle diyoruz ki gece yatınca acaba daha mı içeriye yerleşiyo da akşama doğru dışarı yer değiştiriyo. bilimsel olmayabilir ama kendimizi böyle avutuyoruz. bi de dol giyindiğimden genelde hala hamile olduğumu anlamıyo insanlar . hamile olduğumu bilmeyen biriyle karşılaştığımda soracak mı diye bekliyorum ama sonunda dayanamayıp ben soruyorum bende bi değişiklik görüyo musun diye. tabi o zaman anlıyolar hamile olduğumu. neyse canım buna da şükür. zaman nasıl geçiyo dimi. ben bu kadar göbeğim olacağını bile hayal edemezdim. belimin vücuduma göre orantılı olması çok hoşuma giderdi eskiden ama şu hali daha çok hoşuma gidiyo

kızlar bende otobusle gelıyorum yorucu oluyor hamısler dıkkat edın otobuste tekerlek ustune oturmayın cunkı gobusler calkalanıyor bebıslerımıze bısey olmasınn a.s.

_escape_ teyzesı yesın onu ne seker cıkmıs oyleeee

elmalı turta masallah canım bende cok merak edıyorum gobuselr neden sabah kucuk cekıyormu geceee:icecream:akşam kocaman oluyor gobuss bılen varmıı :bbo:

Kızlar ben hamile değilim ama resimlerinize bakınca içim bi tuaf oldu bana da dua edin kızlar harika göbüşleriniz var bayıldımmm ... Allah Bebişlerinizi size sizi de bebişlerinize bağışlasınnnn

Kızlar ben hamile değilim ama resimlerinize bakınca içim bi tuaf oldu bana da dua edin kızlar harika göbüşleriniz var bayıldımmm ... Allah Bebişlerinizi size sizi de bebişlerinize bağışlasınnnn

elmalı turta masallah canım bende cok merak edıyorum gobuselr neden sabah kucuk cekıyormu geceee:icecream:akşam kocaman oluyor gobuss bılen varmıı :bbo:

Teşekkür ederim canım... Gün içinde yediklerimiz akşamları çok gaz yapıyo ondan heralde...
Bu arada 15 haftalık olup da bebişinin hareketlerini hisseden var mı?

elmalı turta canım maşallah senin göbüşde minikmiş daha..
evet katılıyorum sabah hiç göbüş yok denecek kadar küçük akşamsa o kadar çok şişiyor....hepimizde oluyor demek bu durum..
sultan canım inşallah sende en kısa zamanda hamiş kalır bu duyguları sende yaşarsın teşekkürler..

Escape bizim göbüşlerimiz benziyor gibi sanki birbirine ay çok tatlı seninki de. Elmalıturta seninki de küçücük maşallah, annesini pek yormayacak galiba mercimeğin :))

Nazlımelek canım, bak Allah sana senin gibi kayınvalide vermiş, ne güzel, gerisini de dediğin gibi booooşverrr :)))

Sultan, umarım sen de bugünleri görürsün...

escape canım maşallah göbüşüne.. gerçekten daha minik senin mercimeğin evi...:))))

evet nazlımelek teyzesi azcık minik gibi evisi... a.s.

AppLE teyzesi teşekkür ediyor Mercimeğim sana... a.s.a.s.

julianne'cim evet benz,o göbişler birbirine... ama çok güzel bi duygu yaa karnımı ööle büyürken görmek... a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…