İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

Ben niye hakkariye gidiyorum yahu

cok makarna yedim bugün beynime kan gitmiyor anlatin uleynnnnnnnn

nedcem ben oralarda?

eylül79 göbisinde pek güzelmis..

iyi geceler 2008 kasım ının en göbiş hamişleri demek yarışma yapar benide 1. sıraya yerleştirirsiniz heee!!!!!!!!11

öncelikle bu göbişlerle yarışmaya katılma cesaretinde bulunan sizleri ve meleklerinizi öpüyorumm

göbişler çok güzel çıkmış valla azo canım bana yetişmene az kalmış maşallah sende büyütmüşsün

çilek cim sağdan soldan çok değilde önden baya bi göbek yapmışsın

pamuk senin göbişde fena değill

eylül ehh işteee olcak bi kaç hafta sonra inşallah :))

ben bu akşam çekemiyom ama gerekde yok sanırım geçen haftadan bu yana pek bişi
fark etmedii ben bu göbişlede
1. sıradaki yerimi koruurm gibi geliyorr
var mı başka koca göbişşş

ama bu ırak meselesini bende anlamadım walla anlayan varsa anlatsınn makarna yemedim ama
çilekcim gürültüden beynim sulandı kıraç konseri vardı ordan geldim önceleri yüksek sesle müzik dinlemekten zevk alan ben şimdi işkence gibi geldi ondan sanırım beynim sulandı algılama gücümü kaybettim sanırım

unuttum bu aradaa 58 kg den 71 kg ye yükselmişim 13 kg almışım yanii

hmmm deyacim benim yemekten sulandi konser monserden diil yani..

hayir tencereyi yiyim dedim ama gözüm kesmedi yoksa oda iptaldi hani..

bende katılacam işte yarışmaya... hihoyyythihoyyyt
hem ödül ödüldür.... onada sesim çıkmaz....:roflol::roflol::roflol::sm_cool::sm_cool::roflol::roflol:

escape katıl kız kim tutar seni hadi koyda göbişi yarıştıralım hehheeh

çilek afiyet olsun canım benimde bi kaçgündür hastalıktan ve sıcaklardan iştahım yoktu
ama bugün bende fecii yedim kendimi alamadım yemekten oluyor bazen birde kalabalıktık yemekde
sen ye iki canlısın ikikişilk yemen gerek dedikçe gaza getirdiler doyduğumu anlamadım yanii ama kalkınca birde meleğim kasıklara yerleştimi zaten çok aşağıda taşıyorum fena oldum anlayacan yürümekde bile zorluk çekiyorum

1-deryahakan ----- ırak :teytey:
2-ebuka -------------- iran (yalnız o askılıyla filan gitme almazlar valla iran sınırından tatil ziyan olur)kaydirigubbakcemile3
3-çilek ------------------hakkari ( hadi şanslısın çilekcim)kaydirigubbakcemile2
4-azo
5-polipe
6-darkinlife
7-eda
8-asortie
9-eylül166
10-eylül79

yarışma ödülleri değişmemiştir..değiştirmek için lütfen ilginç bahaneler öne sürmeyelim..ne karar verilmişse ohihoyyythihoyyyt

tamam yahu bisiy demedik..ben hakkima düsene gider orada yapilmasi gereken herseyleri yaparim..:jeyyar:

yahu ben fransız kaldım olaya zaten sondan birinciyim. sorması ayıp ödül ne ki? hepimizin içinde olan ödül Allahın bizlere bahşettiği en güzel ödülllllll dimiiiiii?

yok canım ben öyle hakkari ırak falan istemiyorum.beni londraya falan gönderin.başka yerler açmıyor da:dilcikar::dilcikar:

evvvvet...
bizde geldiiiiik.... hihoyyyt
erkekim ve been.......gamyoncuiremsu
hanımlar kızlarınıza sahip çıkın kaydirigubbakcemile lütfen; oğluma göz koymasınlar... kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Escape maşallah canım, senin oğlan büyümüş bayağı. Bir önceki resminle arasında çok fark var. Birazdan kızım geliyor sen yine de açıl bakıyım şöyle :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…