İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

[img=http://img142.imageshack.us/img142/8800/esin65ayqu1.th.jpg]

ve ben yani oğluşumla bizzzz kızlar bakın bakalım biz nasılız

neyse sizin gibi büyük büyük görüntüleyemedim ama en azından üzerine tıklayınca büyüyor ve heybetimiz görünüyor benide listeye ekleyin bakayım

Son düzenleme:
1-deryahakan
2-julianne
3-ebuka
4-çilek
5-mmmf27
6-azo--
7-escape
8-fater
9-eylül166
10-polipe
11-pamukum1
12-beklemek
13-darkinlife
14-eda1982
15-asortie
16-eylül79

beklemek güncellendi..
maşşallah göbüşe 41 kere beklemekcim..

Son düzenleme:
Küçükmüş senin göbiş,maşallah seni son sıralara yazar kesin.Asortienin önüne yada ardına anca olursun gibi gözüktü gözüme.Bilemem artık.Ben gideyimde resim çekmeyi deneyeyim bi.Akşam benim tel. de pek iyi görüntü almaz ama bakalım.

Dark bekliyoruz canım, senden kapasitenin üserinde bişeyler bekliyorum, yamacıma yaklaş. Azo'nun oğluşunu bile gerilerde bıraktım, aldım başımı gittim

Malesef Juliancım çektim resmimi.Ama hiç öle büyük gözükmedi gözüme senağlama
Sanırım yamacına yaklaşamicam ben :1no2:
En son gönderdiğim resimden çok da farklı gözükmedi gözüme.Alşam eklerim artık, o zaman yorumlarınızı alırım.:CüvCüv:

biz hala 1.sıradayız aldığımız kiloların hakkını veriyoruz kızım :))

yaaa ben sakura nın göbişi çok merak ediyorum nasıl oldu acaba
haber alan varmı kızlar ikiz olduğu için beni geçermi dersiniz

kızlar resimlerinizi çekerken siyah pantolon tavsiye ederim bakın bana sıralamada 12.ci ancak olmuşum bende çok büyük görünüyorum diyordum

minimizer sütyenlerden sonra
minimizer pantolonlar (göbek küçük gösteren) icatcısıda benim

bu arada benim oğlum sanki herhan bacağını malum bölgeden dışarı çıkaracak sanırım
acayip içim gidiyor sanki resmen tepiniyor ya birdaha dünyaya gelirsem karadenizli adamla
evlenmeyeceğim oğluda horoncu oluyor hayır birşey değil hamileliği zor oluyor çocuk ana
rahminde başladı horona:))

edacım yalnış yazmışım canım ben onu eylül79 a söylemiştim karıştırmışım senin resim listede var ..
maşşallah göbüşe bu arada pek cici..

Hakkariye ben gidicemmmmmmmmm,onca hazirladim kendimi yahu..

resim koycam orasi benüm:))))))))))))))))))))))))))

kız bebek sevdasından akşam göbişi cekmeyi bile unuttum ben ya ama hafta sonu çekip bende gircem işte listeye

Hakkariye ben gidicemmmmmmmmm,onca hazirladim kendimi yahu..

resim koycam orasi benüm:))))))))))))))))))))))))))

ah canım yaaa julianne araya girince koca göbeğiyle değiştirdi sıralamayı salladı basamakları ..sana da teselli ödülü verecez üzülme..

ne zaman büyütmüs o kadar göbegi yaa

ben posumu neyimi hazirladim,gitme hayalleri kuruyordum halbuki

birazdan bidaha ekleyim,belki accik büyük görünür göbisim gözünüze.

Son düzenleme:

ben neden 15.sıradayım yav onu anlamadım hııı:mymeka:

kıs asortie belki büyük seninki ama yakın çekim yok diye 15 desin küçük duruyo ..çek güncelleyelim bakalım ..
çilekcim yeni duruma göre karar veririz ama sanmıyorum iddialılar..istersen göbüş resimlerini sıraladım 2 arka sayfada filan olması lazım bir bak canım..dün yoktun ya sen atladın tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…