İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

yaa ben ne diyeyim yaa en sondayım nerdeyse görürsünüz siz şişip gelmezsem bana da eda demesinler:dilcikar::dilcikar:

elbise çok güzel kamufle etmiş dimi canım.ya sanki göbişim küçük kaldı gibime geliyo yoksa bana mı öyle geliyo.geçen haftayla bu hafta arasında bile fark varmış büyümüş öyle diyolar ama görünürde bişey yok gibi

atatanem çok güzel çıkmışsın canım göbüş pek belli değil ama olsun:CüvCüv:
bu arada çilek o oda senin göbüş çekme odan mı canımcım:roflol:

waaaaauuuuuuuuuuuu
atatanem kız çok güzel olmuşsun..kırkbir kere maşallah
hiç hamile havan yok valla..
ben şimdi bi sana baktım bi kendime..
ay çok fenaaaaaaaaa:1shok:kafamçokkarıştı

walla canım benim ayaklarım pek şişmiyo ancak çok yorarsam şişiyo ama ayakkabı da hiç problem yaşamadım topukluydu ama çok da rahat yürüdüm kendime şaştım walla:)

atatanem çok güzel çıkmışsın canım göbüş pek belli değil ama olsun:CüvCüv:
bu arada çilek o oda senin göbüş çekme odan mı canımcım:roflol:

bakiyorumda ucmadan yetismisin yanimiza:) yavrucum orasi benim pc`n önü.ben her hafta cekip göbisimi ayni yerde ve ayni pozisyonda katalog yapiyorum hafta hafta göbisim diye.onun icin ordan cektim.

Bu arada çilek popoyu da büyütmüşsün ya helal olsun. 41 kere maşallah canım.

julii sahi cokmu büyümüs?ya bende farkindayimdaa pat diyee ne söyllüyosun hainnnsenağlama

bu arada ata_tanem göbis disinda sen cok güzel cikmisin.göbisinide iyi gizlemisin:)

ya bak neye takildim ben;ayakkabilarin cok güzel görünmüs ama ayaklarin sismedimi canimya? ben evden cikarken normal oluyorlar biraz yürürsen iki katina cikiyor ayaklarim,onun icin cesaret edip istedigim ayakkabilari giyemiyorum. onda settim yani:)

Çilek sana da bişey söylenmiyor haaa :)) Kızım normal işte, büyüyecek tabii. Sonra doğuma yakın basenm ve bacaklardaki yağlar eriyormuş üzülme. Hem bebeklerin hem de bizim vücudumuz yağ kaplıyo. Hem sen hala fit görünüyorsun. Oldu mu. Bu gaz sana kaç gün yeter artık bilemem :))) Bizi böyle gazlayan olmadı. Eylül zaten bunalıma soktu beni, baksana benden ona yer kalmamıııııış (((((

dalga gecme yaaaaa:) kilo konusunda cok kompleksliyim ben..öncedende zayifliktan ölmek üzereyken bile,belin kalin deseeler kara kara düsünürdüm ne yapsamki diye..hatta esim bi ara seni psikologa götürcem bence anoraksisin bile demisti.

feci verdin gazi bir hafta idare ederim ama haftaya yinele lütfen:)

Fater in göbeği mi varmış :)) Nerde resmin neresine sakladın ?
Göremedim de :) Maşallah walla çıtır gibi çıkmışsın.Kim der çoluk çocuğa karışcak die DDD

Fater in göbeği mi varmış :)) Nerde resmin neresine sakladın ?
Göremedim de :) Maşallah walla çıtır gibi çıkmışsın.Kim der çoluk çocuğa karışcak die DDD

ayyy biri bana bişey mi dedi
hiç üstüme alınamıyorum darkcım iyice şiştim gibi geliyo
giydiğim hiç bişeyi de yakıştıramıyorum kendime
okul açılacak ya bizim çıtırların yanında napcam diye kara kara düşünüyom resmen
sağol canım yaaa hoşuma gittiŞenizkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…