Çilekcim gülüm, ver bakayım sen o poşuyu falan ebuka'ya. Hem sen taa Norveç'lerden gelecektin Hakkari'ye, ebru bodrumdan geçer artık o daha yakın :)))) Ya sen de şaşırdın demi ne zaman büyüttüğüme. Ben de şaşırdım, beni bırak kocam bile küçük dilini yutuyor. Sen ne zaman böyle oldun diye :) Bir sabah uyandık ve kızım böyle büyümüştü. Bir gecede büyüdü, yediğim domates mi hormonluydu ondan mı oldu bilmem ki :))) Biz böyle bakıyoruz karnıma heralde 2 kilo olmuştur, 2 aya da doğar diyoruz, 9. ayı düşünmek bile istemiyoruz evde :))
Asortie aslında bencede senin göbüş küçük değil ama uzaktan çekmişsin işte. Öyle yıldızlı pullu zaten foto, güzellik yarışmasına gönderiyor mübarek :) Çek şöyle göbüşü de endamını görelim.
hmm olayin icinde nihat varsa tamammdir.
Ya Eylül görmedin mi nasıl şişirmiiiş 3. olmak için. Tam bir dakika boyunca nefes almamış, kurbağanın gıdığı gibi şişirivermiş göbüşü. Eylül Nihat Beyaaaaan :)
Son 3'ü de doğru söylüyo pamukum kaplıcalara gönderelim.
ayyyy yemin ediyorum nefes alamadim gülerken..:roflol::roflol:kurbaganin gidigina bayildim,julicim allahta seni güldürsün bitanem off cok güldüm beee.
hirs yaptim kizim,hakkari benim hakkimdi..asortide sisirmeye gitmisti ama hala yok ortalarda.cok sisiripte ucurmasinlar bizimkini:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?