İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

eda1982

asortie

göbişleri güncellenecek olan yarışmacılar
1 darkinlife
2 eylül166
GÜNCEL LİSTE

Son düzenleme:
PAMUKUM UĞRAŞMA CANIM BEN YUKARDA LİSTELEDİM..
1-deryahakan
2-julianne
3-ebuka sıralama değişmedi :)
4-çilek
5-mmmf27
6-azo--
7-escape
8-fater
9-polipe
10-pamukum1
11-darkinlife
12-eda1982
13-asortie
14-eylül166
15-eylül79

Son düzenleme:
ben konuşamıyorum bile demek gücük göbüşüz haaaaaa ee görünen köyler klavuz istemez tabii hey maaşaallah sizlere be ben yerimi aynen koruyorum eee benim tatil cennetimde papuğa yeni gine olur herhal. Ama siz görürsünüz biraz daha büyüyelim buralar değil ekvator dar gelecek bize be heyttttt. Kendime bir komprasör ( hava şişirme aracı) alayımda babamız akşam bassın bize yarışmaya şike yapayım.

Ya ne komiksiniz var ya, durmadan gülüyorum bilgisayar başında. Hatta Pamukum sen armut gibiyim dedin ya, tutamadım kendimi kahkaha attım, millet de bana bakıyor, bu ne okuyor diye :)))) Hemen gizledim göbüşlerinizi :) Pamukum, valla darılma kötü niyetten söylemiyorum. Ben ilkokulda Yerli Malları haftasında armut olmuştum da aynı senin öndün görünen haline benzemiştim kızım var ya cuk oturmuş benzetme :)))))

79 Eylül! Sen de hava basma kendine, çocuğu sıkıştırıcan oralarda şişicem diye.

Bu arada ben Ebuka'yı mı geçtim şimdi, aman Allah'ım gerçekten durumum vahim.

Sayın Eylül 166 öyle uzaktan fotoları yanyana getirmekle olmaz, hemen çekiyosun ve koyuyorsun göbüş fotonu :))) hadiiii bekliyorum bak

.

Sayın Eylül 166 öyle uzaktan fotoları yanyana getirmekle olmaz, hemen çekiyosun ve koyuyorsun göbüş fotonu :))) hadiiii bekliyorum bak

ANAM SİZİN GÖBÜŞLERDEN YERMİ KALDI SANKİ ARAYA BİYERE SIĞIŞABİLİRSEM KOYACAM..
TOP 3 LİSTEM SÜPER AMA YAA...AY BAKTIKÇA GÜLÜYORUM..

aha bu da ben.tek başıma ancak bu kadar ..yakından da dev gibi çıkıyorum..kociş gelsinde ona çektireyim başka foto..

1-deryahakan
2-julianne
3-ebuka
4-çilek
5-mmmf27
6-azo--
7-escape
8-fater
9-eylül166
10-polipe
11-pamukum1
12-darkinlife
13-eda1982
14-asortie
15-eylül79

eylül166 güncellendi

Son düzenleme:
Kendini 15.sıraya yazmışsın eylül hanım çağla şikelmi sandın kendini çık bakıyım yukarı çık çabukk koca göbekli seni:mymeka:

pardon ya o başka eylülmüşş hah benim üstümdeymişin aman bi karışıklık olmasın dimi

Son düzenleme:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Ben 12 ye mi düştüm aaa nolamasssss nayırrrrr
Bu kadar kiloyu boşa mı aldım ben bane baneeeee
Bugün çok paspalım yarın çekip yeni resmimi koyuyorum.

heee bu arada sıralamada yerini değiştirmek isteyen güncellesin göbüşü ..bir sen kalmıştın darkcım sende gel listeye yeniden bi göz atalım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…