İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

baktim bikere hepsine bayila bayila...

aksam iyice bi yiyimde öyle cekiyim bari:) belki accik siser.
asorti fazla hava kacirmasinlar dikkat et yavrum,az az bassinlar söylede.

Ayhh çok güldüm Çilek walla :)))

Kızlar ben göbişimi çekmiştim ama dün akşam eşim takmadı bluetooth u (
Bizim kasaya takmak biraz zor oluyo zaten.Bi de geçen eşim bi parça takmaya çalışmıştı.Ara kablo yandı.Cızırtılar geldi.O yüzden takmadı dün bluetooth u ben de resimleri yükleyemedim.
Ne zaman eklerim onu da bilmiyorum.

Benim göbiş zaten şu cetvelimdekinden az büyümüş

Çilekcim gülüm, ver bakayım sen o poşuyu falan ebuka'ya. Hem sen taa Norveç'lerden gelecektin Hakkari'ye, ebru bodrumdan geçer artık o daha yakın :)))) Ya sen de şaşırdın demi ne zaman büyüttüğüme. Ben de şaşırdım, beni bırak kocam bile küçük dilini yutuyor. Sen ne zaman böyle oldun diye :) Bir sabah uyandık ve kızım böyle büyümüştü. Bir gecede büyüdü, yediğim domates mi hormonluydu ondan mı oldu bilmem ki :))) Biz böyle bakıyoruz karnıma heralde 2 kilo olmuştur, 2 aya da doğar diyoruz, 9. ayı düşünmek bile istemiyoruz evde :))

Asortie aslında bencede senin göbüş küçük değil ama uzaktan çekmişsin işte. Öyle yıldızlı pullu zaten foto, güzellik yarışmasına gönderiyor mübarek :) Çek şöyle göbüşü de endamını görelim.

yahu nebilim eylül ilk basta gönderince beni hakkariye atlamistim hemen gezmeye gidiyorum diye..

eee ben nereye gitcem simdi?bulun banada söyle eksantirik biyersengözlerimebaksanab

vallahi cok masallah senin o tatli göbisine,du bi boncuk takalim sana nazar olmasin

Eylül bu kız çok heveslendi, hem üşümüştür oralarda, şöyle afrikada mozakbik falan gibi bir yere göndersen onu da Deniz oğluyla beraber :)))

valla hadi bakalım öyle olsun 4. ye ödül yoktu ama bu kadar ağladı verelim bari.paraya kıydım aha prodüksiyon sağlam...kız çilek yeni aldığın bebe arabasını da kap gel afrika çöllerinde sürersin..:))))

sagdan soldan bidaha bakin,halami ayniyim?

dahada büyümediyse yarina kocaminkini koyarim bende!

1-deryahakan
2-julianne
3-çilek
4-ebuka
5-mmmf27
6-azo--
7-escape
8-fater
9-eylül166
10-polipe
11-beklemek
12-pamukum1
13-darkinlife
14-eda1982
15-asortie
16-eylül79

çilek güncellendi..

bu arada ebukayı geçtin tebrikler...:teytey:hakkariye gitmeye bu kadar meraklı olduğunu bilsem sana torpil yapardım kıs..baksana bu aşkla 1 günde büyütmüş göbüşü ...kaydirigubbakcemile3

olleyyyyyyyyyyyyyyyy gidiyorumm hehehe..

eylül dogruyu söyle,sahiden büyük gördügün icinmi 3`e aldin beni

yokssa yarin esiminkini koymayim diyemi:)

kizim psikolojimi hazirladim ben kolay diil yani:)

ama saka biyana bir haftada baya büyüdü teyzeleri benim göbisim..

vallahi bizde hile hurda yok ..bu yarışma noter huzurunda yapılıyor..nihat beyan bizzat onay verdi 3. sıraya yerleştin..:hooray:
valla büyümüş yalan değil..

hmm olayin icinde nihat varsa tamammdir.

tabi ya ne sandın ..ciddi bi iş yapıyoruz şurda ..benide vekili tayin etti ..sizin göbüşleri ölçüyoz işte ..bu yarışmadan sonra en büyük popo yarışması yapılacak..başvurular 10 eylüle kadar yapılacaktır..yarışmacıların bir önden bir yandan popo resimlerini bekliyoruz..
bakalım çilekcim o zaman nasıl büyütmeye uğraşcan..başı ben çekecem görürsünüz..:teytey:

Ya Eylül görmedin mi nasıl şişirmiiiş 3. olmak için. Tam bir dakika boyunca nefes almamış, kurbağanın gıdığı gibi şişirivermiş göbüşü. Eylül Nihat Beyaaaaan :)

Son 3'ü de doğru söylüyo pamukum kaplıcalara gönderelim.

ayyyy yemin ediyorum nefes alamadim gülerken..:roflol::roflol:kurbaganin gidigina bayildim,julicim allahta seni güldürsün bitanem off cok güldüm beee.

hirs yaptim kizim,hakkari benim hakkimdi..asortide sisirmeye gitmisti ama hala yok ortalarda.cok sisiripte ucurmasinlar bizimkini:CüvCüv:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hey allahım ya juli ve çilek koptum yaaa ..ne yarışmaymış be saç baş girecekler birbirlerine..asortie de gelsin birde onu görelim..1. sıraya yerleşmesin hoop diye..

bu arada ilk üçe hediye son üçe hediye eeee arada kalanlara gazoz kapağımı ..biz ne olcaz yaa.

Kızlar kaç gündür bakmıyodum bu konuya, 2 günde neler kaçırmışım... Hepinizin göbüşüne maşallah!
Bu arada göbüşlerle birlikte yüzler de şişiyo sanki. Geçen gün fotorafımdan kendimi tanıyamıyodum az daha!

Çilek gülme nolur o kadar gülme, Polipe beni doğurtacak, ben de seni doğurtmak istemem :))) Şaka bir yana gül ki Deniz de mutlu olsun

Asortie, havayı fazla kaçırınca uçmuş gitmiş gökyüzüne, ağacın dalına takılmış, kocişini bekliyormuş onu indirsin diye :)

Öldüm walla sizleri okumaktan.
Maşallah Çilekcim bu fotoda baya iyi çıkmış göbişin.
Ahh ben ekleyemedim
Siz canlandrıdınız beni di mi gözünüzde :)
Ben de gezmeye gitmek istiyorum beni nereye gönderceksiniz?

Asortie nerde kızlar onu uzaya mı gönderdiniz :))))))) Sesi çıkmıyo.Cidden uçmuş felan olmassın pp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…