İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

escape masllahh gobus pek kucuk benımkı kocaman oldu bırazdan eklıycem zamanı gelmıstı en son 19 haftalıkken eklemısımmm :lepi:

maşallah apple göbüşün çok güzel
prensesin rahattır orada şimdi
hiç de dediğin gibi kocaman çıkmamışsın canım:dilcikar:
Allah nazarlardan saklasın

işte buuuuuuu

maşşallah süper süper süper ...çok beğendim çok hanım hanımcık ..

Son düzenleme:
Escape ve Apple maşallah kızlar çok güzel çıkmışsınız. Escape kız o sofraların başında nasıl kilo verdin sen. 3 kilo vermiş şuna baaaak :))))Yemedin mi rejim mi yaptın.

evet bende almışım 1 kilo ..almıyorum diye üzülüyodum allah bana acıdı al sana ,al sana dedi kafama attı..napalım alamam diyemedim malum emir büyük yerden..:))))

Escape ve apple süppermis yine göbisler..

fakat escape sahidende cok zayif duruyorsun
insl.bi sorun yoktur dimi?

deryacım maşşallah canım göbüşe çok sevimli ...en azından yuvarlanarak gitmiyosundur değilmi benim gibi..küçük ve sevimli duruyo çünkü..
bende bu ara 2 günde büyüdüğünü hissediyorum..bazı arkadaşlar bıktı ama ben yine çeker koyarım, pek meraklıyımda

apple derya ve escape maşallah maşallah göbişler büyüyo walla benimki basket topu yutmuş gibi oldu.ama buarada canım sıkıldı biraz çünkü popomda ve bacağımın yan kısmında çatlaklar olmuş kırmızı kırmızı.göbekte bişey yok gerçi popomdaki de iç çamaşırının kapattığı kısımda yani bikini falan giyince görünmüyo ama bacağımdaki çok moralimi bozdu.neyse artık oğluşuma can feda 2-3 çatlak ne ki...

Derya mawşallah ne güzel küçücük göbeğin. Kızlar dün yine bir kadın doğum yakın mı diye sorunca sinirim attı :) Sizce dedim kaç aylık. Kadın dedi 8'in ortası. Küçük dilimi yutuyordum. Yok dedim 6'nın ortası :) Kocaman oldum ben ya o kadar korkuyorum ki 9. aydan Akşamları özellikle yattığım yerden kalkmam falan zor oluyor. Kara kara düşünüyorum böyle ne olacak bu göbüşün hali diye (

aynen ben de öyleyim canım . geceleri sağa sola dönmekte zorlanıyorum şişlikten dolayı. koltuğa yattımmı eşim elimden tutmadan kalkamıyorum:) ne zor başkasına muhtaç olmak. allah yardımcımız olsun valla.göbeğime bakınca küçük geliyo .aslında büyük ama benim bu aralar doğum yapacak arkadaşım var. ona kıyaslanınca gerçekten küçük bizim göbüşler. sen kadınlara bakma ya onlar saçma saçma konuşuyo bazen. unutmuş oluyo bazıları herhalde kendi hallerini.sekiz dokuz aylık karın nasıl oluyo biliyomusun acayip kocamankaydirigubbakcemile3

Ya eminim züaten acayip kocaman olacağına. Eşim geçen havuzda 9 aylık hamile bir kadın görmüş. O kadar korktum ki hemen kaçtım diyo :)))) Sanki ortadan ikiye ayrılacak gibiydi. Yürüyemiyordu bile diyor. Laf mı çarpıyor anlamadım ki :))) Gerçi hemen arkasından da ekledi. Senin göbekten üst tarafa bakınca anlaşılmıyor hamile olduğun, 9 aylıkken yüzünden bile anlaşılacak diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…