İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

Sayn seyirciler gürültüdende anlaşıldığı üzre sahnelerimizin en ağır toplarından birisi
geliyor şimdi baskül patlatan,düşman çatlatan,arkasına bastığı ayakkabıyla moda dünyasında yepyeni bir çığır açan juli ve onun yaramaz böcüğü

en koca göbek julinin diyosanız en şişko juli yazıp 3300 a gönderin biz bi kaçalım oğlumla ezilmeden kaydirigubbakcemile

kızlar supersınız valla yaa
cok guzel gobusler
bız resım koyamasakta buradan sıddetlı alkısları oglumla benden duyuyorsunuz hihoyyyt:sm_cool:

Ayyyy polipe sen bigün doğurtturucan bana biliyo musun. Zaten sabah sabah üzüm yemişim çatlayacağım, bir de gülmekten helak ettin kız beniiii :)

Ayyyy polipe sen bigün doğurtturucan bana biliyo musun. Zaten sabah sabah üzüm yemişim çatlayacağım, bir de gülmekten helak ettin kız beniiii :)

9.ayında gel o işide ayarlarız maşallah senin cüssene bakılırsa çatında müsaittir elimemi yapışcak doğurtuveririmkaydirigubbakcemile3

bu aradagöbüşde 10 nomero

1-deryahakan
2-julianne
3-ebuka
4-çilek
5-mmmf27
6-azo
7-escape
8-polipe
9-darkinlife
10-eda
11-asortie
12-eylül166
13-eylül79

2. değişmiştir bilginize

escape ve julianne yarışmaya yeni katılan adaylar
biri top 3 listesinde 2 numaraya yerleşti bile
haydi yok mu gelen...

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

ayol hangi eylül benmi 79 olanmı..karışmasın ben daha koymadım göbişi ona göre bu arada kendimi sonlara koydum son halimi siz görüp karar verin diye ..

eylül 79 a dedim canım bundan sonra isimlerinizin yanına plakalarınızıda eklerimm karışmasın :)) eylül 166 sen nezaman koycan bakımm göbişii

:nazar

aman aman rakibem de gelmiş escape çok güzel olmuş göbiş maşallah bizim kızlar rahat ederler evleri oldukça genişş

Bu da benim koca kızımın evi

[Eveeeeet değiştirin listeyi bakem :lepi:

canım göbiş çok büyümüş maşallah beni sollayacaksınız hee bu arada bakıyomda kız analarının göbişleri daha büyük walla bence sen 3. sıradasın çilek cim hakkari tatilin kaçtımı nee ??:))))))))))

asortie

göbişleri güncellenecek olan yarışmacılar
1 ebuka
2 darkinlife
3 eylül166

eda1982 fotoğrafını standart boyuta getirip koyarsan seni de ekleyeceğim..çünkü sayfa düzenini bozuyo ..bekleriz..

Son düzenleme:
beni niye eklemiyonuz top koca göbek listesine yaaaaa
benim göbegimi göbek yerine koymuyonuz mu sizzz
aşk olsun bi daha foto cekmeyecegim işte
küstümmmmm

Eylül eline sağlık :). Şimdi ben ikinci oldum ammaaa Ebuka bir gelir bir göbüş atar beni ekarte eder kızlar, bak buraya yazıyorum :))) Ayy ne kadar kocamanız gerçekten yaaaa. Hepsi bir araya gelince daha böyle devasa bişey gibi olduk :) Bi de benimki yamuk bak farkediyor musunuz???

Sekretercim seni iç karnı en genişler listemizde birinci sıraya koyacağız :)) Kız 3 aylık hamile gibisin sen seni nereye koyalım :)

eeeeeeeeeeeee ben kaçıncıyım şimdi onu söleyin yoksa şu çok yemiş halimle tekrar
çekerim bak beni hasta etmeyin benim göbüşüme de güççük demeyün

eeeeeeeeeeeee ben kaçıncıyım şimdi onu söleyin yoksa şu çok yemiş halimle tekrar
çekerim bak beni hasta etmeyin benim göbüşüme de güççük demeyün
kuşum seninki küçük değil en küçük eylül79 ama onun fotosu çok büyüktü koymadım.
sende yakın plan çek bakalım sıralama değişir belki..kaydirigubbakcemile2

sekreter sen sus bakim hem zayıfsın hem küçük göbüşlü çatlatcan mı bizi..hadi neyse koy bakim resmi güncelleyek listeyi..:teytey:

Son düzenleme:
olsun banane bikerem benim göbüşüm benim için en kocamanı işte
benim göbüşüm hepinizinkini döver işte

amanın biz oğlumla listeye bile girememişiz durun siz babamız akşam yeni resmimizi cekti gelsin onu yollasın onu koyayım o kadarda küççük değel bizim evimiz canım aaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…