İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

Ebukacım, profilden çektiğin ilk resim var ya, dirsek mi ayak mı ne tatlı çıkmış yandan :)) Maşallah canım, bu arada 16 kilo diyosun ama tamamen göbüşe gitmiş kilolar anlaşılan...

Atacım senin göbüş de kocaman olmuş. Maşallah bebişine de sana da.

Ebukacım, profilden çektiğin ilk resim var ya, dirsek mi ayak mı ne tatlı çıkmış yandan :)) Maşallah canım, bu arada 16 kilo diyosun ama tamamen göbüşe gitmiş kilolar anlaşılan...

Saol güzelim. Sanırım ayak :)))))). Kıpır kıpır, hiç durmuyor ki, ben de çıkıcam demiştir kesin. Kendimi şöle bi gösteriyim demiştir. :ecrin_bebek:

Atacım, çok ama çok şekersin cnm....

Son düzenleme:
ebuka bebişin pek fotojenik hemen poz vermiş baksana çıkarmış ayağı köşeden:))) maşşallah

ata_tanem senin göbüşe hastayım yaw ..ne şirin öyle yirim ben onu :)))

Ay ne tatlı, ayağı nereden gördünüz, siz deyince dikkat ettim ben de. Ebuka çok tatlı olmuşsun canım. Atatanem senin göbüş de 10 numara. Bir göbüş var zaten, ne güzel.

ah kızlar bakmayın öyle sırf göbiş göründüğüne popom ve basenlerim çok genişledi aslında fotoda çok net çıkmıyo ama gerisi aynı enzor kilo verilen yerler olduğu için sonra nasıl vericem ordaki kiloları onu düşünüyorum:))

ebukacım atacım maşallah güzel hamişler sizi
göbişler 10 numara ikinizde çok formda görünüyorsunuz canlarım
Allah nazarlardan saklasın

ebuka ve atatanem ikinizin göbüşleri çok güzel maşallah e tabi sizler de

Ebukacim masallah göbisine ne kadar büyüymüs..Sende hic kilo filan belli diil..

Atacim sen hic konusma kilo aliyorum diye,top gibi yalnizca önde bir siskinlik var hepsi bu..

masallah kizlar ikinizinde göbisine,cok sevimliler ya.

bunu gördüm de birden pek bi gülesim geldi ..nerdeeeen nereyeee ..
hatırladınızmı bu kişi koca göbek juli kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol:

Eylüüül, niye moral bozuyosun. Biliyorsunuz dimi ben onu göbeğim çıktı diye sevinerek koymuştum bir de. Ay aman Allah'ım neydim ne oldum kaydirigubbakcemile3 Hani gençliğim nerdeeeee

al canım senin yerine yaptım..
ama büyük oldu nedense ..küçültebilen var..sa yapsın valla

Son düzenleme:
Canım Hızlı Cevap gönderirken üstteki simgelerden "Grafik ekle" yi tıkla.

Gelen kutucuğun içindeki "http://" yazısını sil.

Kendi Linkini yapıştır buraya.

O zaman resim gözükür.

Maşallah Lavinya göbişine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…